שרשור ברכות

S u n n y 1

New member
שבת שלום גם לך../images/Emo141.gif

כל שבת כשאני מדליקה נרות אני מדברת עם היושב במרומים ומבקשת בקשות ומודה לו על הדברים שנתן לי, אז היום הודתי לו על כך שפגשתי את הפורום הזה ואת הבנות היקרות שבו. וגם הדלקתי נר לאימי... הבכי לא איחר לבוא, אבל הפעם היה בו משהו יותר משחרר. שבת שלום לך איחוד האחת, ולכל בנות הפורום היקרות.

gitta

New member
../images/Emo141.gifשבת שלום גם לכן ../images/Emo141.gif

סאני ואיחוד האהובות, וכל הבנות הנמצאות כאן בפורום. גם אני מאחלת לכן שבת שלווה ורגועה, ושיהיה לכן חם ונעים בימים קרים אלו. אוהבת, גיטה.

S u n n y יקרה

ריגשת אותי בדברייך. אני מאמינה שכשאנו מודים, אנו מאפשרים לדברים חדשים להגיע אל חיינו. מקווה שעברה עלייך שבת נעימה, שבוע טוב לך.

S u n n y 1

New member
איחוד יקרה../images/Emo39.gif

אני חושבת על מה שאת אומרת שכשמודים מתפנה מקום לדברים אחרים... שמתי לב שהקושי הגדול איתו התמודדתי כל החיים הביא אותי לחשוב על הדברים שקורים לי בצורה אחרת. כנראה שאפילו לא היית לי ברירה אלא לחפש את המשמעות שעומדת מאחורי הדברים ולנסות להבין את העולם הזה בדרך אחרת. אחד מהם זה היכולת להודות על מה שיש. וזה לא בא לי בקלות. הרי איך אני יכולה להודות על מה שיש כשכל הזמן אני מתהלכת עם תחושה של אין- של לאן הלכה אמא שלי, ואיך התפרקה המשפחה אחר כך. אבל למדתי. למדתי להסתכל על מה שיש ולנסות להוציא את היופי מזה. כמו להיאחד במה שטוב למרות שלפעמים הראייה קצת מטשטשת לי. אז שיהיה שבוע נפלא מלא בדברים טובים

Storm131

New member
לכולכן בנות מיוחדות!

אני מאחלת לכן שבת יפה ומקסימה. לילה טוב וחלומות נעימים. ממני-STORM

חולפת2

New member
לאחל לכן ../images/Emo42.gif טוב אפשר? אז

שיהיה לכולכן יום טוב,אומנם בחוץ קר,אך צאו ליומכן עם הרבה שמחה וחיוכים.
סקאלי-מה איתך? מתאוששת?

תודה על ההתעניינות, חולפת ...

לצערי, הצינון שלי לא חולף ואפילו הורע ... עשיתי היום משהו שלא עשיתי כבר מזמן - לא הלכתי לעבודה ... נשארתי במיטה עם תה חם. נקוה שישתפר מהר. תודה!

רייקי בדרך אלייך...

לפעמים הגוף זקוק להורדת הילוך... ואם את לא נותנת "לו", אז הוא עושה קונצים ומכריח אותך לנוח....

תודה, איחוד היקרה.

זה בדיוק מה שהוא עשה לי. הוא הכריח אותי לקחת חופש, ולהשכיב אותו במיטה ... נדיר שזה קורה לי, אבל כנראה זה מה שאני צריכה לעשות עכשיו. תודה!

למעלה