נשים צעירות עם אפילפסיה

../images/Emo142.gifנשים צעירות עם אפילפסיה

ביום שלישי 16.3.04 תתקיים הרצאה של נירופסיכולוגית בשם רג'ינה דרסלר בנושא נשים צעירות ואפילפסיה. ההרצאה תתקיים בת"א בבית לנ"י ברחוב קינג ג'ורג' 37 בשעה 6:30 בערב. ממולץ מאד להגיע. לחברי אי"ל הכניסה חינם לאחרים המחיר הוא 20 ש"ח לכיסוי העלויות. שאלות על הריון ואפילפסיה , משיכה מינית ואפילפסיה כדורים ואמצעי מניעה ועוד... זו גם הזדמנות לפגוש נשים במצב דומה ולשאול את מה שרצית לשאול ולא.. שאלת

qt1

New member
../images/Emo65.gifברוך הבא למנהל הנוסף שלנו../images/Emo23.gif

המרגיע המדאיג הוא יוסי הנהדר שיהיה כחול בימים הקרובים,למי שלא יודע יוסי הוא מנהל אי"ל , האגודה הישראלית לאפילפסיה והוא ואני מנהלים את הפורום ביחד... תודה לך על הכל יוסי
ברוך הבא איש יקר...

תודה מקרב לב על קבלת הפנים החמה

נעים מאד להכנס לפורום עם כזו קבלת פנים אני מקווה לעמוד בציפיות הרבות וללמוד ממך על ניהול פורום

ufo11

New member
ברוך בואך מנהל יקר:)

נשמח ללמוד מחכמתך היותר מעמיקה בנושא אני מניח:) בהצלחה!

תודה אבל זה רק ידע מנסיון של רבים

תודה על קבלת הפנים החמה אבל אני רק פוגש רופאים וחולים ולומד מנסיונם -נסיונכם כך שהידע הוא בעצם שלכם יום טוב

qt1

New member
יוסי , אתמול בהדרכה היתה פסיכולוגית

שפתחה כאן פורום חדש (אינני זוכרת את שמו) , היא שאלה אותי אם ידוע לי שחולי אפילפסיה הם אנשים חמים ומעניקים , והשבתי לה שאכן אחד החברים בפורום כתב את זה בדיוק... האם ישנם מחקרים מדעיים בנושא? או שאלו סתם דברים מקריים? זה היה UFO שלנו ששאל ואני הסכמתי איתו שאכן גם אני חושבת כמוהו רק שלא ידוע לי על מחקר וכדומה... חיבוק

כמו כל אדם אחר

אחד המסרים שלדעתי חשוב להעביר לעולם כולו זה שאנשים עם אפילפסיה הם אנשים בעלי אופי כמו כל אחד אחר בספרות המקצועית יש וויכוח אם אנשים עם אפילפסיה הם בעלי "אופי אפילפטי" קרי רגזנים ולא חברותיים. אבל מנסיוני יש כל כך הרבה אנשים עם אפילפסיה כך שקשה לאפיין אותם על פי אופי. אפילפסיה אינה מחלה אחידה אבל כאשר היחס של הסביבה הוא חשדן ודוחה אנשים עם אפילפסיה אז האנשים מגיבים בהתאם.

qt1

New member
../images/Emo7.gif חבל שלא ידעתי להשיב אמש...

גם מעניין שפסיכולוגית שאלה שאלה כזו, והיו כמה אנשים בחדר, אני לא הובכתי ועניתי בישירות האופיינית לי... אני חושבת שמי שעוסק בספרות המקצועית ומתווכח לגבי הרגזנות וחוסר החברתיות צריך להכנס לכאן ולקרוא את ההודעות , לא צריך להוסיף מילה...
תודה על תשובתך

ufo11

New member
לעניות דעתי, לאו דווקא יש קשר ישיר

בין אפילפסיה, לאופי ההתנהגות שלך והרגשות שלך כלפי הסביבה... יש לזכור שזה מאוד תלוי בבן אדם בכל מקרה, איך הוא התנהג לפני כן, האם המחלה השפיעה עליו לטובה/לרעה, או אולי לא השפיעה כלל? זה מאוד מאוד אינדיבידואלי...

qt1

New member
נו כן אנחנו מסכימים יוסי ואתה

אומרים את אותו הדבר לא?

Blueberry Kiss

New member
בתור אחת שהכירה אותך לפני המחלה

וגם עכשיו... האופי שלך בכלל לא השתנה...והוא גם בכלל לא "אפילפטי"..

2006

New member
תגובה לQT

אם את זוכרת גם אני שאלתי את השאלה הזו, האם זו רק הרגשתי האישית או שזה באמת כך,שילדים ואנשים בעלי אפילפסיה יותר רגישים. אחרי שמסרת את תגובתך, חשבתי קצת לבד, ואולי הסיבה היא שכשמופיעה מחלת האפילפסיה ישנה יותר דאגה של הסובבים הקרובים לאדם, וכנראה שאחת התגובות שלו הוא לשדר חום כלפי הסובבים כדי אולי להתחבר או להרגיש נוח בחברה. זו אולי פסיכולוגיה בגרוש אבל זה מתאים אולי לילדים בעלי אפילפסיה שהטיפול הוא יותר צמוד מן הסתם.

qt1

New member
2006 יקרה...../images/Emo20.gif

אני מכירה בני נוער שסולקו ממערכות חינוך כשהתגלתה אצלם המחלה ,וגם ילדים שכשהתגלתה אצלם המחלה הפכו להיות הילדים "החולים" בבית. אולי ישנם מחקרים בנושא , סביר להניח שישנם , אני על כל פנים יכולה להעיד רק על עצמי , אני כמובן אשמח אם גם שאר הכותבים יכתבו מה דעתם בנדון... אני לא זוכרת את עצמי אחרת , תמיד הייתי אדם חברותי וצחקן , גם כשהתגלתה אצלי המחלה ,צעדתי בחוצות הקיבוץ סיפרתי לכולם שיש לי אפילפסיה בשבילי זו היתה מתנה נהדרת , רופא הקיבוץ איבחן גידול ופרופסור לרמן בבלינסון איבחן אפילפסיה , כך שאת יכולה להבין נערה בת 17 אז וגם היום אני הייתי מעדיפה אפילפסיה! אני חושבת שילדים שהטיפול בהם צמוד יותר מילדים בריאים ,הם בדיוק כמו ילדים אחרים אני בכלל מאמינה שאנחנו נולדים עם אופי טהור ושהשנים הראשונות לחיינו הן הכי משמעותיות ,אני גם מאמינה במיסטיקה ולא מאמינה במקריות ,לדעתי החיים הם מתנה יפה , קסם של דבר שצריך לדעת למצות בו כל רגע ... מצטערת על הפלספנות , אני בעיצומם של לימודים ואני אדם מאוד רוחני... ואולי את צודקת , לא צריך תואר בפסיכולוגיה, אמא יודעת הכי טוב, תזכרי את זה!!! חיבוק ולילה טוב

גלי221

New member
מצטערת על פעם קודמת.........

בינתיים לא ממש.... היא די מעיקה .

moshavnikit

New member
שאלה

מי שלא חברה באי"ל צריכה להודיעה שהיא מגיעה או שאין הגבלה על מס' האנשים שמגיעים?

qt1

New member
צריך לשאול את יוסי , תקפיצי ../images/Emo78.gif

את ההודעה , באמת שאלה מעניינת. חיבוק

hey sexy lady

New member
מקפיצה שוב ../images/Emo105.gif

גם אני מעוניינת לשמוע... ואולי כדאי שנהיה חברים באי"ל?

למעלה