isreal sheli

New member
../images/Emo140.gif

לשמאלנים שלום אני בתור ימנית גאה לא מבינה כיצד אתם מפקירים את ביתכם לטובת מחבלים אשר רוצחים בדם קר ילדים במיטותיהם ללא רחמים??????????????????????? אתם נותנים יד לטרור ולא מוכנים להבין שארץ ישראל הינה מדינה יהודית. מבחינתי ומבחינת רבים הינכם המחבלים האמיתיים שתובחים באחיכם מבלי פשרות. אולי אתם בתור נוער מרצ אשר מבחינתי מציגים את השקפותיהם של יוסי שריד והערבוש ביילין תוכלו להסביר לי למה? למה אתם חושבים שמה שהם עושים הוא הנכון ברגע מכריע וקשה זה למדינת ישראל??????????????????????? אינכם מבחינים בין טוב לרע וכנראה שיש לכם שריטה כלשהי בכך שאתם מוכנים להפקיר את אחיכם! אנא ממכם פיקחו את העיניים וראו שהצד הימני מגובש מלוכד תחת איחוד לאומי תשממשו את חזון החירות. בגאווה ואמונה הימניות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
זה הכוון הנכון....אף פעם לא מאוחר לפנות

peregin

New member
היי - הנה לך תגובה

האם את מאמינה שצבא חזק יכול להישען על חברה חלשה וקרועה? למה את חושבת ש7-10 מנדטים (ובניהם גם אנשי השכלה רבים ידועים ומכובדים) מהעם ירצו לחזק את האויב, את על באמת חושבת שאנשים מטומטמים? מרצ פועלת לטובת העם היהודי בראש ובראשונה, כיוון שההחלטות של מרצ הם בכיוון פעולה מוסרי, גם האוכלוסיה הפלסטניאית תרוויח מהם. (ולמה זה דבר רע, שגשוג כלכלי הוא בקשר ישיר לדעיכת טרור). אנחנו בעד להפסיק את הכיבוש בשביל עצמינו. הכיבוש הוא לא מוסרי וחברה אשר מגדירה עצמה מוסרית לא יכולה להמשיך כך ("כך" תרתי משמע )- הוא גוזל מאיתנו משאבים רבים מכדי נשוא ואנחנו רואים את התוצאות על בשרינו ובמצב החברתי-כלכלי-בטחוני כיום. מרצ בעד לפנות התנחלויות לא כי אנחנו חושבים על העם הערבי שהוא מסכן ואפשר לחשוב כאילו חסר לו את שטח ההתנחלויות. אנחנו בעד לפנות התנחלויות כי זה מזיק לנו, לנו! - גוזל מאיתנו כוחות ביטחון ומשאבים כלכלים כה גדולים. אני לא יודע מה איתך אבל אני מעדיף שחיי יהודי ישמרו על מנת שאיזה מתנחל ישיג לנו, וגם זה רק אולי, עוד פיסת אדמה קטנה. אני אומר שצריך להיות נאמנים בראש ובראשונה לעם - וזו העמדה של מרצ. לא ממש פרופלסטינאית כי אם יותר פרויהודית. את יותר מוזמנת להצטרף

Gloria_Nathan

New member
דבר ראשון

אנחנו לפחות מכבדים דמוקרטיה. אני מבינה שלך יש דעה אחרת לא בגלל שאת בטוח טפשה, פשוט בגלל שאת שמה ערכים אחרים כחשובים יותר. לך יותר חשוב מדינה יהודית, לי יותר חשוב מדינה דמוקרטית וחופשית. לך יותר חשוב אדמה, לי יותר חשוב חיים. את מאמינה שפתרון בא בכוח, אני מאמינה שפתרון בא בכל דרך חות מכוח. מעל הכל אני מאמינה בשיוויון ושכל האנשים נולדו שווים, אחרי זה יש את העניין של החינוך שהורס את חלקם, אולי אפילו רובם. אבל עמוק בפנים אנחנו בדיוק אותו דבר וכולנו רוצים את אותם הדברים. הפלסטינאים הם עם נרדף לא פחות מהיהודים. הם היו בירדן, והמלוכה הירדניפ שלחה אותם לאוטונמיה משלהם כדי לא להתמודד אם הבעיה הזאת, אותו שטח שאנחנו אחרי זה כבשנו. לפני ירדן הם היו בלבנון ובזמן שאנחנו שלטנו על השטח הזה טבחו ב-400 נשים ילדים וגברים מהם- בזמן שחיילי צה"ל מלאו את הוראות שר הבטחון דאז- אריק שרון- וירו פצצות תאורה לאוויר כדי לעזור לרוצחים. כמו שהיהודים היו עם נרדף שהיה זקוק למדינה- גם הפלסטינאים זקוקים למדינה. הפלסטינאים כעם אף פעם לא תקפו אותנו- מי שתקפו אותנו היו המדינות מסביב- סוריה, מצריים, ירדן וכו´. האם את חושבת שעלינו לכבוש את כל העולם הערבי, במחיר של אלפי ואולי אפילו מיליוני הרוגים? או שאולי עדיף להגיע להסכם שלום, אפילו הסכם קר, שישאיר לנו מדינה לא כ"כ גדולה אבל שלפחות נחיה פה! שיהיה לנו סיכוי לכלכלה טובה, לחינוך מושקע. כי לא רק מתנחלים וחרדים לוקחים מיליוני שקלים, גם הצבא לוקח. ובצא לפחות חלק ניכר מהכסף הזה הוא מוצדק. אני עושה סדרי עדיפויות- לי יותר חשוב לחיות פה בחופשיות עם המשפחה שלי מאשר מדינה ענקית, בלי חופש, ששני האחים שלי, אבא שלי, ושלוש הדודים שלי היו צריכים למות בשבילה. אדז בעצם את זאת שמוכנה להפקיר את משפחתך. בואי ונעשה ניסוי קטן. שימי את כף ידה פרוסה על השולחן. עכשיו קחי את כל האצבעות ושימי אותן ביחד אחת על השניה. במקרה ותבוא חיפושית מה יהיה לה יותר קשה לעבור- את היד הפרוסה הפתוחה, או היד המלוכדת? כמובן שהמלוכדת. זאת בדיוק המדיניות של גדר הפרדה כפי שאני רואה אותה. כל הכוח שבפנים יכול להווה הגנה אמיתית אם הוא יהיה לאורך הגדר. ההתנחלויות יפונו- לא יהיה חיכוך בין ערבים ליהודים וכך גם לא יהיו הרוגים יהודים בשטחים! זה לא לברוח וזה לא לוותר וזה לא להתקפל וזה לא להרים ידיים. זה להחליט שיותר חשוב לנו לחיות מאשר המאבקים הדיי ילדותיים האלה על טריטוריה כאילו היינו כלבים.

למעלה