שלום

shonshon5

New member
משהו

כידוע לכל אני לא גרפולוג אז קחי את הר"מ בפרופורציות הראויות, הא? יש בך דואליות שניכרת בהיבטים שונים של חייך: שמחה ועליצות בצד מצבי רוח סגריריים, בטחון עצמי ומוחצנות ויחד עם זאת חששות והתכנסות בתוך עצמך. והמעבר מכאן לשם הוא לכאורה, ללא סימנים מוקדמים. את אינטליגנטית, סקרנית ומעניינת - אבל לא מספרת את זה לכל העולם, כך שאת נתפסת אחרת על ידי הסביבה. זה עד כה, כי נהייתי רעב וריח המרק ירקות ממלא את הבית. ואני לא אתפלא אם יתברר שאת מזל מאזניים. בכל מקרה, הכתב מצא חן בעיני. בתאבון לי ולכל עם ישראל ואמרו אמן. אבי

אבי, צר לי לחלוק עליך

לאור הדואליות הנ"ל אני קובע נחרצות שהיא מזל "תאומים", ואני מוכן אפילו להרחיק לכת ולקבוע ששמן: אורלי ו שירלי. אני מבקש בכל לשון של בקשה לא להכנס אתי לוויכוחים ולא לשאול אותי על מה אני מתבסס. תודה.

shonshon5

New member
נהפוך הוא! אני דווקא שמח על כך!

כי לאחרונה אני חש במשבי רוח חשודים משהו של מין סימפטיה מתקתקה מכל מיני כיוונים, עניין מאד מתעתע כשלעצמו, ומטריד לא מעט בעיקר משום שטרם מצאתי שום רציונל לתופעה. ואופן מיוחד מהטעם הפשוט שלא יוצא לי כלום מזה. שום טובת הנאה. נושא כאוב אחר, להבדיל, הוא חוסר הפיד-בק או המשוב בלע"ז, שגורם לכל גרפולוג, מקצוען או חובב, להסתגר בתוך עצמו כשבלול מוכה עצבות. ילדת הגשם לפחות יכלה להכריע בשאלה הרת הגורל: תאומים או מאזניים. מינימום זה, לא? אבי, מסתגר.

כושכוש1

New member
שבלול מוכה עצבות?!

אבי, כל הכבוד על המטפורה, שנה מייד לקריירה ספרותית! מה גם שכמובטל יש לך את כל הזמן שבעולם. תתחיל לכתוב, אני אתחיל לחפש מו"ל. דרך אגב, ואיך נראה השבלול כשהוא עולז?

shonshon5

New member
ברל'ה, ברל'ה, צא החוצה... ../images/Emo60.gif

ובכן... בעניין השבלול העולז, העמדת לפני אתגר לא קטן, ואני מבטיח להקדיש מזמני ומשאבי לחקר התופעה הנדירה הזו. בעניין השני, הקושר זמן פנוי ופרוזה, אני ממש שמח שהסוגיה עלתה בזכותך, וזהו הכיוון המסתמן בימי חורף אפרוריים אלו. הכתיבה תהיה שימושית, ותעסוק באהבתי לרזי המטבח ולסודות האוכל. וכאות הערכה - מוגשת לך בזה אחת מיצירותי האחרונות, משהו לימי החורף. יאללה, ביי! אבי

כושכוש1

New member
למה רק יום שני?

תביא גם ת'מרקים של שאר ימי השבוע! נראה טעים, ינוסה בקרוב.

המרק טיפס לכותרות הנעות, לתקופת

מבחן, עד שיתברר אם זה מתכון מוצלח וטעים. בהזדמנות זו, כושכוש, לא נעים לי לפני כולם אבל כמדומני ש - 11 מקסימום זו השעה שאת מתחילה לנקר, קרה משהו מיוחד היום שאנחנו לא יודעים ? אגב, יש לנו רופא בפורום, דר' בילינסון, והוא הבטיח לי אישית לסייע לכל גולש או גולשת שיזדקקו לו. נראה לי כזה צנוע, שלא יקח הרבה על ביקור. בחוץ חורף חורף.

כושכוש1

New member
מה אתה מסגיר סודות

בקשר להרגלי השינה/יקיצה שלי?! עוד יתחילו לתהות! בכל אופן אתה צודק, ומייד כששמתי לב שהשעה שלי עברה שלחתי את עצמי למיטה בלי ארוחת ערב! עדין חורף, רוחות עזות בהרי ירושלים.

רק ב - 12 שמת לב שלא אכלת ארוחת ע?

אצלי יש ימים שכבר בשעה - 5 אני מתחיל להרויח בוודאות ש 'היום' לא אקבל ארוחת ערב, ומוטב לי לדאוג לסנדוויץ. ממיטתך החמה את שומעת את רוחות הרי ירושלים ?

למעלה