סיכום שבוע

../images/Emo143.gifסיכום שבוע

איך עבר עליי השבוע?
סרט השבוע?
ספר השבוע?
שיר השבוע?
תוכנית\סדרת השבוע?
התחדשות השבוע?(הא! שימו לב לשינוי
)
ציטוט \ פתגם השבוע?
דבר מיוחד שעשיתי השבוע?
עצבון \ ביאוס השבוע?
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?
אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע?
תמונת השבוע?
השאלה המתחלפת-עשיתם משהו בט''ו בשבט?
מצטערת שנעלמתי קצת לאחרונה,שיהיה סוף שבוע נעים ושירד המון המון גשם

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifסיכום שבועיים!

איך עבר עליי השבוע?אמ בסדר סרט השבוע?סיפור אהבה בלתי נשכח ספר השבוע? שיר השבוע?קרוב אל ליבך-רמי קליינשטין,אוהד חיטמן-הרגע הבא,נקודת ההתחלה תוכנית\סדרת השבוע?כמעט מלאכים התחדשות השבוע?(הא! שימו לב לשינוי)נמנמ לא זוכרת ציטוט \ פתגם השבוע?אמרו לי שהכל קורה רק לטובה עכשיו הבנתי שרק רע זו אשלייה.. דבר מיוחד שעשיתי השבוע?כלוםםםםםם עצבון \ ביאוס השבוע?כאבי בטן ואנשים מעצבנים הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?חופש! אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע?הוא. תמונת השבוע? השאלה המתחלפת-עשיתם משהו בט''ו בשבט?אכלתי פירות יבשים?

NoFaR815

New member
אוי איזה שולט ../images/Emo143.gif

איך עבר עליי השבוע? לא משהו סרט השבוע? בדיוק השנייה סיימתי לראות את אני עצמי ואיירון
ספר השבוע? מרחק נגיעה שיר השבוע? הדג נחש- קוסאמאמק
תוכנית\סדרת השבוע? אבודים
התחדשות השבוע?(הא! שימו לב לשינוי) שפעת
ציטוט \ פתגם השבוע? -------- דבר מיוחד שעשיתי השבוע? חופש מהבחירות
עצבון \ ביאוס השבוע? חום עולה ויורד
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? ממ מצטיינת השיכבה
אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע? אמא
השאלה המתחלפת-עשיתם משהו בט''ו בשבט? לא ממש.... סדר ט''ו בשבט אבל לא לנטוע עצים וכאלה D:

adii1201

New member
תרגישי טוב../images/Emo24.gif../images/Emo184.gif

ומזל"ט על המצטיינת השכבה
קולה כבוד|כפיים| אגב, הספר זה כמו הסדרה
?

adii1201

New member
הא עדי!../images/Emo2.gif שלא תעיזי להעלם שוב../images/Emo11.gif

איך עבר עליי השבוע?ארוך.. עמוס.. מעיק במקצת...
סרט השבוע?לא ראיתי
ספר השבוע?מיליון רסיסים קטנים של ג'יימס פריי
שיר השבוע?"רוחות של קיץ" של דנה לפידות והחדש של מירי מסיקה (אין לי כוח לכתוב את הכל
)
תוכנית\סדרת השבוע? קייל ודספרט כי היו פרקים טובים
התחדשות השבוע?(הא! שימו לב לשינוי)
ח"ח על הריענון
לא קניתי כלום
אבל כן התחדשתי בפורוםXD
ציטוט \ פתגם השבוע?אוי אוי אוי
אבא שלי
אכלנו ארוחת ערב והוא קם להוציא משהו מהתנור והוא היה עם הגב אלינו. הוא שם כזה את התבנית על השיש ואז הוא אומר "אל תזיז את זה זה לא יציב" ואח שלי ושאני מסתכלים אחד על השני ושנינו קלטנו שהוא אשכרה אמר את זה לעצמו
ואז אני נקרעתי מצחוק ואמא שלי עושה לו "אל מי דיברת?" והוא כזה "לעצמי"
דבר מיוחד שעשיתי השבוע?סיימתי פיזיו בשעה טובה ומוצלחת
ובשבת שעברה היינו במקס ברנר והיה טעים
ונראה לי שזהו
עצבון \ ביאוס השבוע?סתם ההורים
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?הפרומו לפרק הבא של דספרט
וזה שסיימתי פיזיו
אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע?הילה
תמונת השבוע?
השאלה המתחלפת-עשיתם משהו בט''ו בשבט?בכלל שכחתי שט"ו בשבט והייתי אצל השיננית ואז פתאום נזכרתי
ואז גם היא נזכרהXD אפילו מישמיש אחד לא אכלתי
(הילה, מישמיש מזכיר לך משהו?
)

LeAnnDylan

Well-known member
עונה

איך עבר עליי השבוע? חמוד סרט השבוע? הוא פשוט לא בקטע שלך ספר השבוע? דקסטר משחק משחקים מסוכנים שיר השבוע? Jessica Andrews - Everything תוכנית\סדרת השבוע? אמריקן איידול וגיבורים התחדשות השבוע?(הא! שימו לב לשינוי) אממ הסוויטשירט של מירנדה
ציטוט \ פתגם השבוע? היה איזה משהו ששכחתי דבר מיוחד שעשיתי השבוע? הצבעתי לציפי עצבון \ ביאוס השבוע? ביב יקים ממשלה:-\ הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? נסעתי הביתה אייקון \ סמיילי השבוע? |גשם| איש השבוע? קריסטן#$%#$&@$ תמונת השבוע? קריסטן
השאלה המתחלפת-עשיתם משהו בט''ו בשבט? הצבעתי לציפי? מתי זה היה בכלל?
מצטערת שנעלמתי קצת לאחרונה,שיהיה סוף שבוע נעים ושירד המון המון גשם נסלח לך

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאל תפני לי מקום לצידך..../images/Emo79.gif

איך עבר עליי השבוע? תמיד קשה לי עם השאלה הזאת
אממ.. לפעמים טוב, לפעמים רע סרט השבוע? אני מניחה שהוסטל 2 פשוט כי זה הסרט היחידי שראיתי השבוע.. למרות שלא היה מפחיד במיוחד וכל הסרט הרגיש כמו התחלה של סרט ספר השבוע? יומני הנסיכה 9 והספר של גוסיפ גירל (אני צריכה לעשות עליו יומן קריאה באנגלית ביום רביעי. אני מזה לא אספיק לסיים) שיר השבוע? מקום לצידך באופן מפתיעD: אין כמעט שירים בעברית שאני אוהבת תוכנית\סדרת השבוע? נממ.. על טבעי התחדשות השבוע?(הא! שימו לב לשינוי) כלום ציטוט\פתגם השבוע? **אחת המורות כותבת שאלה על הלוח, כעבור 10 דקות** ילדה מהכיתה שלי: "אה צריך גם לענות על השאלה?" דבר מיוחד שעשיתי השבוע? קראתי ספר באנגלית עצבון\ביאוס השבוע? שלא יצאתי אתמול בסוף >< הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? לא יודעת
אייקון\סמיילי השבוע?
איש השבוע? החתול שלי וויזלי נחשב?
תמונת השבוע? ממש השאלה המתחלפת-עשיתם משהו בט''ו בשבט? כן, סדר ט"ו בשבט מגעיל בכיתה. לא נגעתי בכלום, רק התרכזתי בכמה שזה מדהים שהפקאצות נדהמות כל פעם מחדש לגלות שהערסים הם ערסים

למעלה