אני רעות גם אוהבת את הסדרה נמלטים (וכמובן את ונטוורת' מילר) ו..אפשר להצטרף?
ס ספירלה מסוממת New member 14/4/06 #1 ../images/Emo140.gif אני רעות גם אוהבת את הסדרה נמלטים (וכמובן את ונטוורת' מילר ) ו..אפשר להצטרף?
M m a y a 333 New member 14/4/06 #2 ברור שכן ../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה למועדון המעריצות של ונטוורת'. יש פה גם כמה בנים.. סתאםםם.. ברוכה הבאה לפורום על נמלטים מקווה שתהני
ברור שכן ../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה למועדון המעריצות של ונטוורת'. יש פה גם כמה בנים.. סתאםםם.. ברוכה הבאה לפורום על נמלטים מקווה שתהני
N NatalieMi New member 14/4/06 #3 ברוכה הבאה!! וכמובן מי לא אוהב/ת את וונטוורת' מילר! אני אשמח להכיר לך אותו כשאני אהיה אישתו. הכל מיקרה תנסי כמה שיותר לא להתחיל שרשורים על כמה שהוא חתיך ויפה כי הבנים יתעצבנו אז ברוכה הבאה ושמחים לקבל אותך =)
ברוכה הבאה!! וכמובן מי לא אוהב/ת את וונטוורת' מילר! אני אשמח להכיר לך אותו כשאני אהיה אישתו. הכל מיקרה תנסי כמה שיותר לא להתחיל שרשורים על כמה שהוא חתיך ויפה כי הבנים יתעצבנו אז ברוכה הבאה ושמחים לקבל אותך =)
ס ספירלה מסוממת New member 14/4/06 #5 חחחח ../images/Emo51.gif ואל תדאגי, לא אפתח שרשורים על כמה שהוא שווה חחחח