Think Positive

archer girl

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo23.gifThink Positive../images/Emo85.gif../images/Emo79.gif

בוקר טוב אנשים טובים
[אוחח, כבר נמאס מהמשפט הזה
] סופשבוע הגיע [דה, באמת?
] ואיתו הפינה השבועית
[ולא ידענו
] וסתם כי בא לי
מקום קדוש, נא לא להשתין. *אהמ* קרדיט לפאינה
*אהמ* האממ... שבוע נחמד לכולם^^ וסליחה על ההודעה שמערבת קשות את פיצול אישיותי.

archer girl

New member
האמ, ני?../images/Emo12.gif../images/Emo79.gif

♥אוקיי♥ ראשון- מחול. לא זוכרת יותר
שני- אוקיי
עשינו מן סדר קטנצ'יק כזה בכיתה^^ אז חזרה גנרלית בתאטרון ומחול- ובערב- ההצגה
אהא, זאת שאני מספרת על החזרות שלה במשך חודשים, היא סופסוף הגיעה
יותר מדי פאשלות, אבל היה באמת כיף
אפילו בנדוד שלי ואשתו באו^^ שלישי- חופש
על הבוקר חזרות ליום השואה:), הולך להיות יפה♥ רביעי- עשיתי שעתיים הליכה
ועדיין חופש
חמישי- בדיוק מה שעשיתי ברביעי
שישי- חופש אופקורס
. הלכתי לשופינג- ורוד פאקצי רולז
. ולשם שינוי- לא משפחה
. שבת- הו, כלום

השבוע שלייי

בואו נראה מה אני זוכרת... ראשון- אממממ חזרות ליום השואה ולמדתי למיני מתכונת בתנ"ך... שני- מיני מתכונת בתנ"ך... הלך טוב... ולא למדתי בהסטריה בכלל... למעשה סיימתי ללמוד את כל החומר רבע שעה לפני המבחן! חיחיחי אבל הכי הכי הכי חשוב שזה שאבא שלי השתחרר מבית החולים וחזר הבייתה
כל כךךךךךך שמחתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שלישי- חופש... אבל באתי לבית הספר כי אמרו לי שיש חזרות לחבר'ה של המשלחת לפולין שרוצים להשתתף ביום השואה... אז בסוף הקדימו את החזרות ולא הודיעו לי ולחברה שלי, שבאנו במיוחד... לקחו לחזרה רק את מי שהיה בתגבור... אז הלכנו חברה שלי ואני לחברה אחרת לגרה קרוב לבית הספר והיה מצחיק... ואז חזרתי הבייתה בערב ולא זוכרת מה היה... רביעי- אמרו לי שיש חזרות ב-11:15... ושוב לא היו... התבאסתי.... שוב הוציאו אותי מהמיטה לחינם!!!! אז חזרתי הבייתה ולא זוכרת מה עשיתי עם עצמי!!! בעעעע והיה גשוםםם וחזרתי באוטובוס והיה משעשע... ולא זוכרת מה עוד עשיתי... הגיעו תוצאות בגרות... ואני לא בודקת... לא רוצה לדעת כמה קיבלתי במתמטיקה!!:S יום חמישי- יצאנו כל היום עם הדודים שבאו מארגנטינה לטייל והיה ממש כיף!!! אבל מכבי הפסידה במשחק... בעעעע זה היה לא נחמד! שישי- תגבור באנגלית... ב-9:00... התגבור הראשון שלי בחופש... חייבת לציין שמבינת תגבורים יצאתי בזול לעומת אחרים... רק תנ"ך ואנגלית
בערב הייתה אמורה להיות מסיבת יום הולדת של חברה שהתבטלה ברגע האחרון.... אז ביליתי את שישי בערב בנקיון הבית!!! אהה והיו תכניות מעניינות בערוץ 8... צפיתי וניקיתי!!! שבת- אורחייייייייייםםםםם היו אורחים היוםםםםםם!!!! נחמדייייי ביותר!!! וכולנו אכלנו אוכל טעים שהכינה האחת והיחידה- אמא שלי
ובהמשך היום אני צריכה להכין ש.ב... נו מה לעשות... אהההה ויש היום חפש את המטמון... זה כזה נחמד!!! וגם כשהיה באמצע השבוע ראיתי... לא זוכרת איזה יום היה.... וגיליתי שאני יודעת הרבה תשובות נחמדות!!!! זהוווו עכשיו מתכוננים לפסח!!!!!
צ'אווווו

השבוע שלי-../images/Emo29.gif

אז ככה: יש לציין שהוא עבר מהר מאד הוא התחיל בבאסה עוד מהציון במתמטיקה המגעיל הזה וזה המקום לציין שמשרד החינוך זה לא בין משרדי הממשלה האהובים עלי בימים אלה. עבדתי כל יום אחה"צ חזרתי על המילים בעברית לקראת הפסיכומטרי שחל ביום שלישי. המממ...קניתי טבעת מהממת במיכל נגרין
וזהו נראה לי.. לא היה משהו מיוחד למען האמת אהה דיברתי עם יונתן אחרי שנייייייייייייייייייייים שלא דיברנו

nowhere kid

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo182.gif*מנסה להזכר*

יום ראשון - בצפר. יומולדת לאממ.. סוג של חברה [עזבו, זה מסובך מדי
]. יומהורים. יום שני - בצפר. רופא עיניים. יום שלישי - בצפר. יום רביעי - בצפר >< ימים מרוכזים זה איכסה >< יום חמישי - בצפר. מבחן בפיזיקה. אורחים מארה"ב. יום שישי - בית. יום שבת - בית. לבד ^_^ האמ. זהו >< נו, אני לא זוכרת

שבוע רע עבר עלי:

חוץ מימי ראשון שני ושלישי... ביום רביעי, כשחזרתי מהעבודה באוטובוס יש לידי איש שהיה כביכול דתי, התברר כסוטה, ואני לצערי ישבתי וסבלתי אותו עד לרגע שהוא ממש עבר את הגבול. הטעות שלי הייתה שלא עברתי מקום מההתחלה. בעצם זה הדבר היחיד שהרס לי את השבוע. ושבת היום היחיד שאני אמורה בו לנוח, כי מחכה לי שבוע לחוץ, אז אני רבה עם ההורים, ושוב נפתחים פצעים מהעבר. זה לא ממש קשור לפורום
מקווה שלמרות השבוע העמוס שמחכה לי שלפחות פסח יהיה שלו
שיהיה לכם שבוע נפלא

archer girl

New member
האמ.../images/Emo79.gif

מקווה שלא תצטרכי לחות עוד מקרים כאלה
. אוהבתותך
.

אני אנסה ...

יום ראשון... בצפר יום שני- מתכונת בחיבור יום שלישי- מ.. הייתי מאוד מאושרת שאין יותר ימי שני! יום רביעי- לא היה לי כוח ללכת להשלמות בספרות P: יום חמישי- השלמות ואז פתאום חברות שלי נזכרו ב12 בלילה שבא להם לבקר אותי יום שישי- השלמות ובערב ת"א... נחמד.. היום- הא! יש לי מחברת ספרות... כן כן סוף סוף השלמתי את כל החומר, גם לי יש מחברת ספרותתתתתת!!!!!!!!! שבוע מקסים שיהיה :)

השבוע שלי

ראשון - הייה לי טסטס ראשון ונכשלתי שני - שמעתי את ההודעה על הכישלון וראיתי את הסרט הר ברוקבק =] שלישי - הייתי במיונים לשנת שרות של השומר הצעיר והייה כייף וטנמחד כזה, וגם הייתי בערב פסח רביעי - הלכתי לעבוד בעבודה חדשה ומגניבה חמישי - ישנתי והייתי בקן שישי - קבלת שבת מצומצמת וכיפיית, נרהא לחי מצאתי עוד עבודה, חגגתי יומולדת לילדה אחת שבת - הייתי במיטה חצי יום.. התבאסתי לא כייפי.. וזהו נקווה לשבוע טוב

למעלה