שלום, יש לי שאלה

../images/Emo142.gifשלום, יש לי שאלה

היצצתי בדף של ההיכרויות שלכם שמחובר לפורום, ורציתי לשאול, אם אמנם יש סינגלים שרוצים להכיר ברצינות, למה אתם לא מפרסמים תמונה רצינית?.. אני עוברת על כל ההודעות ואני רואה אחד שכותב איזה 4 הודעות על כך שהוא רוצה להכיר בחורה, ושהוא מפרסם את תמונתו האישית, אך במקום זאת הוא שם תמונה של בונה או משהו דומה, הפוער את פיו, ועוד אחד שכותב שהוא חי ביפן ונותן קישור לתמונה שלא נפתחת. נו בחייכם חבר'ה, אולי קצת יותר רצינות? אתם חושבים שבחורה תחצה יבשת, כשהיא לא רואה אפילו במי מדובר
אם אתם לא מתכננים להכיר ברצינות, אז למה אתם מפרסמים הודעה ?..

tomaj10

New member
את לא רצינית...

התגובה שלך מראה שאת לא רצינית. אם היית רצינית, היית פונה למודעה ומבקשת תמונה. אם היית פונה אליי, הייתי שמח לשלוח לך תמונה. לא כולם ששים לפרסם את תמונתם בפומבי. העניין הוא, שאת אפילו לא טורחת לתקשר. את רוצה מייד תמונה, כמו בקטלוג, לדפדף ממוצר למוצר. זו לא הבעיה שלך, זו הבעיה של החברה שאנו חיים בה... ת.

cocola

New member
תמונה

לפי דעתי כנראה שהם לא לוקחים את העניין ברצינות. הכריות לפי דעתי כאן זה יותר עניין של שיעמום מאשר רצינות!!!!!!!!!

judyr

New member
חולמת....

בתור אחת שמכירה את זה עם התמונה של הבונה.... עדיפה תמונה הזו.. פחחחחחחח ג'ודי שיודעת שהיא תשלם על זה וביוקר

xrouge

New member
ואם ארצה לחלום עלייך, למשל,

איך אוכל לקבל השראה? בכרטיס שלך יש תמונת נוף בצבעי פסטורית שנראית לקוחה מהגינה שלי. ובכלל, עד עתה, רק אני חציתי יבשות-נראה ש-"לשבור את הגלים" הוא לא מודל ההקרבה של מרבית הנשים.

xrouge

New member
את צודקת, האמת שהבחור בתמונה

שלך מזכיר אותי, ככה קצת, בפרופיל. האם את דומה לנימפה?

.."לשבור את הגלים" - מודל הקרבה../images/Emo35.gif!

..אם כבר מודל מזוכיסטיות של בחורה או מודל סאדיסטיות של בחור, או במאי, במקרה הזה.. הדהמת אותי. אם זה המודל שלך, עדיף שלא תחלום עליי..

xrouge

New member
זה לא המודל שלי, אבל האגרסיביות שלך

לא במקום-את לא מספרת על עצמך דבר, לא מפרסמת תמונה ובוחרת לעמוד בפוזה אמזונית ולשפד את כל מי שנקרה בדרכך. אגב, את פון טרייר, הבמאי, אני כן מעריץ ביכולתו להביא לקיצוניות את טבע האדם המגוחך.

למעלה