סופה10

New member
../images/Emo140.gif

הפרח והפרפר פעם אחת ביקש איש אחד מאלוהים פרח ופרפר אבל אלוהים שמע קקטוס ותולעת האיש נשאר עצוב ולא הבין למה בקשתו מתעכבת אח"כ חשב עם כל כך הרבה אנשים מה יש לי לדאוג ופתר זאת בחוסר עניין חלף זמן מה והאיש הלך לבדוק האם בקשתו נשכחה להפתעתו הרבה הוא ראה שהקקטוס הוציא פרח מקסים והתולעת הפכה לפרפר משגע אלוהים פשוט תיקן את השגיאה דרכו היא טובה גם אם נדמה לנו שלא אם בקשת ממנו משהו וקיבלת משהו אחר סמוך עליו הוא יודע מה אתה צריך באמת ברגע זה זה לא בהכרח מה שאתה מאחל לעצמך אלא מה שאתה צריך אם לא תקבל את כל משאלותיך, אל נא תהיה ממורמר הקוץ של היום יכול להיות הפרח של המחר בוקר טוב! שיהיה לכם אחלה יום סוף שבוע מקסים! פעם הייתי הקוץ כך אמרה לי מישהי מיוחדת היום אני הפרח!

EastGirl83

New member
אוייייי מכירה את זה../images/Emo9.gif ו...

קיבלתי את זה במייל אחרי שיום לפני, משום מה... נכנסה לי תועלת לדירה... ולבד בדירה... הייתי צריכה להתמודד עם התולעת לבד
אלוהים ישמור, איזה יום זה.... ויום אחרי... קיבלתי במייל את הסיפור הזה... עאלק פרפר מהתועלת

EastGirl83

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifחחחחחח

כן להתמודד................. בזמן שצרחתי כמו משוגעת בשש בוקר................ הייתי צריכה להוציא אותה החוצה (ועכשיו אולי אני צוחקת אבל בעת ההוא אני בכיתי)

מותר לי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ואני... לפני כמה ימים קמתי בחמש בבוקר... ושיחקתי תופסת עם מייפל!
שתינו רצות בבית כמו משוגעות, מתחבאות אחת לשניה, מקימות מארבים, ותופסות או נתפסות

EastGirl83

New member
עם מייפל אז אין בעיה ../images/Emo9.gif

אבל תולעת............................... אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה