בעיה עם התוכנה אי אפשר להוריד את התוכנה
R rockchick5 New member 29/8/04 #23 ../images/Emo128.gifאין לי מושג איך ../images/Emo118.gif משתמשים בתוכנה אבל בהצלחהההה לכככככככוווולןןןן
../images/Emo128.gifאין לי מושג איך ../images/Emo118.gif משתמשים בתוכנה אבל בהצלחהההה לכככככככוווולןןןן
ל לירונילה היחידה New member 29/8/04 #25 כבר נרשמתי אבל יש לי כמה שאלות.... 1. המשתתפים בהכנת הרקעים מצביעים גם? חוץ מלרקע שהם הכינו..? 2. עושים איזה רקע שרוצים, כי יש פורומים שנותנים כמות מוגבלת של תמונות ואת התמונות.. ואז אלו שמכינים את הרקע מנסים לעשות את הרקע עם התמונות האלו הכי יפה. וזהו
כבר נרשמתי אבל יש לי כמה שאלות.... 1. המשתתפים בהכנת הרקעים מצביעים גם? חוץ מלרקע שהם הכינו..? 2. עושים איזה רקע שרוצים, כי יש פורומים שנותנים כמות מוגבלת של תמונות ואת התמונות.. ואז אלו שמכינים את הרקע מנסים לעשות את הרקע עם התמונות האלו הכי יפה. וזהו
M Michal Bloom New member 29/8/04 #26 ../images/Emo141.gifתשובות../images/Emo26.gif 1.המשתתפים יכולים להצביע,אבל כמובן לא לרקע שלהם . 2.אין הגבלת ליצירות ולתמונות-תעשו את הרקע הכי יפה שאתם יכולים!,עם איזה תמונות שאתם רוצים -אין ה-ג-ב-ל-ה
../images/Emo141.gifתשובות../images/Emo26.gif 1.המשתתפים יכולים להצביע,אבל כמובן לא לרקע שלהם . 2.אין הגבלת ליצירות ולתמונות-תעשו את הרקע הכי יפה שאתם יכולים!,עם איזה תמונות שאתם רוצים -אין ה-ג-ב-ל-ה