הבניין
ק קרין ואן דר ביק New member 21/11/02 #51 אני מתארת שגמרת את כל התמונות... בתיקייה שלך במחשב... לבקש יפה?!?!? פלללללללליז !!! לא הבנתי את הקטע של רעידת אדמה?!?!? מממ... ממש דרמה ...
אני מתארת שגמרת את כל התמונות... בתיקייה שלך במחשב... לבקש יפה?!?!? פלללללללליז !!! לא הבנתי את הקטע של רעידת אדמה?!?!? מממ... ממש דרמה ...
M mprb New member 21/11/02 #52 האמת שנשארו לי עוד 10 תמונות. אז נראה לי שאני אשמור את זה לאחר- כך. מה אתם אומרים??? בקשר לרעידת אדמה- כל הבניין שלנו רעד -פחד! וזה היה כאילו עוד שנייה הבניין נופל ואנחנו איתו. אבל עכשיו הכל רגוע...
האמת שנשארו לי עוד 10 תמונות. אז נראה לי שאני אשמור את זה לאחר- כך. מה אתם אומרים??? בקשר לרעידת אדמה- כל הבניין שלנו רעד -פחד! וזה היה כאילו עוד שנייה הבניין נופל ואנחנו איתו. אבל עכשיו הכל רגוע...
A AndreaCorr © New member 21/11/02 #53 תמונות מאאאאגניבות! ../images/Emo168.gif יש לי את כולן כמובן *עושה פרצוף שמתלהב מעצמו* חיחיחי סתם תמונות שוות לאללהה!!! כל הכבוווווד
תמונות מאאאאגניבות! ../images/Emo168.gif יש לי את כולן כמובן *עושה פרצוף שמתלהב מעצמו* חיחיחי סתם תמונות שוות לאללהה!!! כל הכבוווווד
A AndreaCorr © New member 21/11/02 #55 אני אעשההה! אבל לא היום ../images/Emo168.gif השרשור שלך מספיק מפואר להיום