משחק!!!

nGRRRL

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif משחק!!!

ככה זה הולך: כל אחד ישאל שאלה/חידה על האמן האהוב עליו (אמינם) ומי שעונה אחריו שואל שאלה נוספת עליו וכן הלאה וכו´ וכד´ מתחילים? אוקיי השאלה שלי היא: בן כמה היה אמינם כאשר דודו התאבד? ומה שמו של הדוד? (זה קלללללללללללללללללל )

pain is love

New member
חצי תשובה...

אני לא יודע בן כמה הוא היה כשדודו התאבד אבל אני יודע שקוראים לו רוני (שזה היה החלק הקל בשאלה) גם לי יש שאלה: מאיפה הגיע לשם eminem???

pain is love

New member
ניסוח אחר...

לא נראה לי שהשאלה מנוסחת טוב אז אני ינסה שוב... איך אמינם חשב על השם eminem???

ש ו ק ה

New member
זה הראשי תיבות של השם שלו

marshall mathers אבל הוא לא יכל לקרוא לעצמו m&m כי הוא לא רצה שחברת הממתקים תתבע אותו שאלה מהו שם המשפחה של קים לפני שהתחתנה עם מרשל?

דפקט

New member
אני חושב ש...

ניחוש ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק ג´ייד?!?!

blinknetta

New member
טוב אתם לא שואלים

אז אני אשאל: כמה קעקועים יש לאמינם?? (כולל החדש עם התמונה של היילי)

SkateBoy

New member
מה פתאום!

זה לא ראשי תיבות של מרשל מת´רס! הוא אמר לאיזה ראיון באמטיוי שבבית ספר קראו לו ככה ומשם השם אמינם... לאט לאט כולם התחילו לקרוא לו ככה (לפי מה שהוא אמר)! ומה זה השטויות האלה של החברת ממתקים...:) למה את חושבת שבאמת איכפת לו...!?

blinknetta

New member
הוא בעצמו אמר בראיון!!!!!!!!!!!!!!!

וקראו לו ככה בבית ספר כי זה הראשי תיבות של השם שלו (דההה........)

AngeL WomaN

New member
זה מהM&M! אני סגורה על זה

תקראו את הכתבה בעיתון ראש 1 של השבוע!

blinknetta

New member
טוב אתם לא שואלים....

וזה די הורס את הכוונה של השרשור... אז נמשיך... עם איזו להקה התאחד אמינם לשיר בדיסק דה אמינם שואו? (לא אובי ולא די 12...)

הדוד היה בשם "רוני"

והוא התאבד בשנת 1992 וזה לפי חשבון 22 עכשיו אני שואלת שאלה קטנה.... באיזה שנה אמינם נורה ע"י חבר בכנופיה שכונתית?

פחחח אתם לא יודעים מה עשיתי בשביל..

להגדיר לכם את זה נכון אני חיפשתי בכל הקירות של החדר את הקטע של הניסוח הטוב של הירי והשנה ואחרי זה הלכתי לקלסר שהכל מפוצץ בו מתמונות של אמריקה ומהמגזינים.... בו´נה אני התחרפנתי עכשיו :)

למעלה