עוזבת

chen010189

New member
שיר, נחשי מייל של מי יש לי...

פרטים בשרשור "אני הקטנה היחידה פה?" של לירוש

ShIr LoVe RoNi

New member
לא מצאתי את ההודעה../images/Emo8.gif../images/Emo203.gif

אבל יש לי ניחוש פרוע של מי המייל הזה

chen010189

New member
אני מצטטת לך שיחה שלו עם אורטל

חבר שלו, לא חיים. אורטל התקשרה לקומדי בר אורטל: שלום, רציתי לדעת אם יש הגבלת גיל לכניסה לקומדי בר? עומרי: לא, אבל בת כמה את? אורטל: 15 וחצי עומרי: אה, מעולה, באים הרבה בגילך אורטל: כן, אה... מתי חיים אלמקיס מופיע? עומרי: היום ומחר יש לו הופעות, וגם חודש הבא, למה את מעריצה שלו? אורטל (בצחוק): כן, אני מתה עליו! עומרי: אה, את יודעת שהוא נשוי עם ילדה בת 4, כן? ויש לו פרסומת בערוץ 22. ראית? אורטל (בציניות): כן! עומרי: וואו, את מעריצה שרופה שלו, תגידי לו את זה! בטח מזה ביאסתי אותך עם זה שהוא נשוי ויש לו ילדה... אורטל: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עומרי: את יודעת מה? כשתבואי להופעה, תגידי לו שאת מתה עליו. תבקשי ממנו שיתגרש מאשתו ויתחתן יחד, תגידי לו שאת רוצה לחיות איתו! קחי את האימייל שלו: תגידי לו שעומרי ה"קבב" נתן לך. את באה היום להופעה? אורטל: אני לא יכולה, יש לי בגרות (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גם לא בתיכון עדיין וגם צחקה!)

chen010189

New member
אה והוא...

התחיל לספר לה שהפרסומת של חיים שמה לו בכיס 5,000 ש"ח חחחחחח והתחיל לספר לה שנס ציונה עלו ליגה וכאלה. ההיא מתה לישון

נעמקה19

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

chen010189

New member
חודש הבא אנחנו רואות אותם../images/Emo6.gif

אז נגיד לו "הנה זאת שדיברה איתך בטלפון... אבל האמת היא דיברה בשמי" בטח הוא יתחיל לעשות לי "אהההה אז את רוצה להתחתן עם חיים" אני: *דודיע* לא. חחחחחחחח הוא כזה קרוע

נירושית

New member
../images/Emo207.gif נצל"ש....

זה לא ממש חשוב אבל.....
תגידו מישהו מכם התקשר לריחן??[כאילו היא בטיול שנתי] ואני לא יודעת אם זה יפריע לה... אבל היא בצפון...ויהיה לי מה זה חבל אם היה תיהיה קרובה אלי ואני לא אדע ואז לא אראה אותה... לכל המתקנות למיניהן....שימו לב לאי שגיאות השפההה

נעמקה19

New member
סחטיין ../images/Emo8.gif

חחח ואגב, אם למישהו יש את הטלפון שלה אני אשמח לקבל אותו :] למרות שככה אני בחיים לא אשיג אותו
זה לא מכירה פומבית, זה בכל זאת בנאדם XD

נירושית

New member
יש לי את הפוןן...אבל זה לא יפריע לה

אם אני יתקשר נכוןן?? נ.ב. רוצה אותוו?

ShIr LoVe RoNi

New member
../images/Emo207.gifחחחח קבלו שיחה של ושל חברה:

+
---- לפני זה, אז היום בשיעור של מורה מחליפה, היא עברה לידי, אז ציירתי את מוטי[
] ואמרתי לה:"תראי, הנה מוטי..הוא של ביקי מהפורום!
" אז קלטו את השיחה: ירדנוש--->[ש]למות אומר/ת: הנה מוטי>>
▫▫Shir Duani▫▫ ¦¦ <<"אין לי מושג ירוק!">>"אה..כן?? ומושג אדום..יש לך?!">> חחחח הרגו אותי XDDD אומר/ת: זה לא מוטי
▫▫Shir Duani▫▫ ¦¦ <<"אין לי מושג ירוק!">>"אה..כן?? ומושג אדום..יש לך?!">> חחחח הרגו אותי XDDD אומר/ת: ולמה קראת לו תפוזון
???????[בקיצור] ▫▫Shir Duani▫▫ ¦¦ <<"אין לי מושג ירוק!">>"אה..כן?? ומושג אדום..יש לך?!">> חחחח הרגו אותי XDDD אומר/ת: סתומע
זה לא מוטי יאהבלה
ירדנוש--->[ש]למות אומר/ת: זה מוטי שלי!!! ▫▫Shir Duani▫▫ ¦¦ <<"אין לי מושג ירוק!">>"אה..כן?? ומושג אדום..יש לך?!">> חחחח הרגו אותי XDDD אומר/ת: וזה לא מוטי!!!!!!!!!!!!!!!! ירדנוש--->[ש]למות אומר/ת: אופססססס חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ירדנוש--->[ש]למות אומר/ת: זה מוטי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ירדנוש--->[ש]למות אומר/ת: מהיום זה מוטי שלי@!!!!!!!!!!!!! ▫▫Shir Duani▫▫ ¦¦ <<"אין לי מושג ירוק!">>"אה..כן?? ומושג אדום..יש לך?!">> חחחח הרגו אותי XDDD אומר/ת: ירדן די זה לא מוטי שלך!! וזה לא מוטי!!!!
ביקי תראי כמה הגנתי עליו

למעלה