יש לי חברים

עיניים

New member
../images/Emo141.gif יש לי חברים

חכמים !,,, אתמול, נורה פגז מטנק לעבר מכונית בשטחים. נהרגו אזרחים. אשתו של,,, ילדים,,, בני נוער,,, ה"התנצלות" - לא אחרה להגיע. "טעות בניווט" "טעות בשיקול" וכן הלאה. לא היתה מזיקה טעות יומית קבועה כזו בכל יום, רק חבל שהיה זה רק פגז ולא נפל"מ. גם פה נהרגים עשרות ומאות אזרחים, מזקנים ועד טף מדי יום ביומו, אנחנו פותחים את הבוקר בשאלה: "ואיפה זה קרה היום?" ולא, "זה" לא בטעות,,,

magy

New member
אני לא ישנה החל מאתמול

מרגע שהודיעו ב- 2.15 בלילה...פריצה לתכניתו של ג´וג´ו אבוטבול.... ומאז........אני עם החדשות כעת גם עפולה על המפה ועוד אומרים לי לא לאבד תקוווווווווה

טרה10

New member
כל השנאה..מתפרצת..

השאלה היא אם זה מנהיגים או כלל האוכלוסיה המונהגת. יכול להיות מצב שהעם הפלשתיני יתפרץ..ויעשה מהפכה..רק תלוי לאן היא תוביל. אם זה ההנהגה..צריך לנסות להחליף אותה.[כנ"ל אצלנו] אם זה כלל האוכלוסיה..אז בעזה יש הרבה מקום..! פיזור האוכלוסיה- זה לא פטנט בלעדי של ישראל.בכלל צריך להכיל עליהם הרבה מנסיוננו.! ------------------------------------ חוץ מזה בשתים בלילה לכי לישון ואל תתפרצי לתכניות של ז´וז´ו.. בשעה אחת מכסימום, אם ישנת בצהריים..ובחצות אם לא..! אנו צריכים לך..לראות לך..ולדבר לך..! ומגי, בהזדמנות זו של ´תחנפות..את משהו..! וחשבתי קצת על הענין הזה עם השולחן..אז כשהילדים שלי באים..אשתי באמת אומרת לי תפתח את השולחן..[עגול לבן עם חלקים נוספים]לזה התכוונת.!? כי תמיד היא אומרת את זה הרבה לפני..כמו חצי פולניה אמיתית.. חבל שהחלק היקי שלה..לא דומיננטי..! אם כי במחשבה שניה..! אבל זה באמת לא היום..כשאנשים כאן צריכים להתכונן..! [נבדק]

אטיוד5

Active member
יש לי שאלה לא לעניין

בשביל מה אתה בודק עם ה[נבדק] הזה? הרי כמעט כל צרוף אותיות מייצר מילה בשפה העברית. למשל צ"ל "להחיל עליהם מנסיוננו" אבל הבדיקה האוטומטית שלך לעולם לא תתפוס את זה. פשוט חבל"ז.

redredole

New member
עיניים שלום

את כל כך צודקת מוטב שנתנצל כל יום כל שעה . נחזור לפסוק עין תחת עין ושן תחת שן ועדיף אפילו שבעת מונים מספיק עם הפצצת מבנים ריקים את זה צה"ל יכול לעשות באימונים שנקרא לילד בשמו זוהי מלחמה ובמלחמה כמו במלחמה צריך להיות היוזם ולא הנגרר.

magy

New member
לצערי

אני נאלצת להסכים איתך וכל זה רק אחרי.....................שנצא מהמקום ההוא.......... שבגללו,,,,,קורה מה שקורה.......... לצאת.................ולהכניס להם............כמו שכתוב בספרים באלבומי הניצחון......בעלילות גבורה......בשלל קרבות (רחל) קשה להאמין מה יכול לעשות מצב בטחוני לאידיאות מוצקות בנות עשרות שנים. ואני מתביישת בי שהגעתי לשם.

שמעתי על הבוקר את מאיר פעיל

לדעתו עלינו לכבוש מחדש את כל השטחים, ואז מעמדת כוח זו להכנס לשיחות. לדעתו, היום אנו נמצאים בעמדת נחיתות, המתפרשת כחולשה ואל לנו להכנס לשיחות והסדרים. פנינו למלחמה? אבוי.

שילה1

New member
אנחנו כבר במלחמה....

רק שלא מזכירם מפורשות את המילה....

טרה10

New member
אחרי שבני מוריס..גירש את כל הערבים

בשם היהודים..ועשה נזקים..שלא ישוערו..כי את הגירוש הספונטני הוא הפך לגירוש מתוכנן, והיו לו כמובן חברים טובים משונאי ישראל מקומיים ולא-מקומיים, רק עכשיו הוא הבין מה שכאן יודעים מזמן..שזה: הם או אנחנו. כך היה ב-48´ וכך זה גם עכשיו..! המגורשים של אז ז"א הפליטים, שרובם ברחו בתקוה שלא-נגוזה לחזור..והנוסטלגיה שלהם מרקיעה לאחרונה שחקים.. וחלק באמת גורשו..מלוד ורמלה..מחיפה..בסירות ללבנון..אבל זו היתה בריחה..לפי קריאות מנהיגיהם..וכו´ וכו´. אבל כפי שידוע מצידנו זה נעשה לא יותר מאשר בחצי פה- וגם תנועת יד של בן גוריון. הם הם הם הם..המה המקוים עכשיו לשוב ל´ארץ אבותינו´ בה תתגשמנה כל התקוות שלהם, לסלק את היהודים חזרה לפולניה, ולרומניה ולארצות מוצאם האחרות..הם רק שכחו שהרוב לא יכולים לשוב..כי גרשו אותם משם.! נניח יהודים מארצות ערב איך הם ישובו..? רק דוגמא.! [נבדק--ההגהה.]

מחיקת הישגי אוסלו.

מסכים, עם כל מלה של מאיר פעיל. ערפאת נמצא כאן בחסות הסכם שלום. אחרת לא היה מגיע לשטחים, הוא וארבעים אלף החיילים. ובראשם "כח 17". זכה ליתרונות מפליגים, כולל מחצית שטח הגדה. הכרה בינלאומית, תקציבים וכמובן פרס נובל לשלום... לו היו המחבלים האלה , מנסים לחדור מגבול, לבנון,היו חוטפים כל אחד מהם, כדור בראש. כיום יש להם כר פעולה נרחב בשטחים. ראינו אותם בתקריות אש, עם צ.ה.ל באירועי מנהרת הכותל. גם שלושת אלפים האסירים הבטחוניים ששוחררו במסגרת, הסכם אוסלו אינם טומנים ידם בצלחת. חופש הפעולה שהיה לערפאת בטיסות לחו"ל, האדיר את ארסנל הנשק ברשות. ידוע גם, בהגיעו לרצועה ב-1994, מכונית השרד שלו, היתה, עמוסה בכלי נשק אסורים, על פי הנספח הצבאי, להסכם. גם לדעתי אין מנוס, אלא למחוק את היתרונות האלה. הסכם אוסלו היה טעות מלכתחילה. לא משום שאיננו נכון מבחינה עקרונית. אלא משום, שבצד השני, עומד פירומן סידרתי. ומלבן את האש.

למעלה