yonit107

New member
../images/Emo140.gif

לוורדית היקרה קודם כל רציתי לאחל לך מזל טוב שאת עומדת להיות סבתא בפעם השנייה וזה מאוד כיף וכמובן הדבר הכי משמח בעולם תינוק חדש שבא לעולם . ורדיתוש תהיי חזקה ואופטימית ובעזרת השם והכי חשוב עם הרבה אהבה ותמיכה מהמשפחה שאוהבת ותומכת את תבריאי ולא לחשוב על דברים שלילים ומיותרים כמו שאמרתי תהיי חזקה ואופטימית אני מאחלת לך המון המון בריאות ותחשבי רק על דברים טובים ומאושרים כי החיים הם יפים . אוהבת מכל
ומתפללת לבריאותך יוניתוש

וורדית3

New member
היי יוניתוש המקסימה.

אני מודה לך על איחוליך גם לעצם היותי סבתא בפעם השניה בעוד מספר חודשים וגם על איחוליך לבריאותי . אני עוברת יסורי גיהנום גם מבחינה נפשית וגם בריאותית. אבל אני מקווה שיהיה טוב .אוהבת אותך מאוד אשה יקרה , אני לא באילת אני במרכז לצורך טיםולים גם שלי וגם של אימי שלקתה בסרטן ממאיר ברחם , סיפור מהסרטים, אילו הייתי בבית יכולתי לארח אותכם בכייף בבתי ולהכיר אותך מקרוב , חבל , אבל לא נורא יהיו עוד הזדמנויות , תעשו חיים, תהנו ותבלו והכי חשוב תחזרו בריאים ושלמים הביתה. דרך אגב, באיזה מלון אתם מתארחים ? חשוב לי לדעת על מנת לנסות לצ'פר אותכם כל עוד אתם במלון.

yonit107

New member
../images/Emo140.gif

מיכאלה היקרה אני מאחלת לך שבת נפלאה והרבה בריאות לך ולאימך אני מתפללת כל יום לשלומכם שתרגישו טוב ותחזרו לחיים טובים ומאושרים תהיו חזקות כי צריך המון כוח להתמודד אם הדברים הקשים בחיים בעיקר שזה נוגע בבריאות . מיכאלה אני בשמחה הייתי רוצה להכיר אותך מקרוב כמו שאמרת יהיו עוד הזדמנויות. אנחנו התארחנו במלון הנסיכה באילת היה מאוד כיף בתי הקטנה מאי מאוד נהנתה את יודעת בעיקר בבריכה עם המון ילדים אני כל כך אוהבת את אילת. חזרתי ביום חמישי בערב ותודה שרצית לצ'פר אותנו במלון . בפעם הבאה שהגיע לאילת אני רוצה מאוד לפגוש אותך . מיכאלה מתוקה תהיי חזקה ולחשוב רק על דברים טובים את תמיד אצלי בתפילותי אוהבת יוניתוש אני שולחת
מכל

וורדית3

New member
היי יונית,

שבת שלום לך ולבני משפחתך, אני שמחה מאוד שנהנתם ועוד יותר שמחה שחזרתם בשלום הביתה. אילו הייתי יודעת שאת במלון הנסיכה יכולת להיות ולהרגיש כנסיכה, ביתי עובדת במלון הנסיכה אילת במחלקת הנהלת חשבונות. היא אחראית על הספקים. אך כפי שציינת, יהיו עוד הזדמנויות. מודה לך על איחוליך להחלמתינו,

למעלה