t@gel

New member
../images/Emo140.gif

אחרי שיורד המסך מתחילה ההצגה האמיתית התמודדות! קטונתי מלדעת הילכות פרקים אך מאמינה בהתחלות חדשות בכל תחומי החיים; החלמה ממחלה, הסבת מקצוע, פרק שני נתקלתי בפורום במקרה וחשתי צורך להכנס ולברך. בהצלחה
סליחה על ההתפרצות שבוע טוב, תגל

"כשיוצאים מגיעים למקומות נפלאים,

אולי כן ואולי לא" כתב דוקטור סוס והרי כל סוף הוא התחלה חדשה. כן ,כן כל התחלה טומנת בחובה נתיבים בלתי מוכרים ועלינו לבחור האם לפנות לכאן? או אולי לשם? יש ימים קשים ויש ימים נפלאים,אבל מה שהכי חשוב לדעתי הוא להיות שלמים,עם הבחירה,עם עצמנו. תגל תודה על ה"התפרצות" ואת מוזמנת "להתפרץ" מתי שבא לך
שבוע נפלא ו...חג שמח

t@gel

New member
תודה ../images/Emo9.gif

אני בהחלט אכנס לביקורים! תודה על היחס החם

יש מקום גם בשבלי../images/Emo35.gif../images/Emo66.gif

הציפור והכלוב / שלום חנוך "מישהו שכח לסגור את הכלוב מישהו שכח את הדלת פתוחה הציפור הקטנה יכולה לעוף אבל מה זה קרה,היא לא בטוחה מה שם מחכה לה,בעצם בחוץ אם תמצא מזונה או צמרת נוחה אם אורבות סכנות...ואימת הבדידות... וממה תתקים,האם יש בכוחה?! מה זה חופש? מה עושים איתו?! יש אין סוף שאלות ואין אף תשובה כי הרגל הוא הרגל,ותקווה היא תקווה הציפור הקטנה התרגלה לכלובה מישהו שכח לסגור את הכלוב מישהו שכח את הדלת פתוחה אולי גם אנחנו שכחנו לעוף בורחים מהאור אל חסות חשכה ונוקפים הימים זמן כמו רוח נושב לפעמים זה עולה אבל מה זה חשוב לכל היותר מפרפר לו הלב וחוזר אל סיפור הציפור והכלוב מה זה חופש? מה עושים איתו?! יש אין סוף שאלות ואין אף תשובה כי הרגל הוא הרגל,ותקוה היא תקוה הציפור הקטנה התרגלה לכלובה " כך בדיוק אני מרגישה ולא מצאתי מילים טובות יותר מאלה שבוע טוב לכולם

t@gel

New member
מילים מילים מילים

איך אפשר להגיב במילים אחרי שאתה קורא שיר שכזה מילותיי ריקות עכשיו השיר מדהים, הבחירה שלך מדהימה ואולי באמת אין מילים טובות מאלו |אייקון של כסא| הנה מכינה לך מקום של אהבה
תגל

בטח שיש נסיכה ../images/Emo24.gif

וביחוד עם השיר הזה אני כבר משוחדת
היו ימים ששרתי אותו ביחד עם דפנה ערמוני עם התכווננות לכל מילה ומסתבר שהחופש הוא דבר נפלא ועשיתי איתו המוןןןןןןן שינתי מקום מגורים,החלפתי מקצוע,התחלתי לגדל את ילדי לפי ראות עיני ומצאתי הרבה אור בחיי. נכון יש ימים קשים,נכון הדרך רצופה במכשולים אבל הבחירות הן הבחירות שלי,יש לי את החופש לבחור ולהיות היכן שנכון לי. יש בנו את הכח למצוא מזוננו ומהר מאוד גם הבדידות נעלמת,רכשתי לי בשנים מאז גרושי חברים נפלאים שילוו אותי עוד הרבה שנים ובנינו - כשהיינו נשואים לא חשנו בדידות לפעמים? (אני כן,הייתי אז הרבה יותר בודדה,למרות שלכאורה היה לי בן זוג). נסיכה היי ברוכה והרשי לי להעניק לך
(ככה סתם מישהו מתנגד?)

למעלה