שאלות!

trilliane

Well-known member
מנהל
תשובות (בלי קשר למה כבר ענו)

1. לא מצליחה להיזכר, אבל איכשהו יש לי אסוציאציה לדפנה ארמוני
2. הפרח של גידי גוב
3. אישה אחרת - שביל הבריחה של ריטה 4. לאה - אני אוהבת אותך לאה - צביקה פיק 5. מוכר לי בטירוף, לא מצליחה להיזכר 6. אל גובה השמים - הרדופים - שלמה ארצי 7. מלהט החמה - דרישת שלום - ירדנה ארזי 8. מוכר, מוכר בטירוף... אוף!
9. כמו אליהו - בלדה לנאיבית - יעל לוי 10. ציפור קטנה בלב - יגאל בשן 11. לא מצליחה להיזכר
12. אריק - שלומי שבן 13. סוד - אדם (נדמה לי) 14. אין לי מושג
15. היצור החמוד מהצלחת המעופפת - חללית - גזוז

trilliane

Well-known member
מנהל
וכיוון שהדגשתי את זה בהודעה אחרת

בתשובה 2 לא ציינתי את שם השיר לא כיוון שהוא בתשובה שלי (זה לא "פרח") אלא כיוון שהוא דווקא היה בגוף השאלה - "למה ליבך כמו קרח" ולכן ויתרתי על ציון שמו בתשובתי. רבים מתבלבלים בשמות השירים האלה... (כמו למשל "דון קישוט" של סנדרסון, שנקרא "זה הכל בשבילך", להבדיל מהשיר "דון קישוט" של שם טוב לוי, שהוא שר עם אריק איינשטיין וארקדי דוכין).

פ י י

New member
3,6,7,9../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

היו עוד דברים נכונים - רק שאמרו אותם קודם.

trilliane

Well-known member
מנהל
לא יודעת, אני לא קוראת תשובות לפני

שאני עונה... וגם אין לי כוח להתחיל לבדוק מה ענו ומה לא, אז אני פשוט עונה על כל מה שאני יודעת וזהו.

ממתי

New member
העצבות כמו כוס היא ובה יין מר

מענבי הנשמה התדע תוכי יוסי....

פ י י

New member
../images/Emo45.gifנכון

השיר על התוכי יוסי - אריק איינשטיין (משירי אברהם חלפי). סחטיין, עלית על זה. (ו... אנחנו לא כותבים את התשובות בכותרת ההודעה, כדי לא להרוס לאחרים, אז שתדע להבא.)

פ י י

New member
../images/Emo142.gifרמז ל-11 ../images/Emo142.gif

עוד שאלה, מתוך אותו שיר: בימים חמים, ימי בצורת - מהם שיבשו כסדק אדמה? עכשיו זה צריך להיות קליל!!

סאביבית

New member
באתי מאוחר...../images/Emo5.gif

אבל אני לא מציצה : 2)פרח . למה ליבך כמו קרח- גידי גוב. 6)אל גובה השמים. הרדופים - שלמה ארצי. 9)אליהו. בלדה לנאיבית - יעל לוי. 10)ציפור. יש לי ציפור קטנה בלב- יגאל בשן. 12)אריק. אריק - שלומי שבן. 15)חבר מכוכב אחר. חבר מכוכב אחר - גזוז (אולי דודה?) תכף אני אזכר בעוד...

למעלה