לחי7

New member
../images/Emo140.gif

כתבת על הספר של מייקל ניוטון... אני קראתי בנשימה עצורה את הספר שלו "גורלן של נשמות" (כמה פעמים........
) כתבת שיש עוד רבדים עמוקים שהוא לא נגע בהם....... מאוד מעניין אותי לדעת מהם.. כלומר.. ברור שאי אפשר להסביר את זה על רגל אחת כאן כי זה מסובך ומורכב מידי..... אבל זה מאוד מעניין אותי בכלליות....... האם יש ספרים או מאמרים שמסבירים את זה קצת יותר לעומק?...

רותי 11

New member
לחי7 - ראשית הייתי

ממליצה לך לקרוא את הספר הראשון שיש בו עוד הרבה מידעים שאין בשני, השני הוא למעשה השלמה. יש הרבה דברים שלא כתובים שם בעיקר לגבי הבחירות שהנשמה עושה לפני שהיא יורדת לכאן ואיך נעשות אותן בחירות בספר הראשון (אם אני לא טועה) הוא מציין את המקום של הנשמות החדשות אז ככה לתיקון כבר הרבה מאוד זמן אין נשמות חדשות, כי אנחנו בסוף עידן וכבר לא נוצרות נשמות חדשות, הם ציינו שם שמשהו עומד לקרות בעולם והם לא ממש ציינו מה, אז היום יודעים שאנחנו לקראת מעבר בין עידנים יש עוד הרבה דברים שלא כתובים שם וזה בסדר כי למרות הכל הוא לא נגע בהכל הוא לא הגיע לכל המקומות הוא לא נגע בקטע של בעלי החיים.

לגביי בעלי חיים

אשמח לשמוע ממך באמת בעניין כי זה משהו שאני מהרהרת בו לאחרונה, שמעתי מישהי מוכרת מתקשרת ישות בשם אברהם והיא אמרה שם למישהו שאם יש לו בעל חיים שהוא מאוד קשור אליו יתכן שבגלגול אחר הם היו חברים טובים, מה שלא נראה לי הגיוני, האם אנחנו מתגלגלים גם כבעלי חיים?

רותי 11

New member
אנחנו לא מתגלגלים כבעלי חיים

אנחנו והם מגיעים ממעגלי נשמה שונים. בעלי חיים הם לא נשמות מתגלגלות רק אנחנו בני האדם נשמות מתגלגלות.

למעלה