קניתי !!

../images/Emo140.gif../images/Emo99.gifקניתי !!

קניתי אתמול את האמיתי /של הפוסיקאט המדהימות :))) דיסק כפול..! בינתים אני בחופש אז הספקתי לשמוע רק את הדיסק הראשון.. ומה אני יגיד לכם? הם מושלמות... באמת הלהקה הכי טובה שהמציאו אי פעם בלי להגזים!! שירים 1-6 פשוט מושלמים נו מה.. אין עליהם.. ומהשאר הכי אהבתי את Bite the Dust Hot Stuff iHow many lies// אני ישמע את השני אחרי זה.. ולגבי התמונות: ניקול מדהימה ורזה כל כך.. קימברלי ואשלי נראות כמו תאומות בעטיפה.. מלודי מיוחדת בצבעים שלה. וג'סיקה מהממת כל כך.. כרמית היא היחידה ש-בעעע חחע אפילו שהיא ישראלית..
אז הדולז הכי אה ובות זה ככה: 1- ניקול כמובן 2- ג'סיקה 3-קימברלי 4-מלודי/אשלי 5- בעע כרמית חח קיצר דיסק מדהים בין היפים:) ונראה לי אני מתמכר להם

West Doll

New member
תתחדש עומרי../images/Emo140.gif

אני שמחה שאתה נהנה מהאלבום
אמרתי לך שלא תצטער
ו...התמכרות מהנה

punky doll

New member
לא.....

הפוסיקאט דולז בתכלס קיימות כבר 12 שנה.... כרמית בקבוצה כבר 10 שנים, אשלי בערך 6-5, ג'סיקה וקים 4-5 וניקול ומלודי הצטרפו בבסביבות אמצע-סוף 2003.... הקליפ הראשון שלהן sway יצא ב-2004 (שיצא רק בגרמניה ועוד כמה מדינות באירופה כדי לקדם את הסרט הנרקוד עם ג'ניפר לופז...) וב-2005 הם הוציאו את don't cha ובספטמבר 2005 הם הוציאו את הדיסק הראשון.... זה קיים כבר הרבה זמן מתחת לאף שלך....

פששש עתיקות היתי אומר

רק ניקול הצטרפה והכל פורח חחח אני מתע עליה :) היתי בטוח שהם הוקמו עכשיו כשיצא DONCHA טוב לשמוע.. לא חשוב אבל העיקר שעכשיו הם הכי מצליחות בעולם!

למעלה