אל תדאגי, אני כאן, פשוט היה לי שבוע וסוף שבוע

עמוס. אני רואה וקוראת את כל מה שאתן כותבות. התמונה ששירן הביאה עם מייק בשני הצדדים וכוכבים נוצצים על גבי התמונה, מקסימה, מאוד אהבתי אותה. גם אני ראיתי את כוכב נולד עכשיו ביס מקס והופתעתי שאף אחד לא שר אותו, לפי דעתי הסיבה היא: קשה לחקות אותו. מיכאלה, מה שלומך ? מקווה שאת מרגישה טוב, וגם אם לא, מאחלת לך שבוע טוב, תנוחי הרבה.

וורדית3

New member
היי מאיה חמודה,

אני מודה לך שאת דורשת בשלומי, המצב שלי יכול היה להיות יותר טוב אילו............ אך,אני מקווה שיהיה בסדר. הייתה לי שבת טובה, מנוחה מרובה וחלק מהזמן כתבתי. אני מאחלת לך שבוע טוב יקירה ושוב

Kelin

New member
אני גם הופתעתי

שאף אחד לא ניסה לפחות לשיר שיר אחד של מייק , אני יודעת שלא כולם איציק בן ארי אבל לפחות לנסות לא ?

yonit107

New member
../images/Emo20.gif

קלי חמודה גם אני ראיתי כוכב נולד עם השירים בצרפתית ואני גם התאכזבתי שאף אחד לא שר שיר של מייק אבל מצד שני קשה להגיע לרמה הקולית של מייק למייק היה קול שאף זמר לא יכול להגיע לממדים שלו היה לו קול מאוד מיוחד ומרגש שמביא צמרמורות בכול הגוף. המשך יום מקסים מיוניתוש

M i k e s F a n

New member
לא היה ממי להתאכזב../images/Emo4.gif

וטוב שאף אחד לא ניסה כי הוא סתם היה עושה בושות לעצמו. אין עוד אחד כמו מייק וגם לא יהיה.

Malka61

New member
ער טוב מקסימים ../images/Emo39.gif

מה שלומכם ? צר לי שרק עכשיו אני נכנסת כל היום גדוש פעילויות העסקה עם הילדודס רק יצא לי מדי פעם להציץ מותק של תמונות שמתם לנו פה מתי אני רואה אותכם ? רוצות להיפגש מחר לכוס קפה בבוקר אפשרי מבחינתכם בתל אביב ?

Kelin

New member
מלכה'לה ! יונית ברחה לנו אל מייק !

זה בסדר להיות עסוקים עם המשפחה כולנו אנשי משפחה אחרי הכל ולפני הפורום שהוא כמו בית שני למעריצי מייק בראנט, אשמח עם ניפגש לקפה שבוע הבא אני פנויה

למעלה