מחר ט"ו בשבט

GalGula

New member
../images/Emo143.gifמחר ט"ו בשבט

מה התכניות שלכם אם בכלל? מה בני/ות הזוג חושבים על הפירות היבשים? ולאן נעלמו כולם הבוקר?
*אוכלת בהנאה עוגת תפוחים*

לילי@

New member
גל... כן, כן, אני יודעת

שנותרו עוד מס´ שעות ליום הולדתך...אבל כמו תמיד בארועים שמחים כגון אלה אני לא מצליחה להתאפק.... לכן החלטתי להקדים ולאחל לך כבר מעכשיו שנת יומולדת שמחה ומאושרת ! שתדעי המון אהבה, אושר ושלווה. שתתראי כמה שיותר עם נסיכך האוסטרי.. שכל חלומותכם יתגשמו !!!! כל זאת ועוד הרבה מאחלת לך אני באהבה ! לילו´ש

GalGula

New member
רגע אחד!

ברגעים אלו ממש זהו יום-הולדתו של האינדיאני שלנו! פאבלו של שלי שלנו! המון המון המון מזל-טוב! ושהאהבה תמשיך לפרוח ביניכם
ולילוש מתוקה - המון המון תודה
כן, עוד שעה וחצי לגיל 26...

alfiekeren

New member
לגלגולה../images/Emo140.gif../images/Emo47.gif../images/Emo39.gif../images/Emo77.gif../images/Emo25.gif

הרבה מזל טוב ליום הולדתך. שכל משאלות ליבך יתגשמו. מאחלת לך את כל האושר שבעולם. קרן

cielo

New member
מזל טובים !!!!

גלגולית יקרה, המון המון מזל טובים שכל משאלותייך יתגשמו ! אני והאיייקונים לא מסתדרים יותר מידי טוב, או שאני סתם עצלנית !! מה חדש ? הנסיך ? המון מזל טוב, נשיקות, שלי

ברורי

New member
לגל החמודה מזל טוב../images/Emo143.gif../images/Emo141.gif

הרבה הרבה ברכות לכלת השמחה שחוגגת בטו בשבט יחד עם האילנות כשמך שתמיד תפרחי. ממני ברוריה וגם שירין מצטרפת

ברורי

New member
לפאבלו מזל טוב../images/Emo141.gif

הרבה הרבה ברכות וכל חלומותיך יתגשמו ותטפל יפה בשלי החמודה. מברוריה ושירין

cielo

New member
פאבליני מוסר תודה ../images/Emo13.gif

הבייבי שלי קצת חולה ביום ההולדת, אבל עם כל האנרגיות החיוביות שרצות פה - הוא חייב להבריא ! נשיקות, שלי

elico

New member
אני לא כל כך טוב בברכות, אבל ...

מזל טוב!!! ו
גדול מכל ה
!!!

אניטה007

New member
../images/Emo77.gif ../images/Emo65.gif מזל טוב

מזל טוב ענקי ליום הולדתך
הכי חשוב שהזמן יעבור מהר ושהשנה תהיו יותר ביחד ופחות לבד חוץ מזה אני מאחלת לך שלפחות חלום אחד שלך יתגשם השנה והרבה שמחת חיים ואושר אניטה.

GalGula

New member
תודה, תודה, תודה לכולכם ../images/Emo140.gif

איזה חמודים...
אוהבת את כולכם

GalGula

New member
איך היה יום-ההולדת שלי ../images/Emo65.gif

בוקר טוב יקיריי...
יום-ההולדת שלי היה נפלא!
זה התחיל כמובן שלשום בחצות. עם טלפון רומנטי להפליא מהנסיך... עשה לי את הלילה... בבוקר היה תלוי לי פתק מזל-טוב מרגש מאבא... רוב היום למדתי, ובכלל לא הרגשתי שזה יום-הולדת. אבל החל משלב מסוים התחילו הטלפונים... ואני כמעט חשבתי שכולם שכחו אותי... אבל מסתבר שלא! ולאט לאט גיליתי סימנים שמנסים להפתיע אותי (למשל עוגה
). ובערב אחותי כמעט עשתה לי התקף-
אבל זה כבר סיפור אחר. סה"כ הכוונה שלה היתה באמת טובה.... ואז... ירדתי לסלון והשולחן היה כזה חמוד - עם עוגה, וכל מיני שטויות, ופירות יבשים, ויין, ומתנה
שהיתה בדיוק מה שרציתי לקנות לעצמי ליום-ההולדת (מכשיר מסאז´ים!!!)... האחים שלי הרימו אותי 28 פעמים על כסא, ומן הסתם נזקקו למכשיר המסאז´ים אח"כ
והדלקנו
על העוגה (לא היו 28 אז הסתפקנו באחד) וכיביתי אותו (והבעתי משאלה לפני כן מן הסתם - לא מגלה מה
) עשו לי סדר יום-הולדת כהלכתו... ויותר מאוחר חברה מאד טובה שלי הגיעה... בקיצור היה ממש כיף! והתחושה היתה נפלאה! למרות הכל אוהבים אותי....

GalGula

New member
ותנחשו מה הבאתי עכשיו מהדואר?

את הטבעת שלי.... שהגיעה סוף סוף... והיא מדהימה

למעלה