יום שני

PoisonSnowFlake

New member
שמע ישראל ../images/Emo178.gif

איזה יום מתיש. שעתיים כימיה, 4 שעות תנך (מה לעזאזל ?!
) ו-3 שעות מת'. אני רשמית שונאת טריגו!!!!!!!!!. יום רביעי מבחן, מה שאומר שמחר אין לי חופש

../images/Emo171.gif

יום עצוב קצת, לפני 5 שנים המדריך שלי בקיבוץ נהרג בתאונת דרכים שהשאירה אצלי עד היום פצע בלב, בכל פעם שאני עצובה, גם עכשיו, אני "מדברת איתו", מבקשת ממנו שיעזור לי, שישמור עלי. ולא מפסיקה להתגעגע
וחוץ מזה, היה לי יום סבבה לגמרי.. הגשתי עבודה בספורט וקיבלתי 100
וגם בונוס של 10 נק' על השקעה והצטיינות
! וגם, קיבלתי במבחן בתנ"ך 98:) וראינו את "אחים לנשק", והיה עצוב ומצמרר.. אבל פתח לי הרבה מחשבות. וזהו:]

Shlomit586

New member
../images/Emo15.gifהמבחן בהיסטוריה עבר בהצלחה../images/Emo13.gif

כלומר, זה שהמורה קלט שכתבתי על השולחן שלי קצת שליפים ושהוא ראה שאני מקריאה למישהי מהכיתה שלי חומר מהמחברת ואז מגישה לו את המבחן שלי, אז כן..עבר בהצלחה! חח הלך די טוב, למרות שנראה לי שהוא חושב שהעתקתי
למרות שהשליף הקטן הזה לא עזר בגרוש, ומהמחברת לא העתקתי כלום.
אני בטוחה שהוא יהיה נחמד בציון חחח, בעיקרון ידעתי כמעט הכל וממש קצת חירטטתי, אז יהי
אח"כ עשינו סדר טו בשבט והיה טעים למדי..ואז חזרנו לכיתה שלנו וגילינו שחופרים לנו בכיתה! התקינו לנו מזגן
אז שיעור לשון קצת התעכב והתחלנו ללמוד אחרי רבע שעה בכיתה אחרת
ואז בזבזנו גם את כל השיעור על דיבורים לא קשורים בכלל וזה היה נחמד חח |חפירההההה|

חג לאילנות ../images/Emo114.gif../images/Emo143.gif../images/Emo146.gif

שעה 1 - אנגלית. שוב איחרתי
אבל זה לא פייר, המורה מגיע לכיתה שנייה אחרי הצלצול
והיה משעמם, אנחנו לומדים עכשיו פרק ממש משעמם. שעה 2 - היסטוריה. אני לא זוכר כלום מהשיעור הזה משום מה
בהפסקה הייתה הפסקה פעילה (
) שהייתה גרועה למדי, שיקלטו שאנחנו לא בכיתה ו'. אשכרה הביאו פיתות בטאבון והכנת צמידים וכאלה
שעתיים חלון - ספרייה. הספרניות כלבות. שעה 5 - מתמטיקה. התחלנו רדיאנים וזה מגעיל
אני כל כך הולך להיכשל ב-06. שעה 6 - אזרחות, שתם עשינו איזה תרגיל מהספר. שעה 7 - אנגלית - משעמם. ויש טונה חומר למבחן שבוע הבא

Rioter

New member
אומייגאד. איזה חזק ההפסקה הפעילה ../images/Emo6.gif

אתה רציני לגבי הפעילויות? זה היה רק לתיכון או גם לחטיבה?

למעלה