סיכומיישן

מסכמת

שיר-שבועי-של-ג'נגו: כמו פעם שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: תגידי לו-אוהד חיטמן,פחית בראש-הפיג'מות
אלבום שבועי:
תמונה שבועית:
הקנייה של השבוע:ג'ינס משהו טוב שקרה השבוע:כלום מאכל השבוע:מרק מסר לג'נגו:
שאלת בונוס: ט"ו בשבט או ל"ג בעומר? ל"ג בעומר

tohar6

New member
כל השבוע חיכיתי לסיכום הזההה

מה שלומכם?!? מצוייןןןןן איך עבר לכם השבוע הקפוא שהיה????? הכי כיפ בעולם... הייה מינוס 4 מעלות במצפה.. שיר-שבועי-של-ג'נגו: כמו פעם שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: לא שיר אבל הקטע של אם יהיה לך מזל של עברי
אלבום שבועי:
תמונה שבועית: בקורב אני אעלה אותה.. מחכהלזהכבר הקנייה של השבוע: ממ נעלי ספורט חח משהו טוב שקרה השבוע: וואיי הרבה.. הייית בקאמרי בסדנא עם יוספ סוויד.. הייה מדהיםםםםם..!! מדהים.. הוא באמת בן אדם כ"כ מוכשר, הוא חכם ויודע מה הוא עושה ונתן לנו מלא מלא טיפים לבגרות בתאטרון ועבד איתי על הקטע שלי.. והוא באמת תותחחח ובנוספ לזה הוא גם חתיך ממש ממש.. התאהבתי קצת..
וכמובן שהצטלמתי איתו הרבה הרבה חחח אני אעלה למחשב ואז ישר לפורום
וואיי הייה לי כ"כ כיפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ..!! מאכל השבוע: אשפלאו.. מסר לג'נגו: היוש
חח שאלת בונוס: ט"ו בשבט או ל"ג בעומר? ט"ו בשבט.. לא אוהבת את ל"ג בעומר.. אהה תקשיבו
מלצרתי אתמול ליורם חטב.. מי שלא מכיר אותו זה זה ששיחק בכנפיים שבורות, שבתות וחגים, לתפוס את השמיים אושפיזין ועוד הרבה חחח הוא ממש חמוד.. וכי אין לי תמונה שלי לעלות אז סתם נעלה תמונה שלו

../images/Emo126.gif בקושי הייתי פה השבוע ../images/Emo7.gif

בקושי הייתי על המחשב השבוע חחח הממ כמו שכתבתי בשרשור של שבוע נשאר- היו בעיות, אבל אני מקווה שהשבוע יהיה לי זמן לכתוב פה לפחות כמה הודעות ביום
ואני כבר מבשלת לי איזו פינה בראש, אני לא סגורה על זה, אבל תדעו בהמשך, [כן אתי, גם את עדיין לא יודעת עלזה, כי אין עדיין משהו מגובש חח] וול, היה לי שבוע לא משו, אבל אני מקווה שיסתדר בקרוב. היה היום יום חביב. חוצמזה שמישהו שאני דלוקה עליו ממש היה אמור להתקשר, אבל הוא שכח העפיפון הזה, אבל לא נורא. אני מקווה שהוא יחליט להתקשר בקרוב. שיהיה לכולכם שבוע טוב, שבוע הבא אני מבטיחה סיכום מסודר. אוהבת
נטע, שהולכת לקרוא את כללללללל הסיכומישים של כולכם! [כולכן?]

למעלה