בואו לצ´אט!

LoLo16

New member
../images/Emo141.gifבואו לצ´אט!

עוד לא חנכנו את הצ´אט, ואני רואה שיש פה הרבה אנשים

PopPy

New member
ובאותו ענין...../images/Emo85.gif

באמת הגיע הזמן לארגן פגישה מאורגנת של כולם בצ´ט! כל אחד מוזמן לשרשר להודעה הזו שעה שבה נוח לו להגיע לצ´ט היום למפגש של כל הפורומיסטים בצ´ט

דRדכוסי

New member
מפגש פורום בצ´אט- אחרי כל תוכנית

מתאים? אחרי כל תוכנית תבואו לצ´אט לחדר "רק בישראל", סבבה? ובמקרה שהתוכנית מתבטלת (כמו יום חמישי האחרון) גם מפגש הפורום בצ´אט מתבטל כל מי שמסכים שישרשר להודעה זו
ומי שלא מסכים (לא ניראה לי שיהיו כאלה) שישרשר להודעה זו

../images/Emo31.gif בדיוק..

אולי יתחיל מאחרי התוכנית וימשך גם מאוחר יותר, כי... אני היחידי שרואה גם בנות בראון?

elinorikbalik

New member
../images/Emo31.gif

אני לא יכולה בשעה 4 ולא אחרי התוכנית כי אחרי התוכנית אני לא מספיקה לבוא הביתה בגלל שאני גרה באשקלון ובשעה 4 או 3 אני הולכת לתוכנית . אני ידבר עם המתאמת קהל בקשר להגעה של קבוצה מהפורום אני יכולה לתת לעמוס או לאתי או לכל מי שהוא רציני והוא מוכן לקחת על עצמו את העניין .

דRדכוסי

New member
../images/Emo26.gif

ראיתי שיש כאלה שלא מסכימים להצעה מסיבות טכניות אז מי שרוצה שיבוא בתחילת/אמצע/סוף התוכנית ומי שרוצה שלא יבוא (אני בטוח יבוא אם אני יזכור) סבבישן?

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif חצי חצי ../images/Emo13.gif ../images/Emo16.gif

לבוא אחרי כל תוכנית לצ´אט של הפורום, רעיון טוב. הכניסה לא צריכה להיות תוך דקה, ואפשר להחליט שרשמית ממשיכים את ה"מפגש" הזה עד שעה מסויימת. ככה מי שיבוא יותר מאוחר לא ירגיש מקופח
. אני לא מסכים בקשר ללבטל את המפגשצ´אט במקרה והתוכנית גם מבוטלת. למה שמפגשי הצ´אט פה יהיו כפופים להנהלת שידורי קשת?!
ניר

למעלה