ס-כ-מ-ש!

amitshilo

New member
../images/Emo143.gifס-כ-מ-ש!../images/Emo143.gif

היי בנות, הנה עבר לו עוד שבוע.. ונראה לי שהחלט הגיוני שלרגע נעצור את כל הפעילויות, נסתכל על השבוע שעבר עלינו ונסכמ"ש:] שנתחיל?:]
שיר השבוע, יואבי:
שיר השבוע, אחר:
אמן השבוע:
אלבום השבוע:
תמונה שבועית:
קניית השבוע: |משפךמאכל שבועי:
הדבר הטוב ביותר שקרה השבוע:
הדבר המבאס:
ציטוט השבוע:
הפתעת השבוע:
הלוואי בסופ"ש/שבוע הקרוב...
בונוס! איזה חג את מעדיפה - חג ט"ו בשבט או חג הבחירות?
שיהיה לכוווווווווווולכן שבוע מקסים מקסים וסופ"ש א-ד-י-ר.
אוהבת מלא!
עמית.

shahar1989

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע, יואבי: שמור שיר השבוע, אחר: ימים נהדרים - ניב קייקוב אמן השבוע: ניב קייקוב אלבום השבוע: הפסקול של החתונה של החבר שלי תמונה שבועית: קניית השבוע: ממ... אהאה. |מאכל שבועי: אוכלקומוננננננננה יאאא!! הדבר הטוב ביותר שקרה השבוע: חזרנו הביתה.
הדבר המבאס: ניתקו לנו את הטלפון.. ציטוט השבוע:ואווו זה יותר מידי סוטה (*בקשו בפרטי אני אגיד*) הפתעת השבוע: מממ... הלוואי בסופ"ש/שבוע הקרוב... אהיה שמחה..חחח ברור שזה יקרררהההה רגיללללללללללללהW#%^@W^)O}W בונוס! איזה חג את מעדיפה - חג ט"ו בשבט או חג הבחירות? טוב בשבט.. ללא ספק..

amitshilo

New member
אהאעהאעהע החתונה של החבר שלי../images/Emo99.gif

ו..רגילה..
דברי איתי מותק.

O f r i s h

New member
../images/Emo9.gif

שיר השבוע, יואבי:
שיר השבוע, אחר: Hot 'N Cold -Katy Perry מה, זה שיר מעולה
כל היום חורשים עליוD: אמן השבוע: קייטי פריP: ועברי.. אלבום השבוע: ממ באבש"ה נראה לי.. תמונה שבועית: - קניית השבוע: טבענאות
, תיק, קפה ואלפחורס בארומה
.. ממ.. מאכל שבועי: אלפחורס! הדבר הטוב ביותר שקרה השבוע: החופש בבחירות:p ומלללללללליון חלונות בגלל החזרות לערב התרמה לפולין:] הדבר המבאס: מבחן בתנ"ך שהלך קקה?! ציטוט השבוע: אהה.. לא עולה לי עכשיו:X הפתעת השבוע: ממ.. הלוואי בסופ"ש/שבוע הקרוב... המבחן באנגלית ובמתמטיקה ילכו טוב! ושהשבוע יעבור מהר! בונוס! איזה חג את מעדיפה - חג ט"ו בשבט או חג הבחירות? בחירות, רק כי היה חופש

מסכמת שבוע...

שיר השבוע, יואבי: קרן אור שיר השבוע, אחר: אגדות, אם הייתי, שמתי לב-נועם פנחסוב, ירח, תגידי, זה מה שנשאר-שלמה ארצי, הרבה אביב... אמן השבוע: נועם פנחסוב, שלמה ארצי אלבום השבוע: אין תמונה שבועית: - קניית השבוע: - |מאכל שבועי: במבה
הדבר הטוב ביותר שקרה השבוע: ההופעה של נועם והלילה ההזוי הזה... והגראמי
הדבר המבאס: כל השאר. ציטוט השבוע: "בעוד כמה שנם אני אספר לו על הדפים השלמים שאני כותבת עליו.. הוא בטח יצחק." הפתעת השבוע: עזבו. הלוואי בסופ"ש/שבוע הקרוב... יהיה לי טוב.. בונוס! איזה חג את מעדיפה - חג ט"ו בשבט או חג הבחירות? חג הבחירות >< הודגש באמצעות מדגישומטיק

inbarIL

New member
"הגשם כבר יורד עליי שעות ומנקה.."

שיר השבוע, יואבי:
סורי
שיר השבוע, אחר: שנינו שווים, אין שמחים בלילה.
אמן השבוע: כפיר, אביב..
אלבום השבוע: הראשון של הלייב של אביב.
תמונה שבועית: מלפני חודש וחצי חח
קניית השבוע: הרבה אוכל
מאכל שבועי: עוגההההההה וגלידהההההה ושוקולדדדדדדד
הדבר הטוב ביותר שקרה השבוע: הופעה+מיכלי פה יומיים וחצי!
וגשם בשלישי.
הדבר המבאס: סבתא בשלישי.
ציטוט השבוע: "הכל יחסי"
הפתעת השבוע: הוא היה נחמד?
הלוואי בסופ"ש/שבוע הקרוב... היה כבר, והיה מושלם
ושבוע..אממ שיהיה כיף:)
בונוס! איזה חג את מעדיפה - חג ט"ו בשבט או חג הבחירות? אף אחד:) להלה

ככה לפני בציפר

שיר השבוע, יואבי: קרן אור. שיר השבוע, אחר: הרבה הרבה נועם
והרבה הרבה שלומי
אמן השבוע: שלומי שבן,נועם פנחסוב אלבום השבוע:
תמונה שבועית: אין לי זמן יש לי בציפר תתחשבו קניית השבוע: לא יותר מדי |משפךמאכל שבועי: הארומה אתמול עם שירה
הדבר הטוב ביותר שקרה השבוע: הופעה של נועם בחיפה,הצגה,חיזוק קשרים,הופעה של שלומי,קארין אצלי היה עוד לא זוכרת הדבר המבאס: חלק מיום רביעי ציטוט השבוע: חחחח 'פסטיבל מספרי סיפורים' 'ירח נופל ירח נופל' הפתעת השבוע: הופעה של שלומי הלוואי בסופ"ש/שבוע הקרוב... אני אהיה בהופעה של שלומי וכבר הייתי מגניב וזה:) בונוס! איזה חג את מעדיפה - חג ט"ו בשבט או חג הבחירות? חג הבחירות.. תלוי מי נבחר

למעלה