פאנפיקים

סנדרין

New member
../images/Emo142.gif פאנפיקים ../images/Emo142.gif

רותם מקורית
. עט נוצה, אתר הפאנפיקים הישראלי, עומד לעלות לאוויר בגירסא נסיונית - רק פאנפיקים קצרים, פחות מ-6000 מילה ^^. ליחצו כאן לעוד פרטים. בכל אופן - זה כולל את הטופיקים המשעשעים של הפורום, לפי הפרטים שסוכמו פה. את "ככה זה באמת היה" (גם השרשור המקורי וגם התוספות שלכם), זה עם המינוי של הדמויות לתפקיד, אני מגדירה כ-'פרוייקט של הפורום'. כל קטע אני שומרת, כמובן, על שם הכותב. יהיה נחמד אם יהיו עוד קטעים, לא רק ללהבת הקיץ - וזו ההזדמנות. שרשרו להודעה הזאת. עוד משהו: ARANA פתחה פעם טופיק שנקרא "
הורוסקופ הרומח
", תחזית הורוסקופית לגיבורינו על תקופת הרשומות. אני כתבתי המשך על האגדות, ויהיה נחמד אם מישהו יכתוב להבת קיץ וכו' ויסגור מעגל. גם כל פאנפיק-קצר-אחר, עם הפרטים שביקשתי בלינק כאן, יוכנס לאתר. וכל טופיק מצחיק חדש, עם קרדיט מיוחד למי שפתח אותו. בברכת סוף שבוע יצירתי:
בהצלחה לכולם
----------------------------רותם. או סנדרין.

סנדרין

New member
אנשים אנשים../images/Emo70.gif../images/Emo142.gif

להגיד שהפורום יבש בלי להגיב לכל ההודעות זה לא שאווה
.

wisp

New member
נצל"ש

שאלה קצת מפגרת....
גמדים ו/או קנדרים יכולים להיות קוסמים?? ברומח מספרים שגמדים שונאים קסם....אבל לא אמרו שאיןקוסמים אצל הגמדים.....בופו היא לא ממש הוכחה... ולקנדרים אין בכלל התייחסות בנושא....(חוץ זה שזה מרתק אותם....אבל מצד שני מה לא
)..... אני מודע לכך שיש קוסמים גמדיים לא ברומח אלא בסדרות אחרות...ברומח אני לא בטוח.....ובגלל שקנדר הוא מאין יציר הרומח אז אין לי בכלל מושג לגביו... מישהו אולי קרא איפשהו אולי בספרים באנגלית על התייחסות לזה??

Dark14Lunatik

New member
אני זוכרת שקראתי על גמד קוסם ברומח

אני רק לא זוכרת באיזה ספר

strahd

New member
נכון מאוד

גמדים מסוגלים להיות קוסמים. לרוע המזל, הגמדים אשר היו קוסמים הם גמדי האופל, אשר לובשים את הגלימות השחורות. בטרילוגייה על המלך הכוהן מופיע אחד, כמו כן בספר "להב-סער" בסדרת הגיבורים.

VVolverine

New member
היה אחד שהוא חצי גנום חצי אדם

לא ממש גמד, אבל גמדים יצאו מגנומים (או להפך?) אז זה דיי קשור

בלין

New member
באמת?

אז מי הכין את המשקפיים שגדיל "מוצא" אם לא קוסמי הגמדים?

SaberTooth

New member
המממ...

אני לא ממש בטוח, אבל אני חושב שאסור להם לעסוק בקסמים משום שהם לא משלושת הגזעים הראשונים שיצרו האלים ולא ניתן להם הקסם. מאותה סיבה אסור לשלוח אותם קדימה ואחורה בזמן.

למעלה