The Last Time 2x26

SupeRonit

New member
הילהל-זה בשבילך,אני רוצה את הנקודות

איזה פרק יפה חזק ומהמם
אני היחידה שמה לב שאת מיה שיחקו אני תינוקות (אם לא שלושה)
שרות' אמרה לנייט:"אתה תודה לי שתהייה זקן"-זה ציטוט של סבתא שלי
נייט עם קרחת-לא מתאים לו
ברנדה וסקוט-הייתי בטוחה שםה מתנפלים אחד על השנייה
ניקלואי וק'ית-
כשדיוויד וק'ית רבו הייתי בטוחה שקית' יזרוק אותו לקיר ויפתע אותו קשה ואז יבין כמה הוא טעה-בטח לא צפיתי שהם ייפתרו את זה בSEX (אנשים תורידו שערות-זנ לא סקסי)
קלייר מסיימת תיכון-בקרוב אצלי (התרגשות)
איך שדיוויד חיקה את ניקולאי היה מצחיק-ובכלל אהבתי אותו הפרק
למה ברנדה עוזבת-שתעזוב.זה לא ממש משנה לי (וזה לא שלא אהבתי אותה) אני רק שמחה שהיא ונייט דיברו בניהם שכחתי משהו

סוסxסוס

New member
איזה פרק מדהים!!!

אני ממש מקווה שהאוטובוס לא אומר שנייט מת, הוא לא יכול למות, הסדרה לא תיהיה אותו דבר בלעדיו
עוד כמה דברים קטנים: אני שמחה שברנדה עוזבת
, עכשיו גם בילי צריך לעזוב והכל יהיה מושלם. אהבתי את הקטע שבו קלייר עושה מבחן כמו בסרט ההוא. ואני ממש מקווה שהיא תתקבל לקולג' שלה למרות שלא נראה לי שהיא ממש כישרונית
. אהבתי גם את קטע המכות, קצת צפוי אבל בכל זאת יפה. שכחתי את העובדה שהילדה עזבה, אני שמחה כי היא ממש מעצבנת והורסת את היחסים בין דיוויד לקית ואני גם שמחה בגלל שהחברה של קלייר לא התקבלה לייל

הילהל

New member
נקודה אחת מעצבנת בפרק

ההתנהגות של נייט לאורך כל הפרק, כאילו שהוא "מואר" או משהו. הייתי מצפה מסדרה שעוסקת במוות, שלא תלך על השקר הקיטשי הזה, כאילו מי שעומד למות הופך בהכרח לאדם טוב יותר. הקטע של השיחה שלו עם ברנדה? פשוט לא אמין! זהו, אתה חושב שאתה גוסס אז פתאום כולך רוגע ויכולת לשוחח ולהבין?

הילדה הזאת היא הדבר היחיד

שהחזיק את היחסים של דיוויד וקית'. לקית' לא אכפת מדיוויד, ודיוויד מבין שמערכת היחסים הזאת לא מספיק טובה בשבילו. הוא מצפה ליותר. אבל הוא מת על הילדה הזאת (גם היא מתה עליו) ולידה הוא הופך להיות אדם הרבה יותר רך ומצחיק. הוא פשוט מקסים כשהוא איתה. ברגע שהילדה נעלמה מהתמונה, אין לדיוויד שום סיבה להישאר עם קית'... ...חוץ מסקס, כנראה.

time2fly

New member
זה לא קיטש ולא נעליים איש

לקראת מוות אנשים מתמודדים עם דברים בצורה שונה, ולא חושב שהוא התנהג כמואר בצורה כלשהיא הוא הדחיק המון, לא היה מסוגל לפתוח את הלב אל ברנדה, ניסה לסגור דברים עימה, ערך שיחה פשוטה ופתוחה ככל שהוא מסוגל, וברח ברגע שהיא ניסתה להתקרב אליו או לבקר אותו בביה"ח הוא גם לא אמר שהוא מבין- הוא אמר לה שהוא כועס בכל פעם שהוא חושב על זה תחשוף על זה

סוסxסוס

New member
ממש לא נכון

הילדה הזאת הקפיצה את מערכת היחסים שלהם, אבל הם דילגו על כמה שלבים חשובים. דיוויד רק עבר לגור איתו וכבר יש להם ילדה, כל דבר צריך להגיע בזמנו, וחוץ מזה אם הם נישארים ביחד רק בגלל הילדה אז אולי הם צריכים להיפרד, גם לטובת הילדה וגם לטובת עצמם...

גם לפני שהילדה עברה לגור איתם

היחסים שלהם לא נראו משהו. גם אז קית' התייחס אל דיוויד בצורה מגעילה (למשל להגיד לו "אני לא סמרטוט כמוך"...). גם אז קית' העביר לו מסרים סותרים, והיה מאוד אגוצנטרי. בכלל הצטערתי שדיוויד חזר לקית'. אהבתי יותר את העו"ד שדיוויד יצא איתו כמה פעמים.

אורנייה

New member
זקוקה לעזרה,פיספסנו...

אני ובעלי פריקים של הסדרה התכוננו לפרק הסיום אך נחתו אצלנו חברים שלא ראינו המון זמן והם ממש לא בקטע של הסדרה וראינו את פרק הסיום ממש בהצצות
(לא שזה תירוץ אבל...) אפשר לקבל תקצירון?אני יודעת שהסדרה משודרת בשידור חוזר ביום א אבל השעה מאוד מאוחרת וגם יקח עוד הרבה זמן עד שיגיעו לפרק האחרון

SupeRonit

New member
יש שידורים חוזרים ../images/Emo35.gif

מתי
ואני אנסה לתקצר לך ממה שאני זוכרת (ופשוט תקראי את השרשור-הוא לא רע בכלל):
נייט מגלה שהגידול מדמם,והוא חייב לעבור ניתוח חירום
הוא הולך לבקר את מיה לראשונה ומתקבל בזרועות פתוחות על ידי ליסה
טקס הסיום של קלייר נופל על יום הניתוח
טיילור נלקחת מק'ית ודיוויד
ק'ית ודיוויד רבים ריב ענק שנגמר ב-SEX סוער
ברנדה מתמודדת עם העובדה שהיא מכורה לסקס והולכת לקבוצת תמיכה.
ברנדה עוזבת
רות' מתפטרת מהעבודה אצל ניקולאי,כדי שתוכל להקדיש את כל זמנה למיה
ביקורת פתע מודיעה לנייט ודיוויד שהם חייבים שיפוץ מיידי,אם לא הם יסגרו אותם
ריקו מחליט לשלם להם על השיפוץ בתמורה לשותפות מלאה.לבסוף הוא מקבל 75-25.
קלייר ודיוויד מחליטים ללא ללכת לטקס סיום,ומגיעים להיות לצדה של רות' בזמן הקשה של ההמתנה.
נייט נלקח לחדר ניתוח כשראשו מגולח
בסצנת הסיום רואים את נייט רץ ופתאום עוצר לו אוטובוס ללא נהג.ככל הנראה אותו אוטובוס שלקח את חייו של אביו בפרק הראשון..סצנה מאוד פתוחה ולא מובנת-ניתנת לפירושים רבים..
חברים,אם שכחתי משהו-תוסיפו

NoKiA2003

New member
שהוא די סמל לשנות השמונים ובמסגרת

ברטרו גם ג'ניפר לופז ביססה עליו הקטע הזה של האודישן קליפ שלם.

קטרפי

New member
הוא כן קשור ../images/Emo110.gif

כמו שכתבתי בהודעה אחרת לפני כמה דקות, זה כאילו האוטובוס שהיתנגש באבא בפרק הראשון לרגע הייתי בטוח שהוא ייצא מהאוטובוס ויושיט לנייט יד בסצינה סוחטת דמעות, אבל אז ניזכרתי שהוא לא הופיע ברשימת שחקנים בהתחלת הפרק

SupeRonit

New member
אני אסביר למה התכוונתי

חשבתי שהפרק יגמר שהאחות סוגרת את הדלת..ואז האוטובוס הגיע-וגם אני חשבתי שהאבא יישב בתא של הנהג ורק ייסתכל עליו...

Dark Muse

New member
גם אני רציתי לראות את האבא בשלב

מסויים. הקטעים שהיו בינהם בסידרה היו מעניינים מאוד.

Dark Muse

New member
מה מיותר?

האוטובוס והקטע שנייט רץ זה כל החיים שלו בעצם... יש בזה משהו עמוק שהוא מפסיק לרוץ ומחכה לעלות לאוטבוס שיקח אותו. רק אני שמתי לב לזה?

SupeRonit

New member
../images/Emo32.gif אפשר שנייה להתעכב על

החתימה שלך
הסבר ייתקבל בברכה (אני יודעת שלכאורה,אין מה להסביר-אבל אני עייפה מכדי לחשוב)

למעלה