../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif

שישי צבעוני הגיע, שמש בחוץ ואין כמעט עננים ממש התחשבות, כי אני ביום חופש יששששששש
הכל בבית כבר מסודר ומוכן התבשילים מתקררים, התופינים בקופסאות, הפרחים באגרטלים. ועכשיו ענדתי לי כמה פייטים כמה סרטים צבעוניים ופומפונים
שיהיה, לא מזיק ואני יוצאת לסיור מענג ומהנה
שיהיה יום שישי חביב וסוף שבוע נפלא לה
רק טוב!!!

itaf10

New member
שבת שלום חברים יקרים ../images/Emo140.gif

סופ"ש שקט ונעים ומחר, אם מתאפשר לכם צאו וטיילו במרחבים בטוח שיהיה מעניין... שבת שלום

שבת שלום לכווולם

לי היה שישי צבעוני ועליז הספקתי לעשות ה-כל מכל לרכוש שמונעצ'ס, לשבת בבית קפה ולרכל עם כמה חברות שלא ראיתי שנים, להסתכל על עוברים ושבים
ולהינות מכל רגע
שישי מהנה! שתהיה שבת נהדרת - שבת שלום רק טוב!!!

alondli

New member
גם לי היה "שישי צבעוני"..../images/Emo8.gif

אבל... "קצת אחרת".. שבת נעימה ,מהנה וצבעונית לכולם

ניקו 45

New member
אחחחח "דפקתי" בראנצ' ספרדי../images/Emo84.gifלאור ה-../images/Emo42.gif

שיהיו בריאים הספרדים הללו עם המטבח הראוי והטעיםםםם שלהם . כן , מודה שגם נחרתי עד שעה מאוד מאוחרת "וספגתי רגעי גדילה" משמעותיים . כן , מצדיע הבוקר לשלישיה אשר חברו יחדיו לעשות אחלה ויופי של מוסיקה ... עוזי פוקס , גבי שושן , שרי .... עם קצת עזרה מידידי ועם השיר הבא ארגיש הזדהות עד יומי האחרון כנראה ... שיחקנו אבא ואמא , אחות וחולה ... ילדה קטנה עם סרט וצמה ... ובכלל שיהיה לנו אחלה יום שכולו טוב וברכה ...

ניקו 45

New member
תגידי לי ווקשה זוהרת ../images/Emo35.gif

בת כמה את ? עד איזה גיל שמים סרטים וקוקיות בצמות ? מתי נגמלים מהפומפונים ושמים במקומם ... טמפונים ? באיזה גיל חל המעבר בין היותך ילדונת לנערה ? עד איזה גיל ? אההההה ????? ועכשיו , התואילי בטובך להביא עוד פרח יפה להדים שכזה ?

../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

ניקולההההה גש הלום ואסביר לך: לאישה אין גיל קפיש??? וזה שאני שמה קוקיות ופומפונים זה רק אומר שלמרות שנולדתי לפני 1879 שנים לפנה"ס כמובן, אני עדיין צעירה מאאאאאד
גברים גרררר לך תנהל אתם ממלכה גרררר טפייייי והנה פרח במיוחד בשבילך רק טוב!!!

ניקו 45

New member
יא' חביבי , יא ווראדי ../images/Emo161.gifתמיד ...

חשדתי שיש לי כאן עסק עם יצירת בורא פרה היסטורי . והיום קיבלתי ת'אישור לכך . והפרחים ... מקסימים ומדהימים ביופים ... לך הוא הפרח הלבן .

ש ר ה לה

New member
א'פרופו הפרח הלבן, ראיתי אתמול בדרך פרגים אדו

פרגים אדומים פורחים שהקדימו פריחתם בכחדשיים

למעלה