את...

../images/Emo141.gifאת...

עיניים פקוחות לרווחה חוקרות את העולם כף יד רכה, תופסת את שלי, ללא הבחנה... סומכת.. כולך קלה יפה בוכה מחזיקה אותך ברכות, מחייכת אליך אך לא מכירה את מנהגייך ולא מצליחה להרגיעך לא שלי את אך לפי הציור של גיא...לכבוד יום המשפחה, את... חלק מהמשפחה אין לנו קשר דם אך את אחות לילדי את... שלו בת שישה שבועות לערך פגישה ראשונה מתארחת בביתי וגם אמא שלך, בפעם הראשונה וואללה, שמחתי לראות אותך מחייכת אני עכשיו את מתוקה....מתוקה אמיתית גוזל זעיר ובכל זאת כשבכית ולא ידעתי להרגיע, כשאבא שלך לקח אותך בידיים מיומנות והשתתקת מיתר קטן בלב רעד נזכר... נזכרתי, בימים אחרים ימים של פעם כשהאוצרות שלי היו בזרועותיו... והוא היה בא אלי...הצילו...מה עושים???? אבל הפעם מצטערת לא ידעתי להרגיע...

blonda3

New member
../images/Emo24.gifיש לך את זה../images/Emo95.gif../images/Emo85.gif

גם אותי את תמיד מרגשת
קראתי פעמיים.... כלכך יפה, כלכך מרגש, כלכך אחר ממה שמכירים כלכך שונה ממה שקורה אצלינו.
(אולי תחשבי על לפתוח קורס וללמד איך להתנהג אחרת לאחר הגירושין עם האקסים? ואז אולי יבואו ימות המשיח?)

נתת לי רעיון יקירה....

יש לי כל כך הרבה מה להעביר בקורס כזה... אבל כשרק חושבת ... הולכת לאיבוד.... אז בינתיים זה ישאר רק בפנטזיה... הקורס ו...תודה...על הפרגון

ophra

New member
אשה נפלאה..... ../images/Emo24.gif

כן, אז אני אחזור על דברים שנאמרו לפני... אז מה?
כל כך יפה את יודעת לצייר סיטואציות במילים כל כך צלול ומדויק ורגיש... תמיד ידעתי (ובטח לא רק אני) שהקשר הזה בינינו לבין ילדינו הוא אחר מיוחד חיבור שלא ניתן להסביר אותו במילים כבר החזקתי תינוקות אחרים בידיים וחשתי את מה שתיארת.... יצור רך, מתוק, חסר אונים אך לא אני האדם שיוכל להרגיע אותו/ה להשרות שלווה ובטחון מלאים.... עד היום הידיעה הזו יצרה בי בעיקר שלווה ורגיעה כי העדר היכולת הזו ביחד לילדים אחרים רק הדגישה את ה"יש" עם ילדי שלי... במקרה הזה, הרגישות והמורכבות קצת גדולים יותר ואני לא יכולה להתחיל ולדמיין את התחושות... אבל זכרי תמיד עם ילדייך שלך - את יודעת!!! עצם נוכחותך מגע ידיך נשימתך מרגיעים אותם.... גם אחרי שגדלו גם אחרי שיגדלו עוד.... את מכירה את כל תנועותיהם את רואה את הצל שלהם על הקיר ויודעת אם הם צריכים פיפי או אם רע להם פתאום... את יודעת לזהות את עייפותם גם אם הם בשיא הפעילות והמשחקים את יודעת מראש מה הם יאהבו לאכול ומה פחות, עוד לפני שניסו... את יודעת לנחש איך יראה החיוך שלהם ברגע שיקרה להם משהו משמח והידיעה הזו לא ממעיטה את האושר שמציף אותך ברגע שאותו חיוך באמת מופיע... וכל אלה, הם אלה שעושים אותך אמא.... אמא שלהם. עפ
(שזה בעצם מה שיש לה להגיד על יום האם. כן. יום האם. לא יום המשפחה)

האלי

New member
רק עכשיו קראתי

וכל מה שעולה בי זה... כן... כזה שאומר הכל. אבל פה אי אפשר לשמוע...
שלך, האלי.

angel151

New member
../images/Emo41.gifואני חשבתי שרק אני בלילה כאן...

יופי טופי.. לפחות עוד מישהוא אוהב להיות כאן..בלילה .. אבל מה אין כמו ללכת למיטה בשעה כזו.. אז אני לא יפריע לכם לישון .. יאללה ביי. שינה מתוקה גם לך חופשית ברוח הנעימה הזו.

למעלה