חדשות...

Padme Amidala

New member
../images/Emo141.gif חדשות... ../images/Emo141.gif

האם ניקול הולכת להיות הפנים הבינלאומיות של שאנל? הצהובון "הדיילי גרף" מדווח ששאנל מעוניינים מאוד שניקול תהיה דוגמנית הבית החדשה שלהם! לפי העיתון, זו שמועה שרצה שם, אבל אין עדיין אישור רשמי מהדוברת של ניקול. אנשי החברה טוענים שניקול מתאימה בזכות גובהה והצבעים הקלאסיים שלה, לפי חוש האופנה שלה, והכישרון שלה להכניס משהו לאופנה רק ע"י צילום איתו. הם טוענים שניקול היא גם מקור השראה להרבה נשים צעירות... מה יהיה? נחיה ונראה...

N i c o l e

New member
אם הם יקחו אותה

זה יהיה הדבר הכי חכם שהם יכולים לעשות. מלא בנות (לא רק צעירות) ישתמשו במוצרים שהיא משתמשת רק בגלל שזו ניקול...

shiray

New member
מעניין אם היא תסכים

בדר"כ כוכבים לא ממש שמחים לפרסם כל מיני מוצרים, ואם כן אז הפרסומות מותרות לשידור רק במדינות מאוד ספציפיות (כמו הפרסומת של ניקול לאיזו חברת בגדים ספרדית) אז מעניין אם היא תסכים... בכל אופן זה הולך להיות אחד החוזים הכי גדולים בעסק לפי מה שאמרו בגיא פינס אתמול ולפי מה שקראתי בכמה אתרים... והסכום עוד לא ידוע לי לגמרי. אצל גיא םינס אמרו 7 וחצי מליון דולר ובאתר אחד היה כתוב 5 מליון.... נראה

Padme Amidala

New member
לי לא נראה כ"כ שהיא תסכים...

בדרך כלל כל השחקניות שמפרסמות את כל המוצרי טיפוח האלו הן שחקניות, שאיך לומר- ברמה די נחותה. אמנם יש מקרים יוצאי דופן, כמו זה שהאלי ברי מפרסמת את "רבלון"- למרות שגם עליה אי אפשר להגיד שהיא שחקנית איכות קבועה. השחקניות שמפרסמות את הדברים האלו הן בד"א כמו שרה מישל גלר, ג'ניפר לאב יואיט, מנדי מור- שחקניות שהן להן דברים כ"כ טובים לעשות חוץ מזה. ותאמינו לי, שלניקול יש...

עם כל הכבוד האלי בארי היא ועוד איך

שחקנית עם איכות טובה. היא שחקנית מצויינת ומצליחה מאוד! (העובדה שאני אוהבת את ניקול לא אומרת שאני לא יכולה לאהוב עוד שחקניות).

Padme Amidala

New member
האלי ברי היא שחקנית מעולה...

ולא אמרתי לאף אחד שאסור לאהוב שחקניות אחרות... ואני גם לא מתווכחת עם זה שהיא מצליחה, כי זה עובדה, אבל בלי כל קשר להאלי, יש גם שחקנים מוצלחים מאוד שהם לא איכותיים. להאלי היו כמה סרטים מצוינים כמו "מונסטר בול", אבל אחרי סרט כזה להשתתף ב"ג'יימס בונד- למות ביום אחר"? זה אמנם סרט מצליח, אבל הדבר האחרון שאפשר להגיד עליו זה שהוא איכותי. פשוט משחקנית כמוה הייתי מצפה לבחירות יותר חכמות- ולכן אני טוענת את מה שאני טוענת. אם היו מציעים לניקול להשתתף עכשיו בסרט ג'יימס בונד, היא הייתה מסכימה? לא. כי לה יש בחירות מעולות בסרטים. אני מקווה שהבהרתי את הנקודה שלי בלי לפגוע באף אחד...

Padme Amidala

New member
שאנל זו חברת קוסמטיקה ובשמים...

ואם אני לא טועה יש להם גם קו בגדים...

למעלה