סיכום שבועי!!

ZoHaRoT

New member
../images/Emo141.gifסיכום שבועי!!

היום הכי טוב בשבוע:
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
שיר\דיסק השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: שבוע טוב!

ZoHaRoT

New member
מסכמשת לי:]

היום הכי טוב בשבוע: יום שני הדבר הכי טוב שקרה השבוע: המממ.. לא משהו מעניין... חוץ מהעובדה שרוג'ר עלה לגמר באוסטרליה והיום ניצח!!!
ספר השבוע: סאלי לוקהארט- הצל מהצפון. אחלה ספר! הופתעתי לטובה... עכשיו אני צריכה לקרוא את הראשון... סרט השבוע: -- סדרת השבוע: supernatural שיר\דיסק השבוע: Bon Jovi - It's My Life ציטוט השבוע: אני תמיד שוחכת... תמונת השבוע:

מאיה54321

New member
מסכמת ../images/Emo13.gif

היום הכי טוב בשבוע:ראשון הדבר הכי טוב שקרה השבוע: לא משהו מיוחד ספר השבוע:המדריך השלם של ד"ר אודי בר סרט השבוע:אין סדרת השבוע:שידורים חודשים של השיר שלנו שיר\דיסק השבוע: "יש אי שם" גידי גוב ציטוט השבוע: "קור כלבים!!!" תמונת השבוע: שבוע טוב!

שיר m

Well-known member
אחות גידלתי ורוממתי.

שוכחת
(אחלה תמונה)

ranch22

New member
מסכמת...

היום הכי טוב בשבוע: לא יודעת, היה כזה? אולי מוצא"ש. הדבר הכי טוב שקרה השבוע: שום דבר במיוחד... ספר השבוע:עדיין "אדיוט גמור", לא מצליחה לסיים בגלל הלימודים :( סרט השבוע:"הקופסא", למרות שהוא לא טוב בכלל. סדרת השבוע:לא היה לי זמן בכלל... שיר\דיסק השבוע:the reason ציטוט השבוע:לא זוכרת כלום... תמונת השבוע:

שיר m

Well-known member
../images/Emo41.gif

היום הכי טוב בשבוע: אה... אממ... איזה יום זה היה... חמישי? חמישי. הדבר הכי טוב שקרה השבוע: אממ... בטח היה משהו ספר השבוע: אין סרט השבוע: "שנה מעוברת" סרט חמוד ומשעשע סדרת השבוע: אין שיר\דיסק השבוע: שתיים- סוף שנת הצב. הדיסק. ציטוט השבוע: "כשאתה מדבר כלכך מהר אני לא מבין כלום" נדאל בראיון ברגע של כנות תמונת השבוע: מתעצלת... שבוע מוצלח לכולנו

שלגיה 14

New member
עכשיו תורי, טוב ?../images/Emo13.gif

היום הכי טוב בשבוע: שישי- שבת הדבר הכי טוב שקרה השבוע: ארוחה משפחתית כיפית וטעימה
ספר השבוע: דיני מיסים - ספר החקיקה. בעעע..(ושירוש - גיוונתי רק בשבילך את התשובה
) סרט השבוע: לא ראיתי סדרת השבוע: אין שי השבוע: בדרך הביתה. בביצוע רונה קינן. ציטוט השבוע: אין תמונת השבוע: אין.. אבל חכו לשבוע הבא
!! שבוע מקסים ו.. נתראה ביום חמישי!!!!!

ranch22

New member
אצלי

השבוע זה פסיכולוגיה פיזיולוגית, מה את אומרת? גם גדאי לעבור לתהילים? :)

שלגיה 14

New member
אל תדאגי, לא עזבתי אותם ../images/Emo13.gif

פשוט לא רציתי להרוג אותך כמו בשבוע שעבר..

למעלה