האם אתם מכירים ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אדם שתוכלו לספר לו הכל מכל מבלי שישפוט אותכם, שתרגישו את הנוחות והחופשיות להגיד לספר ולשתף על המחשבות העמוקות התובנות וההבנות וגם אם זה לא מה הוא/היא חושבים בכל מקרה יקבל אותכם/מחשבותיכם ללא שיפוט ? היום התנסתי בזה והלכתי רחוק ועמוק אני לא יודעת מה תהיי התגובה, אני יודעת שהתחושה הייתה הכל פתוח, האמת שהתגובה גם לא כל כך משנה לי כרגע רק עצם העובדה שפתח חסימת כתיבה והתבטאות מבחינתי (לא רק בפורום ששתקתי תקופת זמן ואולי גם תחזור מי יודע
) כיף להשתחרר מה שלומכם כולכם ??
אוהבת אני

יה-יה

New member
אדם אמרת?

חברו הטוב ביותר של האדם, הולך? כשנמאס לו, הוא הולך להתגרד במקום אחר, אבל הוא אף פעם לא שופט. אני מרגישה את הנוחות והחופשיות לספר לו ולשתף על המחשבות העמוקות... בלה בלה בלה... וברצינות - אני מקווה שהאדם הראשון שאפגוש, שיהיה כזה, יהיה... אני, בכבודי ובעצמי. כשזה יקרה, אני בטוחה שאכיר עוד המון אנשים כאלה. או שלא, אבל אז זה כבר לא יהיה לי כל כך חשוב.
אני שמחה שחזרת אלינו, משוחררת ופתוחה ובכלל, שחזרת...
יה-יה.

../images/Emo107.gif קראת לי את המחשבות ../images/Emo13.gif חה חה

חשבתי גם על כלב וגם על דף נייר נקי שממלאים אותו בתנאי שאנחנו לא נהיה השופט של עצמנו לאחר מכן, זה שופט יותר חמור
מדבריך למדתי עוד משהו
, ואני מודה לך שמחה לחזור תודה

deep ocean

New member
כייייייייייייןןןןןןןןןןןןןןןן

יש לי חבר אחד טוב שאני יכולה לספר לו באמת הכל מבלי לחשוש שהוא ישפוט אותי. הוא יקרא את ההודעה הזאת בטח
הוא באמת מיוחד
one of a kind i love you

דההבהה

New member
האיש המקסים בעולם

אומרים: אמור לי מי חברך ואומר לך מי אתה... ומכיוון שהחבר הכי טוב שלי הוא בעלי והוא האיש המקסים בעולם, מקובלת עליי הקלישאה ואם להיות שיפויטת ברצינות... אז ככה: אני נפגעת מהר ומשטויות יש לי חוש הומור ציני מדי ופוגע לפעמים (בעיקר בכאלה "שלא הייטיבו עימם החיים" - תמיד דופקים ת´שחורים, לפחות לפי טענתם. יש לי קוצים בתחת, ואני לא מסוגלת להתרכז הרבה זמן רצוף (לימודים - ממני והלאה, סיימתי ת´תואר עם הלשון בחוץ) אני מלאה ולא מצליחה להתדיאט אני מעשנת ולא מצליחה/רוצה להפסיק גם אני בולעת ציפורניים וכנראה שהגיע הזמן שאני אסיק מסקנה וודאית אחת - אני חלשת אופי, כן מה לעשות... מעבר לזה אני מאוד אוהבת לעזור, אוהבת אנשים וחברה, חייכנית, מקשיבנית סלחנית, אסרטיבית ועוד תכונות כאלו ואחרות שבטח פרחו מזכרוני... כן, ושכחנית הערה: אומרים שאנחנו בוחרים אם להעלב או לא, אם לקחת דברים אישית או לא, אז אולי תסבירו לי איך אני מצליחה לפגוע ולהיפגע כל כך בקלות עד שזה נראה כאילו שזה לא בשליטתי? איך? אשמח לתגובות בעניין

היי דההבה ../images/Emo141.gif

בקשר להערה שלך בסוף השאלה שלך העלתה לי תשובה אחת בראש,אבל כמו יהודי טוב הוא תמיד עונה בשאלה
חה חה אולי לא שמת לך לזה עד עכשיו שאפשר אחרת שניתן לשנות ולבחור ? לא היית מודעת שלהעלב זו בעצם בחירה שלנו, ומעכשיו זה ילך וידעך הפעמים שתעלבי, בהתחלה תשימי לב שאת נעלבת וממה נעלבת , אחרי זה יעלה במודעות שזו בחירה ובפעם המי יודע כמה (כי זה בעצם לא משנה) תגידי לעצמך "או, הבחירה בידי אם להעלב עכשיו או לא, ואני בוחרת לא להעלב" ופשוט תעברי על זה בקלות ותבליגי מבלי שזה יחדור דרכך ויפתיע אותך מאוד מאוד שלפתע מצב מסויים לא העליב אותך
זה ניתן לביצוע הכל טמון במודעות, ובכלל את חושבת שלהעלב ולא לקחת דברים אישית זו בחירה שלנו ?

למעלה