התארגנות

דניאל1958

New member
../images/Emo143.gifהתארגנות

אני בשר טרי, בפורום הנכבד. שאלתי היא ,האם קיימת התארגנות מיוחדת, לקראת השבוע, שבפתחו אנו עומדים. מחר חל טו-בשבט, ולאחר מכן יום האהבה ,בטוח שלא גילתי את אמריקה, אך הואיל והגעתי ,רק שבוע שעבר, מבקש להתעדכן בפרטים. תודה מראששששששששששששששששש

ילוטייל

New member
מה אתה רוצה לדעת?

התארגות: שני ריו אחד האמר 30 חיילים מנות קרב לשבוע? או התארגנות מסוג אחר?

דניאלי סבלנות יהיה אני מבטיח לך../images/Emo140.gif

רק מדי פעם תציץ פה , אני מארגן מסיבה לסוף שבוע הזה
של מסבה רק סבלנות אגב יש לך אחלה שם

jdpworld

New member
באופן כללי כן

אבל בזמן האחרון זה לא מדבר אם זו,האחד נעלב כי יותר מידי לאחר כי אין מספיק,זה הביא קולה וזה שתה בכוסית,ויש כמובן את זה שמתעד כל פעילות מינית...אז כמו שאתה בטח מבין ולאחרים אינני מגלה מהו חדש התשובה היא כן ולא מה שיכול להיות ובכלל... לו היתי בראש צמרתו...ולי כל גל הלכו לטיל.

jdpworld

New member
דרך כלל לא עושה שאלות

כי אחר כך אין לזה סוף בכלל זה רוצה מידע אחר עצה ופתאום הכל נעשה מודרך ומסובך... מה גם שהפפעם מודה לא מבין השאלה בכלל. אבל יש לי שיר במקום.

כן

תגיע לכרם כל הבנות מסתתרות מאחורי הגפנים שם, עם שמלות לבנות ופרחים על השיער

קודם כל ברוכים הבאים יקירי! ../images/Emo24.gif

שמחה לראותך כאן מצטרף בין שורותנו סוף כל סוף... ולגבי שאלתך, אז כן.. קיימת התארגנות לקראת הסופ"ש הקרוב, מסיבה שאותה מארגן היחיד דניאל המקסים שלנו... והיא תתקיים ביום שישי הקרוב... הצץ מדי פעם, תתעדכן ותעדכן ואזי תהיה בעניינים!! אז שוב... ברוך הגיעך לפורום הכי תוסס ברשת!! שלך , ריטמי

ועוד איך היא תתקים באבו בואה

וביום שישי אני הולך לעשות
הרי מכירים אותי דניאל מבטיח דניאל מקיים אז לרבודה ריטמי

והיכן זה המקום הזה "באבו בואה"???

אשמח לקבל ממך כתובת מדוייקת דניאל היחיד!! רשום כאן, בבקשה, פרטים נוספים על המקום ה
הזה. ובהחלט, מכירה את דניאל שמפטיח ודניאל שמקיים!!

בשר טרי

אומרים שקשה לעכל בשר טרי, הוא קשה משהוא... אתה מבין, בשר צריך לישן קצת, להניח לו עד שיהיה מוכן, ואז הוא רך כמו חמאה.

למעלה