yonit107

New member
../images/Emo140.gif

שבוע טוב לכל חברי הפורום ואוהבי מייק ברנט סיגלוש קודם כל תודה על התמונות המהממות של מייק קראתי את הכתבה והתגובה היא בארץ תמיד העיתונאים היו כותבים ביקורות לא טובים על מייק וזה גם אחד הסיבות שהוא פחד לבוא לכאן להופעות בצרפת הקהל פשוט נפל לרגליו מרוב הערצה ואהבה למייק אני תמיד אומרת שמייק הוא גאווה אמיתית לישראל הוא אומן בחסד עליון ואנחנו כמדינה קטנה צריכים להתגאות באומץ של מייק לנסות את מזלובמדינה אחרת ללא ידיעת שפה מה שלא כל אחד היה לו את האומץ לעשות את זה . מבחינת חברים יש תמיד קינאה למי שמצליח רוב האנשים קשה להם לפרגן ולפעמים לצערנו גם החברים הכי טובים קשה להם לראות את ההצלחה שלך ולפרגן לך הם לא חושבים צעד אחד קדימה וחושבים כמה קשה היה למייק עד שהוא הגיע למה שהגיע בכוחות עצמו ולעשות את הכול לבד .מייק
שלנו הוא גאווה אמיתית לכולנו . ואני חושבת שמייק נשאר אותו בחור צנוע למרות הפרסום שיהיה לכולכם אוהבי מייק ברנט שבוע טוב ומקסים
מיוניתוש

כשהתחלתי להתעניין במייק, הצלחתו וחייו

הייתי בטוחה כי אחד מהוריו דובר צרפתית, או שבקטנותו הוא שמע צרפתית מאחד האנשים הקרובים אליו, ולכן הוא שר בצרפתית כל כך יפה, בלי מבטא. אומרים שעד גיל 11 אתה יכול ללמוד שפה בלי שישאר המבטא הקודם משפת האם שלך ( כמו הרוסים שבאו לישראל, מי שלמד עברית עד גיל 11, ידע לדבר כאילו הוא ישראלי, לא הרגישו את מבטאו הרוסי, ומי שעבר את הגיל הזה, תמיד ישאר עם המבטא של שפת האם שלו ). ואז נודע לי להפתעתי, כי אין למייק שום הורה שדיבר צרפתית או שבא מאחת המדינות שדוברות את השפה הזו. לא רק זה, הוא לא שר בצרפתית כשהיה קטן וגם לא כשהיה נער, הוא שר יותר באנגלית. התפלאתי, ואמרתי לעצמי, לא יכול להיות. אז, הקוסמטיקאית שלי, שהיא צרפתיה, אמרה לי, שמדובר בכישרון. זאת אומרת, לא כל אחד יכול לשיר בלי מבטא, אם כבר יש לך שפה אחרת כשפת אם, מדובר בכישרון יחודי.

אני רק יגיד לך משהו

לנו זה נראה כאילו מייק נולד בצרפת כאילו הוא צרפתי לכל דבר אבל יום אחד ראינו בבית שלי את הסרט אני אבא שלי וחבר שלו שהוא בלגי דובר צרפתית מלידה ועוד כמה שפות והוא אמר לי שלמייק יש מבטא כבדדד....של ישראלי כמובן! וזה ממש מוזר שאני לא מצליחה לשמוע את זה! מור:)

זאת אומרת, מבטא כבד של ישראלי, הכוונה שלו

היתה שהמבטא של מייק יותר צרפתי מעברי ?

Kelin

New member
אני חושבת שההפך, היה לו יותר מבטא ישראלי מאשר

צרפתי. קשה להבחין בזאת כי זו גם אחת הסיבות שהצרפתים קיבלו אותו כל כך יפה, כי הוא היה נראה אחד משלהם.

כן מה שקלי אומרת

מבטא כבד של ישראלי.....הוא אמר ששמים לב לזה בקלות אבל אנחנו לא יכולים להבחין בזה

Kelin

New member
שלום מייק ברנט אהובי

את חדשה בפורום ? לא ראיתי את שמך כאן לפני... בת כמה את ?

כן יש משהו בדבריה של סיגל

קוראים לי מור ...את לא רואה או שמעת הרבה... כי אני קצת שקטה לאחרונה...סתם תקופה... =)

למעלה