|צהרים טובים שלום חברים שלי איפה אתם מה קורה אתכםהכל בסדר
U uoli13 New member 14/10/03 #1 ../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif|צהרים טובים../images/Emo39.gif שלום חברים שלי איפה אתם מה קורה אתכם הכל בסדר
../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif|צהרים טובים../images/Emo39.gif שלום חברים שלי איפה אתם מה קורה אתכם הכל בסדר
A adala New member 14/10/03 #3 ../images/Emo41.gifצהורים טובים לכולם ../images/Emo41.gif באמת מוזר היום, לאן נעלמתם ,לא מתאים לפורום ערבים שהוא ביום ובלילה תוסס יש לכם חום .... אז תקמו אקמול ותתחילו לכתוב... חברים המשך יום נעים אני עוד אחזור ולהגיד לכם אם כדי להתחתן או לא
../images/Emo41.gifצהורים טובים לכולם ../images/Emo41.gif באמת מוזר היום, לאן נעלמתם ,לא מתאים לפורום ערבים שהוא ביום ובלילה תוסס יש לכם חום .... אז תקמו אקמול ותתחילו לכתוב... חברים המשך יום נעים אני עוד אחזור ולהגיד לכם אם כדי להתחתן או לא
U uoli13 New member 14/10/03 #4 שלום עדאלה../images/Emo24.gif עדאלה את צודקת באבחון הבעיה כנקאה שהחבריה לא מרגשים טוב ממש לא מתאים להם לעלם כך במשך כל הבוקר .
שלום עדאלה../images/Emo24.gif עדאלה את צודקת באבחון הבעיה כנקאה שהחבריה לא מרגשים טוב ממש לא מתאים להם לעלם כך במשך כל הבוקר .
א אשה עם אש New member 14/10/03 #5 צהריים טובים יולי עדאלה וכולם../images/Emo39.gif אני עוד בעבודה..דווקא נכנסתי כמה פעמים במהלך היום..אך האינטרנט היה לי איטי פתאום משום מה ..והייתי קצת עתבנית אז העדפתי לא לשרוף עצבים בהמתנה אז מה קורה אצלכם?.. תגידו למה אף אחד לא משתתף בתחרות..עצוב שאין התלהבות מזה.. בעצם צריך להבין מה באמת מלהיב את כולם חוץ משאנחנו מקשקשים בכיף ?? יאללה נהארקו סעיד אביאד ואופטימי
צהריים טובים יולי עדאלה וכולם../images/Emo39.gif אני עוד בעבודה..דווקא נכנסתי כמה פעמים במהלך היום..אך האינטרנט היה לי איטי פתאום משום מה ..והייתי קצת עתבנית אז העדפתי לא לשרוף עצבים בהמתנה אז מה קורה אצלכם?.. תגידו למה אף אחד לא משתתף בתחרות..עצוב שאין התלהבות מזה.. בעצם צריך להבין מה באמת מלהיב את כולם חוץ משאנחנו מקשקשים בכיף ?? יאללה נהארקו סעיד אביאד ואופטימי
U uoli13 New member 14/10/03 #6 שלום אשה ../images/Emo24.gif אשה אני לא יודעת לכתוב שרים לכן אני לא יכולה להשתתף בתחרות אבל השתתפתי בהצבעה..אפשר לעלות נושאים לדיון...
שלום אשה ../images/Emo24.gif אשה אני לא יודעת לכתוב שרים לכן אני לא יכולה להשתתף בתחרות אבל השתתפתי בהצבעה..אפשר לעלות נושאים לדיון...