הגדרה עצמית

Drenthe

New member
../images/Emo144.gif הגדרה עצמית

או שמישהו אמר את זה פעם כאן בפורום או שזה בציטוט של אחד הגולשים : " אני זה לא מה שאני חושב על עצמי או מה שאנשים חושבים עליי, אני זה מה שאני חושבים שאני חושב על עצמי ". אני מצווה עליכם בזאת להגדיר את עצמכם, אבל... במילה אחת בלבד! אני אישית לא יודע מה המילה המתאימה בשבילי אבל עדיין
נראה איך מתפתח.

LOLI152

New member
אני לא תמיד מסוגלת להבין את עצמי,

אז להגדיר את עצמי? אולי.. הפתעה!..
אני חושבת שקיום הוא דבר הרבה יותר גדול משאפשר להגדיר אותו במילה אחת. אךךךך, אני מריחה עוד דיון פילוסופי.

Rioter

New member
שיר

(ועמרי הביא את המשפט הזה כציטוט של מישהו)

Rioter

New member
ומשהו לא כ"כ קשור -

יש איזה משחק עכשיו בטלוויזיה, של כדורסל... שרו את התקווה, ותוך כדי עברה בי כמה פעמים צמרמורת... הזוי.

o p c

New member
ל"משחק הזה" קוראים גמר גביע המדינה בכדורסל

והוא מקבל הרבה פחות באזז כשזה לא מכבי נגד י"ם ולא רק זה, אלא שגם מכבי וגם י"ם לא נמצאות שם

o p c

New member
אני אוהד מכבי (ת"א,כמובן) וגרתי בחיפה במשך 6

שנים וגם עכשיו אני באזור אבל אני מעדיף את חולון... למרות שזה לא משמעותי... סתם הערת אגב

LOLI152

New member
להיות עם חופשי בארצנו.. ../images/Emo6.gif

המנון זה כזה דבר.. מרגש.

o p c

New member
וואו וואו וואו!#!@$!@$!@%

איזה סל מדהים! ואני יודע שזו לא הפואנטה אבל זה מה שכדורסל עושה לי

o p c

New member
ביום שני שחזור הגמר..

חבר שלי אמר שהוא רוצה שחולון תזכה בגביע כי אם חיפה תזכה הם לא יצאו חיים מאולם הפחים ביום שני

Drenthe

New member
איזה עולם אכזר.

תוך שניות ספורות אתה נופל מגג העולם הישר לקרקע ולמדליית הארד... רציתי שהעיר הכי יפה בעולם ( חיפה עלק
) תביא את הגביע, לא נורא.

o p c

New member
אני אמנם מסמפט את שתי הקבוצות אבל הייתי

דווקא בעד חולון (למרות ש6 שנים מחיי הייתי חיפאי) מכמה סיבות: 1. שהאלופה תהיה גם מחזיקת הגביע (ושנה הבאה זו תהיה מכבי ת"א, שוב, סוף סוף) לאחר כמה שנים שהיא לא. 2. הקהל הנפלא שלהם (שליווה אותם גם כשהיו בליגה הלאומית 3. כאחד שעוקב באופן קבוע אחרי כדורסל ככלל וישראלי בפרט (להבדיל ממך), כי חולון היא קבוצה עם משחק קבוצתי ומשחק התקפה נפלא ואילו חיפה היא קבוצת הגנה מובהקת. אני רוצה שהכדורסל היפה ינצח.

כ../images/Emo80.gifליך עמרי!

אני שונאת את חולון
כי אח שלי פעם עשה לי הרצאה שעה שלמה שחולון זאת קבוצה עם קהל מגעיל, בגלל מה שקרה אז עם המאבטח שניפצע בגללם במשחק מול הפועל. ומעבר לזה, אני לא מבינה בזה כלום

o p c

New member
יש להם קומץ כזה, כמו לכל קבוצה בליגה

אבל הקהל שלהם הוא מהטובים והנאמנים בליגה... לא שאח שלך כזה אובייקטיבי

למעלה