High and Dry

New member
../images/Emo142.gif

Transport Motorways and tram lines Starting and then stopping Taking off and landing The emptiest of feelings Disappointed people Clinging onto bottles And when it comes its so so disappointing Let down and hanging around Crushed like a bug in the ground Let down and hanging around Shell smashed Juices flowing Wings twitch legs are going Don't get sentimental It always ends up drivel One day I'm going to grow wings A chemical reaction Hysterical and useless Hysterical and Let down and hanging around Crushed like a bug in the ground Let down and hanging around You know where you are with You know where you are with Floor collapses Floating Bouncing back and one day I am gonna grow wings A chemical reaction Hysterical and useless Hysterical and Let down and hanging around Crushed like a bug in the ground Let down and hanging around Radiohead -Let down תודה. על השעות הקטנות של הלילה, וכמעט דמעות או חיוכים של ממש על סיגריה וספסל וקפה ודמויות הזויות וסרט שחוזר על עצמו תודה על ה-ת' ועל כל הבעיטות והחיבוקים על המילים שמנסות-מוותרות, ועל הקור ועל ת"א בשתיים בלילה. תודה על השיר, על הדיסק, על שהיית ואמרת ושתקת ו אם משהו אחד בטוח בין כל הכמעטים האלה זה ש אני ממש אוהבת אותך. פעם מת. אבל תמיד אפשר להחיות מחדש.
 
../images/Emo41.gif

מהבוקר אני נכנסת לפורום וכותבת משהו, ואחר כך מוחקת. וכותבת. ומוחקת. וכותבת. ומוחקת. ושוב ושוב ושוב ושוב. אני רוצה למצוא מילים שיגידו הכל בשבילי. אני רוצה להחזיר לך מליוני תודות. אלפי חיבוקים שאני מתחרטת שלא חיבקתי. הבנתי כלכך הרבה אתמול. עלייך, ועל עצמי ועל בכלל. אני רוצה להגיד לך במילים חכמות שאפעם לא ידעתי שאני יכולה לצחוק ולבכות ולשמוח ולהשתגע ולקפוץ על ספסלים ולהרביץ ולאהוב כלכך הרבה, באותו הרגע. כל מילה שאמרתי לך, אני התכוונתי אליה. את בנאדם חכם. הדבר שאני הכי רוצה זה שתשמחי, לא סתם אמרתי לך. אני פשוט אפעם לא מוצאת מילים. גם את זה אמרתי לך. תלאביב אולי חושבת שאני מפגרת לגמרי, אבל לי היה הכי כיף בעולם. הלוואי שהיתי יכולה לזכור כל שניה וכל מילה וכל תנועה מאתמול. עד שאני אמצא מילים טובות יותר, זה מה שיש. פעם מת. אני חושבת שבאמת אפשר להחיות אותו. תודה שבאת.
 
....../images/Emo20.gif

אישי מדי להכנס כאן לחוות החברות שלכן, רק אגיד שקראתי, והיה מעניין להציץ קצת לרגעים הקסומים וההזויים שחלקתן, וטוב לספוג את האהבה הזאת שטפטפה בהודעות. מקסימות אתן
 

Tooלי

New member
../images/Emo13.gif

מקסים. (אתן להיות חמודות.) חיבוק לשתיכן.
 

רותי ב.

New member
הצצתי גם, ונהניתי מהקסם,

נדמה לי שקוראים לזה חברות אמיתית. ואני אוהבת את זה.
לכל מי שפה ובכלל.
 
למעלה