דיונים

Elizabell

New member
../images/Emo145.gifדיונים../images/Emo145.gif

יהיו ספויילרים אבל בקרוב יהיה דיון על נושא אחר שהשאלה עצמה לא תכלול ספויילרים.

Elizabell

New member
1. קמרון - עונה 3 - |ספויילר|ים-

מהי דעתכם על התפתחות הדמות - קמרון, האם אתם חושבי שהאוס משפיע עליה בצורה כזו או אחרת? או שאין שום קשר להאס(סתירה)-> אולי פשוט כי לכותבים התחשק לעשות גיוון בדמות הזו?

Miss CB

New member
אנ'לא מתה עליה

(איך נהייתי בין לילה חברת פורום פעילה?
) בהתחלה ממש אהבתי אותה. וכל סיפור "האמרון" (חמוד, אבל אין בו חצי הקליטות שיש ב"ג'ורדני", אם מישהו פה צופה בסטודיו 60) היה נחמד וממש קיוויתי שיצא משהו מהדייט שלהם בעונה הראשונה וכאלה, אבל בנתיים היא קצת נמאסה עלי. היא קונטרה טובה לאדישות שלו, יש לה גם קטעים מעניינים בפני עצמה (מכאן
) בעיקר באינפורמד קונסנט, אבל לא יודעת. זה היה חמוד כשהיא הייתה בשוק ממנו כל הזמן. עכשיו לא רק שהוא כבר לא מפתיע (ואם הוא מפתיע אותה, בוודאי זה כבר לא משפיע עלינו) הוא בהחלט משפיע עליה והופך אותה לקצת יותר מרושעת בעצמה. היה קטע ב.. אר.. לא זוכרת איזה פרק, למען האמת. בכל אופן היא "עשתה האוס" וצעקה על חולה בשביל להלחיץ אותו וזה לא בדיוק עבד, אז האוס נתן לה מבט מזלזל ואמר, נו באמת, איזו מין רופאה את. זה היה ענק!

Elizabell

New member
אני דווקא ...../images/Emo58.gif

מעולם לא באמת התחברתי אל הדמות הזו - קמרון. אבל אני אוהבת אותה יותר בעונה ה3 מאשר ב1,2. היא יותר נחושה, מחושבת יותר, ומעניינת יותר. אני דווקא, נהנית מזה שהוא לא מפתיע אותה יותר...נפסקו כל המשפטים הקיצ'יים שלה, עכשיו היא בדיוק יודעת איך להתמודד איתו, ואפילו לפעמים מצליחה במובן מסויים, להבין אותו. ואני לא חושבת שלא יהיו יותר הפתעות בהאמרון, זה אולי לא ישנה, אבל בהחלט יפתיע, ויכול לפזר אור חדש על אופיה.

shanistern

New member
אני רואה סטודיו 60 תני ספויילרים

לאחרי פרק 11 וממש אהבתי שם את ג'ורדני- אהבתי שהוא הציע לה להתחיל לרוץ כי הוא בא... תודה....

LoLo16

New member
אני מאוד לא אוהבת אותה ../images/Emo4.gif

בהתחלה אהבתי אותה, אהבתי את העדינות ובעיקר את הערכים שיש לה. עכשיו היא משתנה מפרק לפרק מהקצה אל הקצה. היא נהייתה יותר "האוסית", פתאום היא נראית ממורמרת, אדישה ונטפלת לפרטים לא חשובים, רק שרק יו לאורי יכול to pull it off. היא נהייתה מעצבנת, רוב הזמן בא לי לתת לה מכות, רק שתחזור להיות המתוקה החמודה שאכפת לה מהאנושות כולה.
3X11 שנאתי אותה בפרק הזה יותר מהכל, בתחילתו היא טענה שהאוס עשה את זה לעצמו, ולכן לא צריך לתמוך בו, וברגע שהיא שמעה שהוא התנצל בפני ווילסון (מה זה עניינה בכלל??) פתאום היא חיבקה אותו כאילו הוא קנה עכשיו מתנות לחג המולד לבית יתומים שלם. לא אוהבת את האישיות ההפכפכה שלה.

Elizabell

New member
אני בהחלט לא->

שונאת אותה, אבל אני לא מסכימה איתה כעמט אף פעם ולא מתחברת אלייה, אבל משום מה, בעונה ה3 היא הרבה יותר מעניינת... ועכשיו יותר מסקרן לדעתי, לעקוב אחריי התפתחות האופי של הדמות מאשר בעבר. היא הפכפכה, אבל סוף סוף נגמרו המשפטים הקיצ'יים שלה, שהפריעו לי במיוחד הניסוח שלהם...><

shanistern

New member
קמרון

אף פעם לא התלהבתי ממנה,אבל בעונה 3 הדמות שלה התפתחה וגידלה עמוד שדרה מעט פורמני. אני יותר נהנית לצפות בה העונה וממש אבל ממש לא חושבת שהיא טובה להאוס.- אז אין מצב להאמרון אולי לצ'ייס. למי אכפתת שיהיה כבר האדיייי...

Dead Scene

New member
דעתי

קמרון נורא מנסה להוכיח את עצמה כ"פגומה" היא מנסה לגרום להאוס לחבב אותה יותר כי הוא יודעת שכל המושלמות הזאת שלה לא מוצאת חן בעיניו. היא חושבת שאם היא תהייה יותר כמוהו הוא יוכל להתחבר אלייה ולפתח רגשות חיבה אליה. לא מוצא חן בעיני כל השינוי הזה, לדעתי היא נהייתה עוד יותר מעצבנת.

Papito

New member
קמרון ומה שקורה איתה ../images/Emo58.gif

לדעתי והדיעה הרווחת היא שמה שקורה איתה והקטע שהיא הופכת להיות "האוסית" זה בגלל ה"כאפה" שהיא חטפה מהמוות של עזרא פאוול (פרק 3) זה די זעזע אותה, את השינוי ראו מיד בפרק הרביעי גם. באופן אישי אני מעדיף אותה ככה הרבה יותר, יש בה יותר פלפל והיא הרבה יותר ריאליסטית.

[לא ממש ספוילר]

לא יודעת אם השינוי המשמעותי נגרם בגלל המוות הספציפי הזה, לדעתי זה יותר חלק מתהליך מתמשך שהיא עברה... הייתי קוראת לזה אפילו תהליך התבגרות, לא סתם השתנות. מעניין באמת מאיפה בדיוק זה התחיל. ומסכימה איתך מאד, גם אני מעדיפה אותה ככה.

o r t a l i t

New member
גמאני... ../images/Emo58.gif

אוהבת את קמרון כמו שהיא עכשיו הרבה יותר... ועדיין לא ממש אוהבת אותה. פעם, כשהיא הייתה נורא רחמנית [מצד אחד] ומסכנה [מצד שני] היא הצליחה לעצבן לעיתים קרובות [אם כי, הייתי תומכת האמרון P:], ההחלטות שלה היו הרבה יותר מידי מושפעות מגורמים שלא אמורים להשפיע על רופאים [לא עולות לי דוגמאות מיוחדות (אני חולה, סלחו לי)]. עכשיו, כשהיא האוסית משהו [אתם ניסחתם, אני רק משתמשת חחח], היא הרבה יותר טובה, אני אוהבת את זה שהיא פייטרית, ויחד עם זאת שגם עדיין נשארה בה קמרון הרכרוכית פה ושם. בכל זאת היא מצליחה לשגע אותי כשהיא האוסית -מידי-, כי האוס זה האוס וקמרון היא לא האוס [וואו, חדת הבחנה אני]. האמרון לא ממש עושה לי את זה כרגע XD בקיצור, עונה 3 רולז, גם מבחינת קמרון, קמרון בכללי הרבה פחות רולז, אבל הו ואל, היא מתפקדת מצויין כדמות משנה.

../images/Emo58.gif

- אני חושבת שהיא עברה שינוי גדול מעונה 1 עד 3 - מעולם לא שנאתי אותה או את המעשים המתחסדים שלה - ואכן, אני חושבת שהיא מאד הושפעה מהאוס, וכך גם שאר הצוות

Elizabell

New member
2. האוס- היחסים עם אביו- ../images/Emo58.gifים

מהי דעתכם על הגילוי החדש 3X12? האם אתם חושבים שזה השפיע על אישיותו/אופיו? האם לדעתכם זה לא השפיע כלל? או שהאוס מתעלם? בכלל, האם הופתעתם לגלות את המידע החדש, א שזה היה נראה לכם לגיטימי/צפוי...?

../images/Emo58.gif

הופתעתי מאד. היה ברור שלהאוס לא הייתה ילדות קלה, אבל מכאן ועד להתעללות ע"י אבא שלו... לא הייתי מצפה. בתור צופה אני מרוצה מהגילוי, בגלל שהוא מאפשר לנו דרכים חדשות ומעניינות להסתכל על הדברים. כמו שהוזכר בשרשורים קודמים, הוא שופך אור ומוסיף היבטים אחרים על כל מיני דברים בסדרה, בין אם זה דברים שהאוס אמר, חלקים מהאופי שלו, תפיסת העולם שלו או היחס שלו לאנשים ולדברים שקרו לו. וכמו שבטח הבנתם ממה שכתבתי- אני חושבת שהיחסים עם אביו השפיעו עליו מאד. [ואני בכלל לא יודעת אם יש דרך אחרת... הרי כל דבר שקורה לנו בחיים, במיוחד אם הוא כ"כ משמעותי וטראומתי, משפיע עלינו ועל האישיות שלנו]

Elizabell

New member
דעתי...../images/Emo58.gif

היא שאכן אביו תרם בצורה מסויימת לבניית אישיותו של האוס. אך לא רק. איני חושבת שהאוס מתעלם מהעניין, אלא להפך, הוא מודע למקרה, אלא פשוט מעדיף לא לשתף אותו עם אף אחד... עד לפגישתו עם איב, אשר הרגיש, שהיא זקוקה לסוג הכנות הזו ולהשיב לה, כדי שתוכל להתמודד עם משקרה לה. אני דווקא לא הופתעתי, כי האוס בשבילי היא הדמות הכי מסתורית ומורכבת שזכיתי לראות בדורי על המסך, ולכן, כל דבר שישתנה/יסופר עליו לא יפתיע אותי במיוחד חוץ מאם במקרה יהיה פרק שיציע למישהו/י להתחתתן...XD (או להתפלל באמת, לאל) אני מצפה לעוד תגליות נוספות בעונה הזו...:]

shanistern

New member
דאהההה

ברור שזה השפיע. כל התנהגות של ההורים שלנו משפיעה על האישיות שלנו. קל וחומר התנהגות של הורה מתעלל. כל חוסר הביטחון שלו באנשים, אבריבאדי לאייס, הכל מתחיל פה. הופתעתי כי לא האמנתי שזה יהיה עד כדי כך חמור אבל ציפיתי לטראומה שעיצבה אותו כך.

Dead Scene

New member
../images/Emo58.gif

בטח שהשפיע, הילדות והחינוך מההורים זה מה שבונה את האישיות של בן אדם קודם כל הוא לגמרי לא סובל את אבא שלו בגלל זה. ודבר שני תקלוט את הבן אדם, בן 47, בודד ומנוכר, אין לו שום ביטחון באנשים והוא אנטי סוציאלי. וכמובן הוא אפילו לא מצליח להחזיק מערכת יחסים כמו שצריך ומסרב להתבגר.

למעלה