למישהו יש מושג איפה אני יכולה למצוא את הגופיה עם הנקודות?
ת תותילה New member 8/1/04 #1 ../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif למישהו יש מושג איפה אני יכולה למצוא את הגופיה עם הנקודות?
../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif למישהו יש מושג איפה אני יכולה למצוא את הגופיה עם הנקודות?
L LoCa GiRLL New member 9/1/04 #2 חחחחחחחחחחחחח זה של גיבור סברינה...חחחחח זה חולצה לשינה ששייכת לתחתון.....חחח איזה קרועה זאת שאה עם זה מהבית......חחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחח זה של גיבור סברינה...חחחחח זה חולצה לשינה ששייכת לתחתון.....חחח איזה קרועה זאת שאה עם זה מהבית......חחחחחחחחח
ח חסה סטייליסטית New member 9/1/04 #8 כמעט בכל חנות שמחזיקה גבור-סברינה.. לדוגמא המשביר לצרכן, h&o, חנויות הלבשה תחתונה וכו'... זה בערך "הדגל" של הקולקצייה שלהם. יש את זה כמו שראית עם תחרה בלי תחרה וכדומה... הדגם עם התחרה מגיעה גם עם הדפס של זברה, גם הוא חמוד
כמעט בכל חנות שמחזיקה גבור-סברינה.. לדוגמא המשביר לצרכן, h&o, חנויות הלבשה תחתונה וכו'... זה בערך "הדגל" של הקולקצייה שלהם. יש את זה כמו שראית עם תחרה בלי תחרה וכדומה... הדגם עם התחרה מגיעה גם עם הדפס של זברה, גם הוא חמוד
א אדוושי New member 9/1/04 #9 לחברה שלי יש ../images/Emo26.gif החולצה שלה בצבע ורוד והתחרה למעלה ירוק
א אדוושי New member 9/1/04 #10 אמממממ..... גם החולצה השמאלית יפה לאללהה... היא מיוחדת למרות שאני לא סובלת את הצבע הצהוב על הבגדים שלי היא פצצה..
אמממממ..... גם החולצה השמאלית יפה לאללהה... היא מיוחדת למרות שאני לא סובלת את הצבע הצהוב על הבגדים שלי היא פצצה..