שאלות!

פ י י

New member
../images/Emo142.gifשאלות!../images/Emo142.gif

כרגיל - צריך לענות לשאלה, וגם לזהות את שם השיר והמבצע: 1. מי השאירה תמונה עם חיוך במסגרת? 2. מי זו שלבה כקרח? 3. מי שם את ימיך ברוך מציירת? 4. מי היא זו שבניה לצידה יושבים? 5. איפה מדברים על המצב? 6. לאן לא נגיע כנראה, גם אתם, גם אנוכי? 7. ממה שעת ערבית לאט נגמלת? 8. מה היא כמעט עושה, כשעושים הם בשקט? 9. הגבר שלך, ששותה ובורח, כמו מי הוא? 10. מי היא הקטנה, עם שתי גומות ומנגינה? 11. מה ניבט מסדקי קירות? 12. מי גורם לי ולזה שלי להתכווץ? 13. מה הוא אמר לה בקולנוע בסוד? 14. מהי שכמו כוס היא? 15. מי זה שהיה סימפטי ודיבר איתי אנגלית? ב ה צ ל ח ה !

Cantinflas

New member
חלק מהתשובות

1. סיוון (יגאל בשן: אם תזכרי אותי סיוון) 2. אהובתו (והפרח של) גידי גוב. (גידי גוב: פרח שלי הו פרח... לא בטוח שזה השם המדוייק) 6. אולי לארץ חדשה? ( של שלמה ארצי) 10. הציפור הקטנה בליבו של יגאל בשן (יגאל בשן: יש לי ציפור קטנה בלב) 13. וואללה, לא יודע... אי אפשר עכשיו לשמוע... (צביקה פיק, אהבת סוף הקיץ)

פ י י

New member
1,2,10,13 - ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הכל נכון, חוץ מ-6 - אבל אמרת שלמה ארצי, וזה לפחות נכון!

MiToOsH

New member
2. ../images/Emo104.gif

"פרח שלי או פרח למה ליבך כמו קרח?" זה השיר? אבל אני לא זוכרת איך קוראים לו

trilliane

Well-known member
מנהל
לא ולא, זה לא שם השיר!

שם השיר הוא "למה ליבך כמו קרח?" יש לגידי גוב שיר אחר בשם "פרח" והוא שיר זכרון - (אני מנסה לצטט מילים מהזכרון, אני מקווה שאני לא טועה יותר מדי...) שם בין אפר ותכלת פיסת שלום קטנה נומי פרח, נומי נומי, ילדה קטנה את החיים לקחו לך הו, מלחמות קדושות וכו´ וכו´. מקווה שלא סילפתי יותר מדי, זה לא שיר שאני מכירה לעומק.

פ י י

New member
../images/Emo31.gifאופס

לא יודעת אם התבלבלת או מה קרה, אבל זה השיר של 8, אבל לא ענית לשאלה...

4

4.אני אוהב אותך,לאה (של צביקה פיק) "אל ימר ליבך על אחותך, הן בנייך לצידך יושבים"

למעלה