סיכומיישן

בת 1986

New member
../images/Emo143.gifסיכומיישן../images/Emo143.gif

הלו הלו, מה שלומכם?!? איך עבר לכם השבוע הקפוא שהיה????? שיר-שבועי-של-ג'נגו: שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: אלבום שבועי: תמונה שבועית: הקנייה של השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: מאכל השבוע: מסר לג'נגו: שאלת בונוס: ט"ו בשבט או ל"ג בעומר? שבת שלום לכולם

amitshilo

New member
../images/Emo143.gifוואו, זה אייקון ממש יפה../images/Emo143.gif

שיר-שבועי-של-ג'נגו: "כמו פעם". שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: "tom's diner" של סוזן ווגה. אלבום שבועי: נו, של סוזן ווגה. תמונה שבועית: וואו, באמת שאין. הקנייה של השבוע: אוכל לטיול:) משהו טוב שקרה השבוע: גמדים וענקים
יום הולדת להרבה אנשים טובים. אה, ויש לי מחשב! פיינלי! מאכל השבוע: הרבה ממתקים...
מסר לג'נגו: תעשה הופעה בצפון, בבקשה. אני אגיע, מבטיחה, ואביא גדוד שלם. שאלת בונוס: ט"ו בשבט או ל"ג בעומר? ל"ג בעומר, יותר שמח. הודגש באמצעות מדגישומטיק

המממ

הלו הלו, מה שלומכם?!? נחמד איך עבר לכם השבוע הקפוא שהיה????? נחמד שיר-שבועי-של-ג'נגו: המממ לב שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: Going Down של אסף אבידר
אלבום שבועי: אין תמונה שבועית: כשאיריס תעלה את התמונה מאתמול הקנייה של השבוע: הממ כרטיס להופעה של אלדד ציטרין
משהו טוב שקרה השבוע: הופעה של מירי באשקלון בח-י-נ-ם וכמובן, הופעה של אלדד ציטרין
מאכל השבוע: הממ מסר לג'נגו: היי
שאלת בונוס: ט"ו בשבט או ל"ג בעומר? ל"ג בעומר! [יומולדת
]

../images/Emo144.gif../images/Emo146.gif../images/Emo114.gif../images/Emo143.gif../images/Emo145.gif../images/Emo147.gif חדש!!

הלו הלו, מה שלומכם?!? וואלה עכשיו שאת שואלץת.. מצויין
איך עבר לכם השבוע הקפוא שהיה????? קפוא בעיקר
שיר-שבועי-של-ג'נגו: אין זמן שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: מלא אביב גפן !!! אלבום שבועי: שווים תמונה שבועית:אהה יש הרבה.. אני יעלה כמה!! חח זאת תמונה שווה במיוחד שצילמתי אתמול בהופעה של אביב!! הקנייה של השבוע: כרטיס להופעה של אביב! משהו טוב שקרה השבוע: הופעה של אביב
מאכל השבוע: פרגיות מסר לג'נגו: שבת שלום
שאלת בונוס: ט"ו בשבט או ל"ג בעומר? שניהם קשורים לעצים.. פה שותלים פה שורפים.. שניהם כיף!! פיטרו אותי.. אל תמהרו לעשות
... נגמרה העונה.. פיטרו את כולם

tohar6

New member
יייאאווו כיפ לך..

אתי תמונה מדהימה שלךךךךךךך..!!!

בת 1986

New member
חה../images/Emo70.gif אביב נראה מסטול טילים...

אחלה תמונה אבל אתי.. וואי כייף לך

ואחרונה...../images/Emo26.gif

הואן של אביב גפן.. חח נסענו אחריו כל הדרך עד עפולה חח ואז התפצלנו כל אחד לדרכו
קצת מטושטשת.. צולפ מהאוטו

חחחחחח כפרעלייך../images/Emo23.gif

שמחה שנהנית
ו.. בנוגע לעבודה- אין לך מה לדאוג, אני בטוחה שבקרוב את תמצאי משהו יותר כיפי ויותר נחמד. את כולך מוכשרת

tohar6

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

פה שורפים ופה שותלים.. חחחחחח גדול..

מורביט

New member
וואי איזה תמונה יפה! שמחה שנהנת.../images/Emo24.gif

והרגת אותי בתשובה לשאלה חח

shahar1989

New member
...

שיר-שבועי-של-ג'נגו: אהבה בכפיות שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: ימים אחרים אלבום שבועי: כל מיני תמונה שבועית: - הקנייה של השבוע: פחית קולה במחנה 80 משהו טוב שקרה השבוע: מיונים מאכל השבוע: ממ... אוכל צבאי, יאמי מסר לג'נגו: מה נשמע? שאלת בונוס: ט"ו בשבט או ל"ג בעומר? לא משנה.

אעה איזה סמיילים מגניבים!!../images/Emo143.gif../images/Emo146.gif

שקדיה!!!!!! ועכשיו, אחרי שנרגעתי.. הלו הלו, מה שלומכם?!? איך עבר לכם השבוע הקפוא שהיה????? היה קר בעיקר
*סטגאדיש* בוא'נה אני טובה היום.
שיר-שבועי-של-ג'נגו: דמעה. שיר מדהים
שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: ממ.. כל מיני.. גלגל"צ בעיקר
אלבום שבועי: יותר טוב כלום-עברי ה-
. לפני כמה זמן הטלוייזיה שלי התקלקלה [
], וקשה לי להירדם בלי טלוויזיה. אז במקום זה, שמעתי לי כל מיני דיסקים עד שנרדמתי. ובד"כ זה הדיסק ששמעתי. כלכך כיף להירדם איתו
מומלץ בחום D: תמונה שבועית: תמונה א ד י ר ה !! הקנייה של השבוע: ממ.. חולצה ממש מגניבה
משהו טוב שקרה השבוע: לאח שלי כפרעליו, יצאו 2 שיניים!!אעהאה.
מאכל השבוע: מרק עגבניות טעים טעים של סבתא
מסר לג'נגו: יצאת ממש מלך עם ההודעות האחרונות שלך
שאלת בונוס: ט"ו בשבט או ל"ג בעומר? ממ.. האמת שאני לא אוהבת אף אחד מהם :O אבל אם חייב לבחור, אז.. ל"ג בעומר- כי זה ~קצת~ יותר מגניב
שבת שלום ומבורכת

../images/Emo126.gif אני כלכך אוהבת אותך!!!!

ומזלטוב לעילאיי!!! ייאיי
אנחנו חייבות לדבר! אני כלכך מתגעגעת!

mazalika7

New member
../images/Emo145.gif../images/Emo114.gif../images/Emo146.gif../images/Emo143.gif

חחחח, ממש עשיתי את כל תהליך ההתפתחות של העץ
.
שיר-שבועי-של-ג'נגו:בואי הביתה
.
שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו:Apologaize
אלבום שבועי:אבריל החדש! ומטרופולין הסליל!!
תמונה שבועית: בא לי על זאת
הקנייה של השבוע:ממממ, לא זוכרת, חחחחח...
משהו טוב שקרה השבוע:נהגתי מלא!!!!!! חחחח
מאכל השבוע:פיצה! [די, אני מכורה!
].
מסר לג'נגו:מה קורה?
שאלת בונוס: ט"ו בשבט או ל"ג בעומר?ל"ג בעומר! ברור!!
. שבת שלום!! אוהבת!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה