סיכום שבועי:]

ZoHaRoT

New member
../images/Emo142.gifסיכום שבועי:]

היום הכי טוב בשבוע:
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
שיר\\דיסק השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
איך עבר ל"ג? שבוע טוב!

שיר m

Well-known member
יופי זוהר, מעתיקנית../images/Emo3.gif

היום הכי טוב בשבוע: שבוע שעבר נכון? לא זוכרת כלום. הדבר הכי טוב שקרה השבוע: ההופעה של החיטמנים ספר השבוע: אני עדיין ב"בשבילה גיבורים עפים" סרט השבוע: אין סדרת השבוע: אין שיר\דיסק השבוע: לא גבה לבי ציטוט השבוע: אין תמונת השבוע: אין

..

היום הכי טוב בשבוע: לא יודעת הדבר הכי טוב שקרה השבוע: ההופעה של החיטמנים ואתמול במפגש ספר השבוע: התחלתי לקרוא ספר, ולא נראה לי שאצליח לסיים, אין לי סבלנות סרט השבוע: הולכת עוד מעט אז אספר פעם הבאה
סדרת השבוע: ים של אהבה(התחלתי שוב לצפות בטלנובלות) שיר\\\\דיסק השבוע: זה בעיה כי יש הרבה ציטוט השבוע: שיגמר כבר חג השבועות
אני שחוקה כבר
תמונת השבוע: שיהיה שבוע טוב

ranch22

New member
שלי...

היום הכי טוב בשבוע:שלישי. הדבר הכי טוב שקרה השבוע:ציון בעבודה, מסעדה, האחיינית שבאה לביקור. ספר השבוע:"מולד הירח", כן, דבילי. סרט השבוע:"קליק", בפעם ה15 אולי, אבל למי אכפת. סדרת השבוע:"חטופים" ו"סרוגים" שיר\\דיסק השבוע:"אל תברחי כשבא האור" ציטוט השבוע:- תמונת השבוע:-

ZoHaRoT

New member
מסכמת

היום הכי טוב בשבוע: כבר לא זוכרת הדבר הכי טוב שקרה השבוע: חברים והופעה מדהימה של החיטמנים:] ספר השבוע: -- סרט השבוע: -- סדרת השבוע: על טבעי... שיר\\\\דיסק השבוע: מתחמם- עיברי לידר. והביצוע של אוהד וענת לנוקטורנו. ציטוט השבוע: "אני חלש מדי ללכת, וחכם להישאר וחרש מדי לשמוע מה אומרים." עיברי לידר- הדרכים הארוכות. תמונת השבוע: -- אמצע שבוע טוב!:]

מאיה54321

New member
סיכום ../images/Emo13.gif

היום הכי טוב בשבוע:שבת הדבר הכי טוב שקרה השבוע:קניתי מכונית ספר השבוע: סרט השבוע:נער החידות ממומביי סדרת השבוע:חטופים שיר\\\\דיסק השבוע:הדיסק של הראל מויאל ציטוט השבוע: תמונת השבוע: שבוע טוב!

שלגיה 14

New member
תתחדשי מאיה!

ומי ייתן ויהיו עוד הרבה הופעות כאלה של החיטמנים שיעשו לנו את השבועות יותר טובים...

שלגיה 14

New member
טוב, עבר כבר כמעט עוד שבוע...

אז אני לא אענה על הסיכום הרגיל... אני רק אספר לכם שהשבוע שעליו אנחנו מדברים, היה שבוע מדהים מבחינתי. הייתי בהופעה מעולה, הייתי בהרצאה מצויינת, הייתי ביום חופש ונסעתי לחיפה ולים.. והחלק הכי טוב של השבוע.. היה לי גם מבחן..
(טוב, זה לא היה משהו...) בקיצור, היה שבוע מעולה. כן ירבו

למעלה