הלו ????

עיניים

New member
../images/Emo141.gif הלו ????

- "הלו? מה קורה? באיזה עניין את?" - "היי,,,, וואלה - תפסת אותי מסתלבטת מול הטלוויזיה" - "עיזבי טלוויזיה, זירקי על עצמך משהו ובואי ל"סי-פוד" לטרוף שרימפס", - "ל"סי-פוד"? ליד ה"מי-ומי"? - "כן, תזיזי את עצמך ובואי" - "מי יהיה שם"? - "כל החבר´ה, נו, קדימה". ,,, השעה 11.30 בלילה. היא קמה מהספה בסלון, התקלחה, התאפרה, לבשה ג´ינס וחולצה, זרקה על כתפיה סוודר שחור, ושמה פעמיה אל המסעדה. נכנסה למכוניתה האדומה, והדליקה את הרדיו, "הו, מלנכוליה, את אהובתי" נשמע קולו של חמי רודנר בחלל המכונית. הפלאפון בדיבורית צילצל. - "היי, זו ענת. איפה את?" - "בדרך ל"סי-פוד" לאכול. למה?" - "רציתי שתבואי. נפרדתי ממנו עכשיו. קשה לי". - "תקשיבי. תהיי חזקה. אני בדרך אלייך" , ענתה, ניתקה את השיחה, וצילצלה לידיד שהמתין לה במסעדה, להודיע שלא תוכל להגיע. * * * * בבוקר, כאשר שמעתי על הפיגוע של 2 לפנות בוקר, צילצלתי לבנותי לוודא ששתיהן בבית. היא קיבלה הלם מהידיעה על הפיגוע של אמש. את היום - בילתה בבית החולים איכילוב, לבקר כמה מידידיה שאושפזו שם,,,,

magy

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הלך להודעות נבחרות............

../images/Emo45.gif ובצדק

מזל? רולטה רוסית זה מה! והבוקר קיבלתי את הנ"ל באי-מייל:...if only... It is the year 2032 and a father and his son walk the streets of lower Manhattan. Approaching the site where the World Trade Center used to be, the father sighs and comments, "To think that right here used to be the Twin Towers..." The son, not understanding, asks his father, "What are the Twin Towers?" The father smiles and looks at the son, and explains, "The Twin Towers were two huge buildings that used to be here until 2001, when the Arabs destroyed them." The son looks up to his father, and asks, "And what are the Arabs?" זה לא שהיתי רוצה בכיליונם... אבל שתנו לנו לחיות בשקט. חונה מתפללת ליום שקט.

magy

New member
ברגע הראשון

ממש מצא חן בעיניי הסיום.....כבדיחה...... אבל רק ברגע הראשון.....אינסטיקטיבית..... אפילו חייכתי. כי זה הזכיר לי בדיחה על ילדים בני שלש ששמעו בדיחה על אישה שהשתמשה בויברטור, ופתאום דפק בדלת האינסטלטור.... אז אחד הילדים שאל........מה זה אינסטלטור... או משהו דומה............. מגי (הורסת בדיחות ידועה)

שתי ילדות , משוחחות בגנון../images/Emo4.gif

אחת מספרת, שהיה לה "סטוץ" לא נורמאלי, עם האינסטלטור. אז החברה שואלת מה זה אינסטלטור? ואותה ילדה ממשיכה לספר, שהיתה בבית מרקחת. ביקשה, כדורים למניעת הריון. שאל אותה הרוקח, למה לילדה קטנה כמוה, עם חלב על השפתיים, כדורים כאלה? אז היא ענתה, שזה לא חלב , על השפתיים.

למעלה