Andromedda

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo15.gif

אני וחברה שלי רוצות להיפגש בחלום, הראשונה שמבינה שהיא חולמת צריכה לבוא למיטה של השנייה להיכנס לה לחלום ולהסביר לה שהיא חולמת אה וגם לשתינו יש לוכד חולמות והיו לנו נסיונות שחלק הצליחו בטלפתיה בינתיים לא הצלחנו יש סיכוי שכן נצליח? תודה מראש אני

מוקוש

New member
לוכד חלומות זה הרשתות האלה הקטנות

האינדיאניות... קשה להסביר... אם יוצא לך לעבור ליד חנות שמוכרת נרות ואבני מזל וכאלה (נו... חנות שאנטי כזאת...) תכנסי ותשאלי אם יש להם לוכד חלומות, הם כבר יראו לך...

המסורת האינדיאנית../images/Emo117.gif

המסורת האינדיאנית (לוכד החלומות בא משבט אינדיאני כלשהוא, לא זוכר איזה) מספרת כך: כל החלומות שטים בעולם, חלקם רעים, חלקם טובים. הטובים - עגלגלים ושמנמנים, הרעים - צרים וארוכים. כששמים את לוכד החלומות מעל המיטה (פה יש שתי גרסאות) החלומות הרעים עוברים דרך החורים, ואילו הטובים נתפסים וצונחים לחולם דרך הנוצה. והגרסה השניה - החלומות הרעים אשר מגיעים ללוכד נכנסים לקריסטל שבאמצעו (שאמור להיות אבן אנרגטית) והאבן הופכת אותם לחלומות טובים... ולדעתי, עצם המצאותו של הלוכד, והאמונה בו מספיקה לשיפור החלומות... חג שמח! (אגב יש לי יומולדת!

דנה^^

New member
תודה על ההסברים :)

ו...........
שיהיה לך יומולדת שמח
..ושכל המשאלות יתגשמו

Variety

New member
תגובה

היי אנדרומדה, גם אני וחבר ניסינו להפגש בחלום, כאשר אחד מהצדדים יהיה צלול, הוא יקרא לשני. ובבוקר למחרת, הוא סיפר לי שהוא קרא לי, זה היה אישור בשבילי שזה הצליח. לא ראינו אחד את השני בחלום אבל שמעתי אותו. העניין הוא שאני בדיוק התעוררתי מחלום צלול שהיה לי, אז לא הספקתי לחזור לחלום. חלומות פז, Variety-

למעלה