טאקילה~*

New member
../images/Emo142.gif

לו היו חושי כפרחים פתוחים תמיד, לרוחות למרחב היתי אושר היתי ים שחופיו גני עד אתה,, עטוף את עצבותי במשי אשר בליבבך בגוונים רבים ככוכבים כשקיעת השמש בהדרה עטוף אותי בפרחים עטוף אותי בים של אהבה.

אגב שקיעות ועצבות..

האם שמת לב שאוהבים מתים על שקיעות ? אבל,בכל שקיעה יש בכ"ז תחושה של אבדה על יום שנגמר ועל הציפיה,ליום הבא.. כך,בכל אהבה,יש כאב וגם תקווה מהולה ופרחים,ונסיקה,ונפילה.. מרק.

טאקילה~*

New member
כן השקיעה לאוהבים...

השקיעה מסמלת אהבה כשהשמש אדומה מבצבץ לו הירח איתו הכוכבים מנצנצים רגעים אהבה כשעולה השחר בא היום הבא פריחה חדשה ורעננה. כל יום מיחלים מחר תזרח השמש מחר יבואו תקוות חדשות.

בת ה י ם

New member
השעה היפה לאוהבים

היא השעה האחת לפני הזריחה בה מתערבבים הצבעים בה מתערפלים החושים בה רב הנסתר על הגלוי שעה לפני הזריחה....

../images/Emo142.gif טאקילה ../images/Emo142.gif

אין בי ספק שהים הזה יעטוף אותך גליו ישטפו את לבבך צדפיו ירחיקו את עצבותך והכוכבים יאירו את כנותך רק טוב!!!

טאקילה~*

New member
גחלילית זוהרת...

את נעימה מילים מלטפות כקטיפה רכה, את מקסימה תודה שפתחת לי דלת פתוחה נעים לי לבקר כאן. תודה בעיקר לרואי ליאור אתה הבאת אותי הנה מותק...

טאקילהההההההההההההה

אממממממ מסמיקה קלות (כן,גם גחליליות מסמיקות מתחת למשושים) שמחה שנחמד לך איתנו מודה לרואי שהביא אותך שולחת לך שקית של כוכבי מזל רק טוב!!!

טאקילה~*

New member
גחלילית זוהרת..../images/Emo39.gif

מותר לך להסמיק, את ראויה. לקחתי לי את כוכבי המזל,,, הלוואי שיאירו לכולנו את דרכנו.
שבוע טוב לכולם!

למעלה