היום ב-
אנשים

../images/Emo141.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo67.gif

ב-17:00 במסגרת התוכנית "מה שלומך?" נעסוק בנושא: התמכרות לסמים ולאלכוהול. את התוכנית תנחה איריס פרחי, ואת הייעוץ תקבלו מחגית ורד, יועצת חינוכית, מטפלת זוגית ויועצת ב"דלת פתוחה". אתם מוזמנים להעלות שאלות, בעיות, סיפורים, חוויות וכל מה שיעלה על דעתכם בהקשר של נושא התוכנית. כמו כן, בפינת "האורח הטלפוני" תתארח קרן פלס http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=40978
איציק רצימור מטפל בפרחי באך, יתארח בשעה 18:00 Live ב-blogTV ויענה על שאלות הגולשים הנוגעות לטיפול בלחצים של הורים ותלמידים לקראת העליה לכתה א´ והחזרה לבית הספר בכלל. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=310&msgid=83812636
רבקה ארוטשס מדריכה ומאמנת אישית (coach) בתחום הפרעות קשב ומייסדת עמותת "ביחד", תתארח בפורום "הפרעות קשב ADHD" החל משעה 21:00 ותענה על שאלות הנוגעות להתמודדות התנהגותית עם הפרעות קשב בכל תחומי החיים ובכל הגילאים. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=201&msgid=83788994
Flix לסיום: בוא לצפות באנימציה המטורפת "לשונו של ברבאבא" http://www.tapuz.co.il/flix/showVideo.asp?m=907990

מסקנות שלאחר סיום סדרה. ../images/Emo58.gif

[לא מעמיקות כ"כ, חוששני] *אני נעלבת בשם היקארו - טויה האשים אותו באישיות מרובה, למען השם. *נכון "והם התחתנו וחיו באושר ועושר עד עצם היום הזה"? אז כאן זה "ואקירה והיקארו שיחקו גו וחיו באושר ועושר עד עצם היום הזה". P= *טויה בסצינה האחרונה שלו עם היקארו היה כ"כ המקבילה במאי הימה. ;[ אגב, מאי הימה נעשה אחרי או לפני היקארו נו גו? אחרי, נכון? *כפרהעל חוש האופנה של טויה. XD;;

../images/Emo15.gif כל כך נכון!

טויה הוא קרסון במסווה! (כי גמאני מכורה לטאצ'עליז! קרסון כפרעליך! וגם על קאיין, ג'אי, טד וטום! אבל הכי עלייך, על ג'אי ועל קאיין! גייז להצלת הסטרייטים מחיים של הזנחה וכיעור!)

Mor L

New member
כמה פעמים אני אצטרך להגיד את זה?

אקירה והיקארו לא הומואים!! הם פשוט נמשכים אחד לשני - אבל רק אחד לשני!! הם לא נמשכים לגברים אחרים חוץ מהם! וסאי נמשך לילדות קטנות...... תרא את ספיישל 2 הגירסה של פרק 64.... טוב אם הוא היה נמשך לילדים קטנים היה לנו סאי/היקארו הרבה יותר מאשר אקיהיקא 0.0

../images/Emo15.gif יקירתי, הרשי לי לפקוח את

עינייך. נמשכים אחד אל השני- שניהם גברים. זה אומר שהם הומואים ילדתי היקרה. גם סטרייטים כמוך וכמוני לא נמשכים לסתם אנשים.... נכון? כשאת מאוהבת את נמשכת רק לבנאדם שאת מאוהבת בו, נכון? אותו דבר עם הומואים. ולגבי הקטע עם הילדה הקטנה- תקראי את הפיק שלי "קומוקו של שיניגאמי" וזה יתן לך הסבר על זה.

Mor L

New member
חח מה שתגידי

את יכולה להביא את הלינק לפיק שלך?

Mor L

New member
וואלה

אני חושבת שמצאת את הפיתרון לבעית אקיהיקא! הם נמשכים לבנות וגם אחד לשני! הכל ברור עכשיו...

RaVeN IYI

New member
זה לא ממש נכון..

טכנית לפי הפאנון [וכן, זה בפאנון] הם לא ממש נמשכים לבנים, אלא רק אחד לשני אז זה בעייתי לקרוא להם הומואים. מצד שני, הם גם לא נמשכים לבנות אז אי אפשר לקרוא להם סטרייטים או בי. הם פשוט אוהבים אחד את השני ואני לא חושבת שיש לזה שם, זה פשוט... נורמלי, עד כמה שדמויות מצוירות מאוהבות יכול להיות נורמלי, כמובן. סג.

איזה פאנון?

משפפים אותם גם לבנות ובנים אחרים, לא רק זה לזה. לא יאומן ממש. ואם על מעריצים שמשפפים אותם זה לזה מדובר, טוב, זה מעריצים שמשפפים אותם זה לזה. o_O; למה שיתייחסו גם למשיכה שלהם אל אנשים אחרים? הרי אפשר לומר את זה על כל זוג לא-קאנוני שקיים.

RaVeN IYI

New member
סג את צודקת XD!

נו אבל את יודעת כמה אני מכורה לשיפ הזה >: זה כמעט חולני והעובדה שבקאנון היקארו סטרייט לא ממש חשובה T-T; OO; ואת ראית שאנשים זיווגו בין אקירה ואקארי? באמצעות אהבה?! זה פשוט נורא >:!

Mor L

New member
וואי

אני כבר מפחדת להציא מילה מהפה כי תכלס זה בדיוק מה שאני חושבת, שהם נמשכים רק אחד לשני ולא משנה להם המין בכלל אבל זה שהם נמשכים רק אחד לשני יוצרת בעיה בלסווג אותם.... ויש לי כמה שאלות שאני חייבת לשאול כי אחרת החור בהשכלה שלי ימשיך הליות ענק 1) מה זה קאנון? 2) מה זה פאנון? 3) מה זה שיפ? 4) למה בדיוק הכוונה במשפפים? ואתם צודקים, אקירה ואקארי זה השילוב הכי נורא שיש בעולם!! בעעעעעע זה גרוע כמו היקארו ואקארי!

na no da

New member
אבלאבל ../images/Emo168.gif

היקארו\אקירה!! אקירה\היקארו!! לא אסור לאקירה ליהיות אם אקרי!! הוא שייך רק להיקארו (והיקארו שייך לו..)

na no da

New member
את מדברת אם אחת..../images/Emo168.gif

שלא בידיוק אכפת לה איזה זוג בנים מיזדין העיקר שיהיה יאוי {
} *אישפיות*

Mor L

New member
תפסת אותי

אוגאטה/אקירה זה סגידה!! אין דבר מטריף יותר! רק איקיהיקא מתעלה על זה!

למעלה