חדשה בפורום

בוטן19

New member
../images/Emo142.gifחדשה בפורום../images/Emo45.gif

שלום לכולן, לאחר קריאה פאסיבית בפורום המקסים והתומך הזה, החלטתי להיצטרף אליכן. קצת על עצמי: בת 31 , נשואה כמעט שנה, אנחנו מנסים להיכנס להריון כבר 4 חודשים, המחזור שלי ממש לא סדיר , גם לא היה בציערותי... (מהפעם האחרונה שלקחתי גלולות קיבלתי רק פעם אחת מחזור ) ועוד לקחתי כדור כדי שיגיע סופסופ!! מה השלבים הבאים? איך מתקדמים? יש לי תור לרופאה שלי בסוף החודש מה כדאי לשאול אותה? תודה מראש על התשובות בהצלחה לכולן וחג שמח

m i c h a l y

New member
בוטן, בוקר טוב../images/Emo20.gif

ברוכה הבאה לקהילת המנסות, וברוכה הבאה לקהילת המחזור שאינו סדיר.... כחלק משתי הקהילות אני יכולה לספר שאצלנו זה קצת יותר מורט עצבים (צ'ופרנו) כי המושג "איחור" תופס אצלנו משמעויות חדשות... בכל אופן, נראהלי ששווה לשאול את הרופאה מה דעתה על חוסר הסדירות. תהיי מוכנה לכך שיכול להיות שהיא תגיד ניתן לזה להסתדר לבד עד שנה מהפסקת הגלולות... בכל אופן אולי היא תגיד ששווה לערוך בדיקות דם במהלך המחזור כדי לראות מה מצב ההורמונים במהלך המחזור (כך אפשר לבדוק אם היה ביוץ ומתי) בכל אופן זהו לדעתי השלב הראשון - עכשיו או בעוד כמה חודשים... אם תרצי עוד מידע - שאלי. בנתיים אני צברתי קצת מידע על הנושא, אבל לא בטוחה שכדאי להתחיל לפרט על הכל. בכל אופן המון בהצלחה, מיכל.

בוטן19

New member
תודה ! חלק מהבדיקות כבר נעשו..

בפעם האחרונה שהייתי אצל הרופאה היא שלחה אותו לבדיקות דם, שבדקו פרופיל הורמונלי , נוגדנים לאדמת ועוד כמה דברים (אני לא זוכרת..) ןהיא לא מצאה משהו ממש חריג, אבל אמרה לי די במפורש שבגלל שהמחזור שלי לא היה סדיר מעולם יכול להיות שזה יקח זמן... אני אמשיך לקרוא כאן חומר.... ולהעשיר את הידע תודה שוב ובהצלחה.

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני אענה לך על השאלות שלך כשיתפנה לי זמן בעבודה, במידה ולא יענו לך החברות האחרות בפורום

פוקית27

New member
בוטן יקרה,לא יודעת לעזור אבל מאחלת,

לך שהות קצרה וכמובן ברוכה הבאה

פּוֹנְג

New member
אז ככה.

מחזור לא סדיר זו בעייה. לא כך כך ברור לי מתי הפסקת עם הגלולות. את כותבת שמאז קיבלת רק פעם אחת ולעומת זאת אתם מנסים כבר 4 חודשים. אם כך זה אומר שאת כמעט ולא מקבלת את המחזור... שזה משהו שאת חייבת לטפל בו לפני הכניסה להריון, כי לא תצליחי ללא מחזור להכנס להריון. את צריכה לברר עם הרופאה שלך מה עושים על מנת להחזיר את המחזור. אני לא מבינה בתחום אבל בטח יש כל מיני כדורים שעוזרים לגוף לקבל מחזור אפילו אם זה רק על מנת להכנס להריון. בהצלחה. את מוזמנת לחזור ולעדכן אותנו. אפילו אם לא נדע לעזור לך, נדע להקשיב. בהצלחה והצלחה מהירה.

למעלה