יום שני

איזה יום../images/Emo99.gif

שעות 1+2: הרצאה, היה ממש קול (ומצחיק. והמרצה היה ממש חמוד!!) שעה 3: ביולוגיה, היינו 10 אנשים בקושי כי השאר היו בהרצאה (זה היה בכל פעם לשתי כיתות), אז המורה קישקשה לנו קצת על הביוטופ ואז הלכנו להשתעמם בחוץ. שעה 4: מחשבים, עוד קלאסים. שונאת את זה. שעה 5: מתמטיקה - שוב היינו ממש מעט בגלל ההרצאה הזאת, למרות שלדעתי המון פשוט הבריזו
אנחנו במילא קבוצה קטנה בשיעורים רגילים, והיום היינו 9, רק מוזיקאים, גרפיקאים ומחשבימים, משתי הכיתות הכי שקטות בשכבה. היה פשוט מעולה! כל השיעור עבר בדממה והבנתי כל מילה
אפשר להגיד שהיה אפילו כיף
ועכשיו יש לי עבודה בביולוגיה לעשות ואתר לבנות
אתמול היה לי מבחן במחשבים, 3 שעות, ניצול מוחי מירבי, פשוט מוות מוחי (שעות 6-7-8). אני עדיין קצת בטראומה.

עד מתי נאשר תנאי שימוש? |חמוסצולע|

לא לנסות את זה בבית, אחרת נחנקים. בחורה אחת ניסתה להכניס 100 כדורי שוקולד לפה

LOLI152

New member
כולנו מכורים של מישהו, שמבקש עכשיו- תרגישו.

יום נחמד ממש. אז בית ספר.. שעות שניה שלישית- אנגלית-> ספרות.. היה נחמד.. הסיפור שאנחנו לומדים לא משהו. אבל מילא, השיעור נחמד. רביעית- ספורט.. שיעור ספרייה.. למדנו על הפרעות אכילה. למדנו. פח. יותר לכיוון של דיברנו. חמישית- שישית - לשון- המורה הזאת פשוט שונאת אותי אישית. אבל למדנו חיבור ונעו"י- לא קשה אז אחלה. שביעית שמינית- היסטוריה- דווקא נחמד. אני מחבבת את השיעורים האלה. ואז הייתה פעולת שכבה... ביום שבת סמינר.. היינו יחסית קצת, אבל הייתה שיחה נעימה.. מאוד דעתני.. אח"כ סתם יצא לי ולמדריך שלנו לשבת ולדבר.. היה מבדר. והמחשבות המתוקות האלה שגודשות לי את הראש.. זה.. ואו..רק להתמסר לזה, זה כל מה שבא לעשות. פעם המחשבות המתוקות שלי נגמרו בזה שנפגעתי. אולי הפעם זה סתם מחשבות מתוקות. כי כולנו עבדים אפילו שיש לנו כזה כאילו, פותחים פה גדול ומחכים לעונג הבא.. כולנו מכורים של מישהו שמבקש עכשיו -תרגישו פותחים פה גדול ומחכים למנה הבאה.. (עבדים/ברי סחרוף. להתאהב.)

למעלה