שרשור ברכות

תודה וסליחה ...

תודה לכל מי שאיחלה לי בריאות ... יש לי התקף סינוסים לא סימפטי. זה יעבור, אבל בינתיים זה די מחרפן ומתיש. ולפי חוקי מרפי דווקא השבוע יש לי סדנא של 5 ימים מלאים, כך שלא יֵצֵא לי לכתוב הרבה השבוע. מתנצלת מראש, וממשיכה לחשוב עליכן גם כשאני במקומות אחרים...
סקאלי

../images/Emo65.gifמזל טוב להוקוס פוקוס1../images/Emo65.gif

מזל טוב, יקירה. אני יודעת שזה יומהולדת קשה הפעם. שולחת לך המון אהבה, ומאחלת לך רק טוב.

סקאלי...

סתם רציתי להגיד לך תודה שהחזרת לי הודעה... פשוט רציתי שכולם ידעו שאת ממש מקסימה! למרות שאמא לא איבדתי (ברוך ה'), אני יודע מה זה לאבד מישהו חשוב. במידה מסוימת, אני יודע גם איך זה לחשוב שאמא שלך לא תחזור לעולם. אז שיהיה לכולם יום נפלא בכלל ולך בפרט :)

../images/Emo77.gifיום הולדת שמח למשגעת!../images/Emo77.gif

מזל טוב לרגל יום הולדתך ה-23! רק טוב! סקאלי

Storm131

New member
ברכות ואיחולים

רפואה שלמה לסקאלי! מזל טוב להוקוס-פוקוס ולמשגעת!רק אושר ושמחה! לילה טוב לסאני,גלית ומיפ המקסימות ולכל בנות הפורום הכל כך מיוחדות. מאחלת:סטורם.

אני שוב פה

אבל הפעם בלי הקפה ביד. היום עשרה בטבת. לפני כחודש קרה לי משהו מרגש מאוד. משפחתו של אבי ז"ל נספתה בשואה והחלטתי לבדוק באתר של יד ושם אם יש תיעוד כלשהו עליהם. מצאתי טפסים על כל בני המשפחה, טפסים שמילא אבי ז"ל בכתב ידו בשנת 1957. הדפסתי אותם ומאז הם מונחים על יד מיטתי. כל כך ריגש אותי למצוא משהו שקשור אליו, לדעת עליו קצת יותר. הוא נפטר כשהייתי בת 3 ומעבר לתמונה שלו יושב בסלון עם אקורדיאון ומנגן אין לי הרבה זכרונות הקשורים אליו. בנימה אופטימית זו, אני מאחלת לכולכם יום נפלא.

מ ש ג ע ת

New member
תודה לכולן על האיחולים../images/Emo25.gif

את יום ההולדת שלי בחרנו לחגוג לי בטבריה וטיילנו קצת ברמת הגולן אז היום חזרנו היה ממש כיף היינו בחרמון ולהפתעתנו אפילו היה שלג ומזה קפואאא וכמו ילדים משועממים עלינו ברכבל שזה לקח משהו כמו 20 דקות לעלות ואז בירידה עוד 20 דקות ממש קפאו לי ה.... אבל חוויה הקטע הכי טוב שעלינו לכיוון קרית שמונה מתולה ונכנסנו לאזור שפעם היה מותר להכנס בגבול המעבר עם לבנון שזה עברה על החוק לא ידענו ואז באו אלינו חיילים חמודים וגירשו אותנו אז עכשיו תקופה ממש טובה לטיולים באיזור רמת הגולן מומלץ יום טוב לכולן

הרגישי טוב

ושמרי על עצמך. שולחת לך אנרגיות לריפוי (רייקי...) והמון
חזרי אלינו במהרה, בכוחות מחודשים.

MIF2004

New member
לילה טוב לך Storm יקרה !!!

וגם ממני רפואה שלמה לסקאלי, ולכולן שיהיה המשך שבוע נהדר.

gitta

New member
|תו../images/Emo42.gifבוקר טוב למיכל ולאיחוד../images/Emo42.gif

ולכל הנמצאות פה. מה שלומכן היום? מקווה שכולכן בטוב ושיקרו לכן דברים נפלאים ומרגשים, כל אחת לפי בקשתה. בוקר מופז עם ציפורים שרות, שמחות שהגשם פסק... מה יכול להיות נפלא מזה
?

בוקר טוב קצת מאוחר../images/Emo4.gif

בגלל שאני עובדת בערב .הרשתי לעצמי לנמנם +++ טוב אז המשך יום לכולן ..אני רואה שבנות חדשות מגלות את הפורום ... יום מתוק לכולן
(הדבר המתוק שמצאתי זה סופגניה....אבל דמינו לכם קוראסון חם מפוצץ חמאה ושוקולד......

netad169

New member
../images/Emo32.gif הודעה לגיטה

שלחתי לך מסר בתפוז. והתנצלות על שנדחפתי לכאן - הפורום שלכם מקסים ועוצמת התמיכה בו מדהימה. קוראת ואשמח להגיב ולסייע במידה ואוכל. מקווה שלא תכעסו שתפסתי כאן טרמפ. ערב נעים

למעלה