...

mic100

New member
ברכות על האדמתך...

אסף, הואדמת, לא שמתי לב לזה קודם... אני מברך אותך

F a i r y Girl

New member
אסף הוא ../images/Emo141.gif.!!! ואם לא הבנת..

אז זה כמו תות רק נגוס... וזה עושה לו אלרגיה.. חיחי

F10J

New member
הגיע הזמן להגיד

שרק עמית תות. זהו, תחיי עם זה.

F a i r y Girl

New member
הגיע הזמן ש..

תשתקי! אני חיה יפה מאוד עם זה שאסף תות. לא יאה לך - סעי!

הממ לא...

ד"א איך הייתה הבגרות? (למעכן האמת בטח כבר כתבתם על זה איפשהו ואני סתם עצלנית...)

F a i r y Girl

New member
הבגרות?? חחחחחחחחחח

הייתה לי בוחנת נאצית בת נאצית.. אבל מפגרת חילקה לנו את המבחנים והכל ואז עברה בין כולם עם המדבקות ויש אחד מזה גאון.. (הוא קורא ספרי פיסיקה/כימיה/ביו'/אנציקלופדיות וכו' להנאתו.. וכן - אני רצינית!) אז את כל האמריקאי העתקתי ממנו (מה אני אעשה.. במקרה ראיתי
) ותכלס השאלות היו בסדר.. אני מקווה לטוב... עשיתי את ה4 הראשונות על שיווי משקל לא הסתכלתי.. סטויכיומטריה זה יותר מדי חשיבה ודקויות קטנות.. מאמר זה לא בשבילי.. איך הלך לך? נ.ב - לא דיברנו על זה קודם בהתחשב שאני לא מכירה מישהו בכימיה חוץ ממך פה

F a i r y Girl

New member
אמאאא...

מבנה וקישור עשיתי זה היה דווקא קל.. גם חמצון חיזור היה קל בטירוף... 100?? טוב שלא.. תכלס יש כמה אצלינו שהגישו אותם על מאה אבל זה הגאונים והחרשנים.. טוב נו תכלס ראיתי מבחנים של דה שליט בכל מני נושאים... המבחנים שלכם לא כמו אצלנו (בלי לזלזל) אותנו מזה דופקים.. מבחנים שנראה לי המורים לא יכולים לפתור... (רציני.. מלא יש לנו ויכוחים איתם על זה..) אותי הגישו על 82 המורה הייתה מזה לארג'ית איתי... העלתה לי בציון וחצי!(7 וחצי נקודות יותר..) כל השנה בקושי עשיתי משו...

למעלה